Mit kell tudni Róla? - Táltos Egészség

Öntudatra ébredés iskolája

2348 Megtekintés

Mindenki képes megtalálni Önmagát és felfedezni az énjében rejlő csodákat!

 

Kovács – Magyar András

Minden értelmes ember képes elsajátítani azokat az új ismereteket, melyek a XXI. században szükségesek a sikeres és egészséges életéhez.

Több olyan tény és körülmény ismert, amit nem lehet tudományosan megmagyarázni, tényszerűsíteni, a józanész szerint teoretizálni. Mik ezek: mágikus hatalmak, természetfeletti erők?

Kovács-Magyar András Öntudatra ébredés iskolájában megismerhetnek és elsajátíthatnak egyedülálló öntudatfejlesztő módszereket és titkokat.

Hogyan bánjon érzelmeivel, gondolataival, fizikai testével, energiáival és a misztikus - láthatatlan- világokkal? E kérdésekre is választ kap az előadások során.

Bepillantást nyerhet: ősi filozófiákba, energetikai-, lelki-, szellemi jelenségekbeI-II. kurzus témái:

 

- Kvantumfizikai ismeretek – a bioenergetika működési rendszere
- Az új univerzális emberi modell és a holografikus analógiája
- Mérővessző és az inga használata, földsugárzások és aurák mérése
- Láthatatlan világaink érzékelése, energiák közvetítése
- Információs tereink, érzékleteink mérése ingával és a Matrix Drops Computerrel
- Az energiazavaraink okai, külső- és belső tényezői, az energiamezőkben történő eligazodás
- A káros
földsugárzások okozta megbetegedések feltárása és megoldása
- Az aura ismeretei és annak harmonizálása, energiablokkok megszüntetése bioenergiával és a csodálatos
Matrix Drops készítményekkel

 Ingázásról - földsugárzásokról tudományosan
Eötvös Loránd ingájának alapjai és működése:


„A középkor előítéleteinek és csodaszereinek lomtárából előkerestem a varázsvesszőt és azt nem imádsággal, nem is ördöngösséggel, hanem a vesszőhöz, melyhez a varázs az idők folyamán amúgy is lekopott, jobban illő mechanikai érvelésekkel arra bírtam, hogy feleletet adjon. Az igaz, hogy nem arra kértem, hogy rejtett kincseket mutasson, arra sem hogy ellenségeimet, ha vannak, megjelölje csak azt kívántam tőle, engedjen bepillantani annak az erőnek a rejtélyeibe, amely e földön mindent mozgat, mindennek kijelöli a helyét. A rejtélyek megfejtésének szeretnék megfelelni.”


Eötvös-inga tanulmány (1891)
„Az egyszerű vessző az az eszköz, amelyet én használtam… Egyszerű, mint Hamlet fuvolája, csak játszani kell tudni rajta, és miként abból a zenész-gyönyörködtető változásokat tud kicsalni, úgy ebből a fizikus a maga nem kisebb gyönyörűségére, kiolvashatja a nehézségnek legfinomabb változásait. Ily módon a földkéreg oly mélységeibe pillanthatunk be, ahová szemünk nem hatolhat és fúróink el nem érnek.”

Dr. Eötvös Loránd, akadémikus

A Szellemi Iskolában valamennyien személyes tapasztalatokkal bővülnek a részünket képező világainkról, amik mindaddig elbánnak velünk és titokzatosak, amíg meg nem ismerjük szabályaikat. Saját energetikánkról és szellemiségünkről többet kell tudnunk ahhoz, hogy a gondjaink végleg megoldódjanak.

Életkortól függetlenül hasznos eligazodást kapunk, amit mindannyian gyakorlatra válthatunk egyéni, családi, társasági, valamint a közösségi életünkben. Aki az egyéves képzés során jeleskedik, annak szűk körben, további exkluzív tanulmányokra van lehetősége.

Gyakorlati kurzusaink: földsugárzás mérés, energia átadási módszerek, energia blokkok feloldása, gerinc- és ízületkezelési módszerek (több mint száz fogás), lelki súlyok letétele, érzelmeik és gondolataik irányítása, lelkierő megerősítése, mágikus kisugárzás és ellenállás fejlesztése, szellemi felismerések foghatóvá tétele.

Fellebben a „hét fátyol”, lényünk csodái tárulnak elénk, és lehetőség nyílik arra, hogy ne a körülményeink befolyásoljanak bennünket, hanem mi befolyásoljuk a körülményeinket. Megtanuljuk, használni titokzatos adottságainkat, képesek leszünk megvédeni magunkat az olykor tudatlanságból eredő gondjaink, testi-, lelki és szellemi betegségek szövevényétől.

A Tanár úr szeretettel vezeti be azokba a világokba, amelyek tudatosulásával és tudatosításával elérte a hozzá forduló százezrek csodálatos gyógyulásait és az egyének személyiségének megerősödését, tudatosodását, immáron több mint huszonöt éve.

 

Minden tisztelt érdeklődőt szeretettel várunk!
Tekintse meg a tervezett programunkat: kattintson ide


Öntudatra ébredés isklolája I-II. kurzus időpontja:
2019. október (későbbiekben ismertetjük)
Szombat - vasárnap, 9:00 órai kezdettel 17:00 óráig


Az előadások helyszíne:

Hotel Mercure Budapest Buda – Mátyás terem (földszint)
H-1013 Budapest (I. kerület), Krisztina krt. 41-43.


Tekintse meg térképen:


Nagyobb térképre váltás

 
Részvételi jegyek előzetes megvételére lehetőség van az irodánkban:
H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/A. 1.emelet / 11. ajtó
(Az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)
Térkép – kattintson ide

 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186

 e-mail:
info@szellemvilag.hu
info@matrixdrops.com

 A külföldi résztvevők helyét előzetes bejelentkezés alapján biztosítjuk!


Irodánk a térképen:


Nagyobb térképre váltás