Videók - Csodálatos gyógyulások

A látó gyerekek

663 Megtekintés

A következő filmrészlet olyan gyermekekről szól, akik szabad szemmel látják a vízereket és a Hartmann zónákat, látják az emberek auráját, csakráit.


- Katika egy általános iskola kedves tanító nénije, aki egy nagyon érdekes jelenséggel kereste meg Kovács – Magyar Andrást. Mi történt?

- A tanév kezdetén eltörött a lábam, az 1. osztályban voltam, a szünetben éppen javítottam a gyerekek dolgozatait, amikor a hetes jelentette:
 
- Tanító néni kérem, az utolsó ablaknál, a radiátor alatt van egy folt!
 
Kiküldtem a gyereket törlőrongyért, és kértem, hogy törölje fel a foltot. Arra gondoltam, biztos a radiátor csepeg, vagy a virágot túlöntözték, és attól vizes. A hetes behozta a törlőrongyot, újra jelentette, hogy nem szűnt meg a folt. Amikor a gyerek kiment mellettem, láttam, hogy teljesen száraz a rongy, amit kivisz magával.
 
Mivel nem bírtam felállni, nem mentem oda megnézni a foltot. A rajzfelszerelést osztottam a gyerekeknek, akkor újra mondták, hogy benne állok a foltban. Lehajoltam és megtapogattam a parkettát, nem lett vizes a kezem, nem tapasztaltam semmit. Mondtam a gyerekeknek, hogy itt nincs semmi.
 
Ugyanazon a helyen, a következő alkalommal az egyik kislány sorozatosan bepisilt. Átültettem egy másik helyre, soha többé nem pisilt be. A helyére ült egy másik kislány, ő sorozatosan bekakilt. A szülei teljesen kétségbe voltak esve, ki akarták venni a kislányt az iskolából, át akarták íratni egy másik iskolába. Átültettem a kislányt egy másik helyre, vele sem volt később ilyen probléma.
 
Egy harmadik kislány került a kritikus helyre. Egy idő után a szülei arra kértek, ültessem a kislányt, Lottit egy másik helyre, mert panaszkodik, hogy elviselhetetlenül fáj a feje azon a helyen, biztos nem jól látja a táblát. Közelebb ültettem Lottit a táblához, ezután nem voltak fejfájási panaszai.
 
A negyedik kislány miután a kritikus helyre ült, bejött az édesapja és megkért, ültessem át leányát, Ivettet, mert rosszul érzi magát azon a helyen.
 
Megvásároltam Kovács – Magyar András: Gyógyító Táltosok nyomában c. könyvét, melyben az egészségre károsan ható földsugárzásokról is ír. Megtanultam a pálcával bánni, a pálca segítségével bemértem a kritikus helyet, amely valóban egy rossz hely,  földsugárzásokcsomópontja volt. Akkor még nem jöttem rá, hogy a gyerekek látják a földsugárzásokat, feltételezni sem mertem, hogy ezek a gyerekek látják azt, amit én nem látok.
 
Eltelt fél év, a gyerekek időközben jelentették, hogy nagyobb lett a folt, kisebb lett a folt, betelt a közepe, magasabb lett. Később rájöttem, hogy a földsugárzásokat egyik kolléganőm is látja. Amikor megkértem kolléganőmet, hogy nézze meg a tanteremben a kritikus helyet, ahol a gyerekek állandóan rosszul lettek. A kolléganőm, amikor megnézte, máris mondta, hogy az egy rendkívül negatív hely, egy oszlop. Megkért, hogy azonnal ültessem el még a környékéről is a gyerekeket, mert annak olyan erős a negatív kisugárzása.
 
Amikor a tanteremben átrendeztük a padokat, a gyerekek ezt észrevették, és ők dirigálták, hogy hova húzzuk a padokat, olyan helyre, ahol nincs földsugárzás. Észrevettem, hogy nagyon figyelnek bennünket a gyerekek. Kérdeztem tőlük, látnak-e körülöttünk fényeket.
 
- Igen, látunk. - válaszolták.
 
Egy harmadik kolléganőm iránt is érdeklődtem, aki éppen nem volt aznap az iskolában. Megkérdeztem a gyerekeket, hogy hol van Ági tanító néni.
 
- Ági néni otthon van és főz.- válaszolta az egyik gyerek.
 
Ellenőriztem ezt, megkérdeztem a kolléganőmet, mit csinál otthon. Elmondta, hogy krumplit főzött a fazékban. Megkérdeztem a gyerektől, hogy mit főz Ági néni.
 
- Ági néni krumplit főz. – mondta a gyerek.
 
- Milyen krumplit főz Ági néni? Paprikás krumplit? - kérdeztem
 
- Nem, mert nem piros a krumpli. – válaszolta.
 
Innen tudtam meg, hogy a gyerekek nemcsak tisztánlátók, nemcsak a látják, nemcsak az aurát és a csakrákat látják, hanem ki is tudnak lépni a testükből.
 
Később a szülők segítségével is ellenőriztük a gyerekeket. Egy napon ajándékba kaptam egy gyűrűt. Felhívtam az egyik gyermeket telefonon, megkérdeztem tőle mit tartok a kezemben.
 
- Az egy gyűrű, nagy fénye van. – válaszolta
 
Kovács–Magyar András segítségét kértem, nézze meg,
mennyire valós az, amit a gyerekek állítanak.


Elérhetőségünk:

 Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A I. emelet
Térkép – kattintson ide

Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186

e-mail: info@matrixdrops.com


Nagyobb térképre váltás