Videók - Csodálatos gyógyulások

Betegségek gyógyítása

677 Megtekintés

Kovács – Magyar Andrásaz RTL Klubban.

Téma:betegségek gyógyítása

 

- Mit jelent az, hogy Táltos?

 

- Minden nemzetnek van sámánja, mágusa, varázslója. A magyar nemzetnél a Táltos volt az, aki gyógyított, tanított, és a szellemvilággal tartotta a kapcsolatot. Sok éven át az országban kerestem azokat az idős nénikéket és bácsikákat, akiknek a kisujjában több volt, mint nekem a több diplomás fejemben. Nagyon ügyes, praktikus dolgokat tudtak ezek az emberek. Ezt én összeszedtem, rendszerbe raktam.

 

- Ez egy tanult dolog? Nem adottság? 

 

- Nagy részét meg lehet tanulni. Az adottság egyetlen benne, hogy fejlődni csak az tud, aki a szellemvilággal kapcsolatba tud lépni, és konkrét információkat tud lehozni.

 

- Hogyan gyógyít egy Táltos?

 

- Vannak olyan módszereink, melyek mechanikai módszerek. Az embernek van 126 „mozgó alkatrésze” amit szétszedünk és összerakunk, nagyon egyszerűen, Az embernek lehetnek energetikai problémái egy rossz fekhelytől, az aurája megsérül, krónikus gyulladások alakulhatnak ki. Lehet lelki, kapcsolatbeli, lehet szellemi problémája. Ezekhez a szintekhez, mezőkhöz el kell jutni, és ki kell tudni javítani.

 

- A doktor úrnak mi volt a problémája?

 

- Az egyetemi éveim alatt egy nagyon komoly derék- és gerincproblémával szenvedtem. Évekig jártam a klinikákat és a specialistákat. A tudomány akkori állása szerint azt mondták, hogy ezzel a gonddal meg kell tanulnom együtt élni. Nem tudtak rajtam segíteni. Találkoztam Andrással, hallottam a módszereiről, cukorbetegeket, asztmásokat, bélgyulladásban szenvedőket gyógyított nagy sikerrel. Tanácsára áthelyeztem a fekhelyem egy „jó” helyre. Megtudtam tőle, hogy az egészségemre káros földsugárzásban van a fekhelyem, amit ha nem küszöbölünk ki, nem várható gyógyulás…

 

- Nem volt szkeptikus?

 

- Azért nem voltam szkeptikus, mert olyan eredményeket láttam, olyan betegek gyógyultak meg, akikre az orvosok azt mondták, hogy gyógyíthatatlanok. Engem ez az eredmény meggyőzött.

 

- A hit fontos szerepet tölt be a gyógyulásban?

 

- A hit egy nagyon komoly dolog. A hit meggyőződések sorozatából alakul ki az emberben, és egy tudatossággá válik. Vannak, akik rögtön elutasítanak mindent, vannak, akik analizálnak, figyelnek. Én mérnök ember vagyok, mindig analizálok. Amikor többször meg tudok ismételni valamit, és mindig ugyanaz az eredmény, akkor azt mondhatjuk, ez működik.

 

- Aki szkeptikus, aki teljesen elutasító, azt is meg lehet gyógyítani?

 

- Sok olyan probléma van, amikor igen. Például mechanikai, energetikai problémák. De tény, hogy ha van egy olyan lelki – szellemi eredetű probléma, amikor egy gondolaton, vagy egy szellemi hozzáálláson kellene változtatni, amire a beteg azt mondja, hogy nem, akkor nem tudunk segíteni. De ha valakinek gond van a térdével, a derekával, vagy a nyakával, az egy mechanikai probléma. Ha hiszi, ha nem, aki ahhoz ért, az meg tudja oldani.

 

- Doktor úr, miután áthelyezte az ágyát, mi történt?

 

- Kovács - Magyar Andrásnak van egy gyógyító módszere, melynek része a Táltos masszázs. Ennek keretében tetőtől – talpig átmozgatjuk minden kis „alkatrészünket”, izületünket, csontunkat. „Beolajzást” végzünk, ez a mi futóművünknek a szervizelése – mondhatnám így. Kovács – Magyar András tanítványa, Papp Béla kezelt, 10 éve elfelejtettem a derékproblémámat.

 

- Most teljesen tünetmentes?

 

- Igen, tünetmentes vagyok.

 

- Milyen betegségekkel fordulnak a Táltoshoz?                

 

- A nagyvilágból elsősorban gerincsérv problémával keresnek fel minket. Ezeket a kezeléseket néhány tanítványommal végezzük. Ez ma egy népbetegség. Nagyon sok betegnek 70-80%-t javul az állapota egy kezelés után. Ez egy világon egyedülálló módszer. Vannak olyan kyroprakterek, akik ismernek 10-20 fogást. De ahhoz, hogy egy teljes emberi rendszert helyre tudjunk hozni, 320 fogást kell ismerni. Miután megismertem a magyar gerinckezelők fogásait, körbejártam a kontinenseket, a kontinensek fogásait összeraktam, így hoztam létre a gyógyító rendszerem.

 

 

Ismerje meg Kovács – Magyar András gyógyító módszerét!

Kattintson a képre:

 

Kovács - Magyar András iskolája

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

                                                                                     

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu