Videók - Csodálatos gyógyulások

Alternatív gyógyító módszerek

1054 Megtekintés

 

A Reggeli vendégei: Kovács – Magyar András  és Dr. Pusztai Zoltán

- Reményt próbálunk ébreszteni Önökben, hogy bizony alternatív gyógyító módszerekkel is lehet gyógyulni, sőt a hagyományos ötvözésével is. Ezt bizonyítja vendégünk, Kovács – Magyar András, és a gerincsérvből felépült Dr. Pusztai Zoltán, szülész – nőgyógyász szakorvos.

 

 

- Mielőtt a doktor úr gyógyulásáról beszámolnánk, András kérlek, mondd el nekünk ki a Táltos?

 

- Minden nemzetnek van gyógyítója, sámánok, mágusok. A magyar nemzet gyógyítóját, tanítóját, papját Táltosnak titulálták. Ők voltak azok, akik annak idején a királyainkat nevelték az ősi hitre, összekötötték őket az égiekkel. A királyaink az égiek tanácsára irányították az országot.

 

- Miként fedezted fel, hogy Táltos vagy?

 

- Bizonyságok alapján. Olyan dolgok történtek a kezem alatt, amelyek kisebb csodának minősültek. Nagyon sok süket és rosszul látó ember meggyógyult. Amikor megtanultam a csontrakás praktikáit, gerincsérveket oldottam meg műtét nélkül. Ezt a csodálatos gyógyítást a fiaimmal és néhány tanítványommal Amerikában és Ausztráliában is bemutattuk. Mindig analíziseket készítettem, figyeltem az embereket, a gyerekeket, felnőtteket. Mindig a miértet kerestem. Így sikerült jóval később a miértekre megtalálnom a válaszokat.

 

- Dr. Pusztai Zoltán jelen pillanatban nem orvosként van itt, hanem páciensként.

 

- A volt páciensként! Már meggyógyultam szerencsére. Két évvel ezelőtt egy nyári napon arra ébredtem, hogy nagyon fáj a nyakam. A bementem a kollégákhoz a kórházba, ahol az MRI vizsgálat kimutatta a nyaki gerincsérvet. Nagyon féltem a műtéttől, kerestem az alternatív megoldásokat. Felkerestem Kovács – Magyar András tanítványát, Papp Bélát, aki három kezeléssel meggyógyította a gerincsérvemet. Már az első kezelés után nem volt fájdalmam.

 

- Az én párom gyermekorvos. Tapasztalatom, hogy az iskolapadban materiális gyógyítást tanuló emberek ezt nagyon nehezen hiszik el, nehezen nyitnak az alternatív gyógymódok felé. Te hogyan szántad rá magad, végzett orvosként, hogy alternatív módszert keresel?

 

- Féltem a műtéttől! Teljesen logikus volt számomra Kovács – Magyar András gyógyító módszere. Anatómiai elmozdulásokat ezzel a módszerrel lehet helyrehozni. He elmozdult testrészt helyreillesztenek, logikus, hogy az ember meggyógyul. Ezt meg lehet tenni műtéttel, de Táltos masszázzsal is. Ma már az orvosi egyetemeken fakultásként is felvehető az alternatív gyógyászat.

 

- András, nem csupán gerincsérves betegeket gyógyítasz, hanem egyéb gerincproblémás betegeket is, sőt daganatos megbetegedéseket is. Előrehaladott daganatokat is gyógyítottál már?

 

- Ezekben az esetekben a Jóisten keze is ott van! Hála Istennek, nagyon sok daganatos beteg meggyógyult az utóbbi időben. Rájöttem egy olyan rendszerre, hogyha bizonyos dolgokat megtennének az emberek, nem lennének rákosak. Az analíziseim folyamán minden rákos embernél megtaláltam egy bizonyos jelenséget: éjszakánként egy vízér és egy Hartmann zóna csomópontja fölött fekszenek. A rákos betegeknél ezt kivétel nélkül megtaláltam. Ha az emberek jó helyre, földsugárzás-mentes helyre tennék a fekhelyüket, kihagynák ezt a rizikófaktort (ha más faktorok megvannak), nem tudna beindulni a rákosodás folyamata a szervezetben.

 

- Vízér megállapítását is végzi a Táltos?

 

- A Táltosok tudták ezt, de tanítom másokkal is a vízerek megkeresését. Akadémikusok is foglalkoztak ezzel. Vízügyi mérnökök egy pálca segítségével is keresik a föld mélyén lévő vízereket Arábiában, mert ott vízre van szükség. De ha valakinek a fekhelye egy ilyen vízér felett van, nagyon komolyan megbetegszik. Ha egy mágneses zóna, egy Hartmann zóna is metszi ezt a vízeret, ott rákos betegség keletkezik.

 

- Te tanítod ezt András, kiadod a tudásodat?

 

- A fény nem azért van, hogy véka alá rejtsük, hanem hogy világítsunk vele. Ha nekem van egy gyertyám, amivel a sötétben eligazodom, és meggyújtom a Ti gyertyáitokat is, azzal én nem leszek kisebb, hogy Ti is fogtok látni. Nagyon jó érzés a tudást átadni.

 

- Hozzávetőleg hány embert gyógyítottál meg?

 

- Nagyon sokat. Az orvosok úgy szokták mondani, mennyi betegük van. Én azt szoktam mondani, hány olyan beteg van, aki meggyógyult. Ezelőtt 20 évvel ennek hőskora volt. Hosszú sorok álltak a rendelőm előtt. Azért jöttek el, mert az emberek meggyógyultak. Ahol magyarok élnek a Földön, mindenhol megfordultam. Ezrek jártak nálam, hála Istennek meggyógyultak.

 

- Melyik volt a világ legtávolabbi pontja, ahonnan felkerestek?

 

- Melbourne, Chicago, Hawaii-szigetek. Yoko Ono is járt nálam, John Lennon felesége, szintén nyaki gerincsérvvel, amely egy kezeléssel helyrejött.

 

Dr. Pusztai Zoltán feleségének két és fél évig nem érkezett a baba. Hála Istennek tudtunk segíteni, két hét múlva várandós lett, ma már örvendenek a gyermeknek.

 

Kovács – Magyar András és Dr. Pusztai Zoltán

Kovács – Magyar András és Dr. Pusztai Zoltán

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

                                                                                     

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu