Videók - Csodálatos gyógyulások

Csárdás Robika csodálatos gyógyulása

3075 Megtekintés

Csárdás Róbert 2017-ben 1.Többen odajönnek hozzám és kérdezik, hogy van a kisfiam, aki évekkel ezelőtt meggyógyult a nyirokrákból? Vajon egészséges, nincs semmi baja?
 
Nagyon boldog vagyok, Robika teljesen jól van, egészséges, vidám kisfiú. Szeptemberben megy 6. osztályba.

A szörnyű betegségből való meggyógyulást a Matrix Drops Protokollnak köszönhetjük. A mai napig az MD Protokoll szabályait betartva élünk, ami kimondottan élvezetes az egész család számára. Sok ember fordult hozzám, mondjam el Nekik, hogyan gyógyultunk meg Robika a szörnyű kórból. Leginkább az foglalkoztatja az embereket, ha ők és a szeretteik betartják az MD Protokollt, vajon más is meggyógyulhat-e.
 
Sajnos vannak olyanok, akik egy két lépést kihagynak a Protokollból, így a kívánt gyógyulás vagy nem következik be, vagy csak időszakos eredményei vannak.  De hát egy óraszerkezet sem működne, ha egy fogaskereket kihagynának belőle.
 
Van, aki azon aggodalmaskodik, hogy süteményt, kenyeret sem fogyaszthat, ha meg szeretne gyógyulni, vagy egészséges szeretne maradni. Nagy tévhit, mert a Protokollban szereplő ”lemondásoknál”, egy jobb, egészségesebb, igényesebb alapanyagokból összeállított étrend váltja fel a régi, jól megszokott, ám silány és egyszerű ételeinket.
 
Jó szívvel adom közre az alapvető lépéseket a tökéletes egészség megtartásához és a betegségekből való kilábaláshoz:
 
Földsugárzás-mentes helyen aludni, tanulni, dolgozni és lehetőség szerint napközben is ilyen helyen tartózkodni.
 
Az energiánkat a hozzánk szegődött halott emberek szellemei is befolyásolják, ezeknek a szellemeknek a távoltartása a megfelelő Matrix Dropszokkal, vagy a Tábornok utcai Matrix Drops központban való elengedése a legjobb megoldás. Nálunk a lakásban is voltak zavaró szellemek, az MD központból hívtunk erre hivatott embert, aki elengedte őket. Tudom, most sokan meglepődnek. Megértem, mi is elcsodálkoztunk, amikor először hallottunk az emberhez kötődő entitásokról, árnyékszemélyiségekről, szellemekről. Pedig de sok filmet láttam már, ami ezzel foglalkozik. Sajnos el sem gondolkodtam azon, hogy mindez valóságos is lehet. Ám a szellemek elengedése után olyan minőségi változás állt be a lakás légkörében és végre mi is önmagunk lehettünk, hogy végül minden kételyünk eloszlott. Igen, a megtapasztalás hozta meg a meggyőződést.
 
Helyes táplálkozás: kerüljük a margarint, glutént tartalmazó élelmiszereket, mesterséges adalékanyagokat, tojásfehérjét, sertéshúst (kivéve mangalica), szójával dúsított élelmiszereket, felvágottakat, antibiotikumokkal és hormonnal kezelt állatok húsát, fehér cukrot, sajtokat (kivéve a 21 napon túli érlelésű kemény sajtokat), tejet, sütéshez ne használjunk olajat, mert transzzsír képződik általuk. Hidegen sajtolt olajat legfőképpen csak salátákhoz fogyasszunk, ami nincsenek hevítésnek kitéve. Ilyenkor mindenki megijed, akkor mit eszünk? Mindegyik élelmiszert tudjuk helyettesíteni egészségre ártalmatlan anyagokkal. Gluténmentes tészták vagy köretek készíthetők: rizs, kukorica, quinoa, hajdina, mandula, gesztenye, krumpli… alapanyagból. Fehércukor helyett: szőlőcukor, gyümölcscukor, méz… Sütésre és fogyasztásra alkalmas zsiradékok: vaj, mangalica disznó zsírja, kacsa-, libazsír. Tej helyett tejszínt használjunk hígítva szűrt- vagy ásványvízzel.
 
Robika imádja a kakaót, forralok egy kis szűrt vizet, jó minőségű kakaóport teszek bele, felöntöm tejszínnel és egy kis szőlőcukorral édesítem. Nagyon finom. Nem hiányzik, a laktóz és kazein tartalmú tej belőle.
 
Matrix Drops-ok használata az életmódunkká vált, hiszen segítségükkel a lelki egyensúlyunkat meg tudjuk őrizni, így aztán könnyebb vigyázni a fizikai erőnlétünk megtartására is. Vannak a mindennapi élet adta gondjaink nekünk is bőven, a stressz sem kerül el bennünket. Ám a Matrix Dropsok segítségével képesek vagyunk megőrizni a lelki egyensúlyunkat.
 
Van már saját Matrix Drops Computerünk, amivel rendszeresen megmérem Robikát és a komputer által ajánlott Matrix Dropsokat fogyassza. Több nehézfém terhelése következtében kialakult információzavart vezettünk ki a szervezetből a Matrix Dropsok segítségével.

A kemikáliák elkerülésére lényegesen nagyobb gondot fordítunk.
 
Ezek nem tűnnek nagy és nehéz szabályoknak, az egész család számára élvezettel betarthatóak. Különösen azt követően, hogy a jótékony hatásukat nap, mint nap megtapasztaljuk. Nem vagyunk egyedül, velünk együtt több ezer ember betartja a Matrix Drops Protokollt, akik ma már élvezik az egészséges élet örömeit. Olyan jó úgy élni, hogy nincs fájdalom és betegség, nincs szenvedés, a mindennapi stressz gyorsan elszáll. Teljes emberként dolgozhatunk, tanulhatunk és élhetünk egy magasabb minőségű életet.
 
Az egész családunk, Robikával együtt elvégeztük, Kovács-Magyar András szellemi iskoláját, így soha nem kell magyaráznunk egymásnak mit, miért teszünk, hiszen András mindezeket érthetően, gyakorlatiasan elmagyarázta, megtanította nekünk a kurzusain. Tudunk bánni a mérőpálcával (biotenzorral), nem titok a gyermekek olykor ügyesebbek, mint mi felnőttek. Számukra az aura látása is sokkal könnyebben megy.  Mindennel, amit tanultunk csak többek lettünk.
 
Jó szívvel ajánlom mindenkinek Kovács-Magyar András életiskoláját, hogy ne egy betegség kapcsán kelljen mindezt megtanulni. A bajok meg is előzhetőek.
 
Robika (11 éves) történetei: 
 
Télen, a tenyerén megjelent egy szemölcs, egyre nagyobb lett. A Matrix Drops Computer azonban megmutatta milyen információzavar áll a hátterében. A 416-os (L és F jelzésű) Matrix Dropsot kapta. - Nekem is volt kiskoromban a lábamon és évekig nem tudtam megszabadulni tõle, kivágták, lefagyasztották sokat szenvedtem vele, Robika sokkal szerencsésebb volt -. 1 hónapig szedte a cseppeket - mindennap reggel és este adtam neki - és egyszer csak leesett a szemölcs a kezérõl.
 
Régebben kb. 8 évesen bárányhimlős lett. A Matrix Dropszok itt is segítettek Robika egyensúlyának a helyreállításában. A kiütések 3-4 nap alatt elkezdtek visszahúzódni, nem viszketek, heg nélkül, gyorsan, szépen gyógyultak.
 
