Videók - Csodálatos gyógyulások

Csodálatos gyógyulások az Esti Frizbiben

780 Megtekintés

Gerincbetegek, látás- és hallássérültek csodálatos gyógyulását tekinthetjük meg a Story TV – Esti Frizbi című műsorában:

 A siket újra hall, a sánta szalad, más a szemüvegét dobta a szemétbe.

Hajdú Péter nem hiszi, hogy Kovács-Magyar András csodákat tesz, de amit saját szemével látott, nem tudja megmagyarázni. Vendége 50 nézőt gyógyított meg az Esti Frizbi felvételén.

 

Csoda! – hangzott el tucatnyi alkalommal az Esti Frizbi adásának felvételén. Volt, aki sírásban tört ki. Kovács-Magyar András a jelenlévők megdöbbenésére megmagyarázhatatlan dolgokat művelt. Hajdú Péter ezer jelentkező közül ötvenet hívott a stúdióba, hogy Kovács-Magyar András kamerák előtt bizonyítsa képességeit. Az eredmény lenyűgöző.

 

Egymás után járultak elé szürke hályoggal, siketséggel, ízületi bajjal, és számos más betegséggel. Ami a stúdióban történt velük, megmagyarázhatatlan. A siket lány meghallotta, miről folyik a szó. Egy lányt hónapok óta nem tudtak meggyógyítani a derekával, most egyik pillanatról a másikra előrehajolt. Családja sírva fakadt az örömtől. A legmegdöbbentőbb eset a 65 esztendős Marika nénié. Megérkezésekor állni sem tudott, görnyedten roskadt kísérőjére. Néhány órával később a kamerák előtt felegyenesedett.

 

– Évek óta nem tudtam kiegyenesedni, s ha leültem, segítség kellett, hogy felálljak – mondta Marika.

 

– Az első ötven jelentkezőt hívtuk meg, válogatás nélkül, egyikük sem ismerte a vendégem – mondta Hajdú Péter.

 

– Magunk sem hittük, hogy közülük egy sem lesz, akinek ne javulna az állapota, és hogy olyan is lesz, aki percek alatt meggyógyul. Pedig hitetlen vagyok, sőt: hipochonderként kizárólag az orvosoknak hiszek. S, hogy mi Kovács Magyar András titka? Szerinte a szellemek segítségével gyógyít, visszaadja az energiákat, amelyek hiánya betegséget okoz.

Tekintse meg a Bors Online hírösszefoglalóját.


Elérhetőségünk:


H-1143 Budapest (XIV. kerület)

Tábornok u. 11/A I. emelet
Térkép – kattintson ide

 
Tájékoztatást kaphat telefonon:

+36-1-251-4983
+36-1-222-3186

 
e-mail: info@matrixdrops.comNagyobb térképre váltás