Videók - Csodálatos gyógyulások

A bioenergia kezelések gyógyító csodái

7212 Megtekintés

A TV2 Magellán című műsorában:

A bioenergia kezeléseink gyógyító csodái a legmodernebb műszerekkel igazolva.

<iframe width="500" height="375" src="https://www.youtube.com/embed/NIm339J915o?rel=0;autoplay=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Ha valaki nagy beteg, és gyógyulni szeretne, és ha a hagyományos gyógyítás „csődöt" mondott, általában alternatív megoldásokhoz fordul. Ezekből van bőven, valaki a természetgyógyászatra esküszik, valaki a hitet hívja segítségül, de vannak, akik a kézrátétel erejében bíznak. A páciensek egytől-egyig nagy melegségről beszélnek egy-egy ilyen kezelés alatt. Forgatócsoportunk ennek nézett utána, egy speciális hőkamera segítségével. Az eredmény meglepett.

Varázslatos érintések, csodás gyógyulások, kézrátétellel gyógyítók és boldog páciensek, akik állítják, hogy a halál torkából menekültek meg. Ők azt mondják, az energiával gyógyítóknak köszönhetik az életüket. Egy módszer, melyben egyesek vakon bíznak, míg mások kétkednek, vagy elutasítják. A kézrátételes gyógyítás egy több ezer éves gyógyítási forma, amely azon alapul, hogy egyes emberek különleges gyógyító energiával rendelkeznek, amelyet képesek átadni. Szeretnénk láthatóvá tenni az energia áramlását, ezért egy különleges kamerával is filmezünk, amely a legkisebb hőmérséklet-változást is kimutatja.

A hőkamera a test által kibocsátott hőt érzékeli, és méri. A kamera érintés nélkül érzékeli a hőmérsékletet, melyet elektronikus jelként továbbít és jelenít meg a kamera kijelzőjén. 1939.-ben az USA-ban a hadiipar használta ezt a technikát. Egy másik szerkezetet is tesztelünk, amely állítólag a beteg pontokat mutatja ki a testen, a kézről leolvasva az információkat.

Nórika évek óta jár kézrátételes kezelésekre. Halálos kórral, nyirokmirigy rákkal ( lymphoma ) küzdött, az orvosok már lemondtak róla.

- Öt éve teljesen tünetmentes vagyok. - mondja Nórika.

Nórikát férje vitte el
Kovács - Magyar Andráshoz, aki - Nórika szerint kézrátételes gyógyítással - megállította a rák terjedését.

- Ahogy a negatív, degeneratív rezgéseket helyrehozzuk, generáljuk újra a szervezetet, megállnak a gyulladásos, káros folyamatok, és elindul egy egészséges folyamat irányába.

Kovács - Magyar András 20 éve felismerte magában a gyógyító erőt, először egy lebénult karú emberen segített.

- Megfogtam az ember kezeit, azt mondta, hogy forró lett a keze, engedjem el. Hagyjuk még egy kicsit - mondtam. Két percig forrón izzott a keze, az enyém is, utána megmozdult a két éve lebénult karja.
 
Nórika is melegséget érez a kezelés alatt.
 
Lajos bácsit a prosztatarákból a kézrátételes gyógyítók kezelték ki. Lajos bácsi örül, hogy nem kell műtétre mennie:
 
- Azt mondtam, többször nem megyek műtétre. Rátaláltunk a gyógyítókra, három kezelés után rendbe is jöttem.
 
Nórika és sorstársai állítják, hogy az energiaátadástól gyógyultak meg. A hőkamera számlálója meglepő eredményt mutat.
 
- A két kéz közötti léghőmérsékletet mutatja a hőkamera, amely jelenleg 21,5 fok. Jelentős hőnövekedés lépett föl, 26,7 fok, 27,2 fok,  28,1 fok...
 
A monitoron jól látszik a hőmérséklet-növekedés. A jelenség megmagyarázhatatlan, de tény, hogy a két kéz közötti levegő valamitől melegszik.
 
 Címünk:

                                                                                     
Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186