A legelső próbatételem a Matrix Dropszal: amikor le akartam tesztelni, hogy tényleg működik-e, mert bizony eleinte kételkedtem benne, hogy ekkora erővel rendelkezik, amikor a Robika szervezete le volt gyengülve a nagy betegsége után és belázasodott. Magas láza volt (40 °C) azt gondoltam, hogy erre még a Panadol szirup sem jó, csak az ülőfürdő, és kb. 5 percet adtam a Matrix Dropsnak, gondoltam, ha nem hat, viszem fürdőzni Robikát. 2 percenként mértem a lázát és elkezdett csökkenni, és végül teljesen lement ülőfürdő nélkül. Többet nem kételkedem a Matrix Drops erejébe. Meg kellett tapasztalnom, hogy a Matrix Dropszok annak ellenére, hogy nem gyógyszer, nem gyógyhatású készítmény, mégis milyen fantasztikus lélekre ható erővel rendelkezik. A természet tiszta információi csodákra képesek. Ezzel a hatalmas tudással is gazdagabbak lettünk.
 
A növényeimet is Matrix Dropszal gondozom. Mivel nem tartalmaz mérgező anyagot, Robikával együtt szoktuk permetezni vele a növényeinket. A szobanövényeket és a kerti növényeket egyaránt - fákat, füvet, stb. Sokan néznek, hogy védőfelszerelés nélkül permetezünk és ráadásul egy kisgyerekkel, sőt egymásra is szoktuk fújni játékból. Ezt követően pedig megmérjük a fák auráinak növekedését. Varázslatos a kertünk atmoszférája is, amióta Matrix Dropsokat használunk. A növények aurája egészséges, nagy és összeér, szinte átölelnek bennünket.
 
Ilyen vidáman telnek a napjaink és azt már észre sem vesszük, hogy egészségesek vagyunk, mert ez mára természetessé vált. Mondják, a jót könnyű megszokni.
Mészáros Marianna
 
Előzmények:
 
Csoda történt: eltűnt Robika daganata! – A TV2 riportja:


Vastagbél- és hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak a gyermeknél, és úgy engedték el a kórházból, hogy nem tudják operálni! Mindez alig két évvel ezelőtt történt, Csárdás Robika ma mégis egészséges.

 A hétéves kisfiú csodálatos gyógyulásában Kovács–Magyar András segített.

– Vastagbél- és a hasnyálmirigy daganata volt, és úgy látták, nem lehet operálnimesélte Robi édesanyja. – Visszazárták és közölték: jóra ne számítsunk, nem valószínű, hogy túléli – magyarázta.

 

A család állítása szerint az orvosok a kisfiú vakbelét sem vették ki, pedig minden olyan esetben megteszik ezt, ha már felnyitották a beteg hasát. Ezzel is kizárva a lehetőséget, hogy később félrediagnosztizálják. Robika azonban meglepte orvosait: egy év alatt meggyógyult.

Kovács – Magyar András és Csárdás Robika
Kovács–Magyar András és Csárdás Robika

 

– Rokonaink tanácsára kerestük fel Kovács-Magyar Andrást, aki már első alkalommal, a távolból energiákat küldve megkezdte Robika kezelésétmesélte az édesanya.

 

– Már az első vizsgálatok is javulást mutattak, hétről hétre lett egyre kisebb a tumor, ezt mutatta a CT és az ultrahang is. A kórházba már nem mentünk vissza. A friss leletekből kiderül: a kisfiú betegségének mára se híre, se hamva. A történet előtt az orvosok is értetlenül állnak.

– Jól vagyok, első osztályba járok, és sokkal jobban tudok játszani, mint amikor beteg voltam
mondta Robika, aki még egy mesét is elmondott a stúdióban.

 

Dr. Borbényi Erika onkológus véleménye:

 

 

Robika felhőtlenül élvezi az elsősök életét, édesanyja, Mariann és testvére, Petike is segít neki elfelejteni a nehéz időszakot.

 

Csárdás Robika Szentkúton
Csárdás Robika Szentkúton, a Szűz Mária forrásnál
 
Gombos Edina és Joshi Bharat vendége volt Hegedűs Mária, Csárdás Robika és Mészáros Marianna - Robika édesanyja, akik hihetetlen dolgokon mentek keresztül:
 
 
 
Csárdás Robika napjainkban:

Csárdás Róbert 2017-ben 1.


Csárdás Róbert 2017-ben 2.

Csárdás Róbert 2017-ben 3.