Mit kell tudni Róla? - Táltos Egészség

Mélymasszázs

1654 Megtekintés

Életünk meghatározói lehetnek bizonyos sarokkövek, amelyeket ha észreveszünk, életünk jobbra fordulhat, egészségesebbé válhatunk. Vajon észrevesszük-e, vagy elmegyünk mellette?

Egy ilyen sarokkő megismerésében lehet részünk a mélymasszázs kurzus folyamán. A kurzus lényege, hogy életviteli szempontból megmutassa, hogy mennyire fontos az izmok, ízületek, inak, szalagok nyirok-, és vérellátása. Ezeknek a területeknek a kezelése, ha a betegség már előrehaladott, nem fájdalommentes, de az egyedüli megoldás, ami gyógyuláshoz vezethet. Amennyiben az ízületekben még nincs fájdalom, a kezelés teljesen fájdalommentes. Időnként ebben az esetben is javasolt a kezelés, mert az elváltozások kezdetén – még a fájdalom megjelenése előtt – kell megállítani a bajt, amikor még könnyebb segíteni.

 

Ha egy terület már fájdalmat, beszűkülést mutat, milyen lehetőség van ezek problémáinak, betegségeinek megoldására?

 

Kovács - Magyar András a világon egyedülálló módszerei javulást, illetve gyógyulást eredményeznek. A mélymasszázs is e módszerek közé tartozik, melynek eredménye nem kérdőjelezhető meg.

 

Martin Ferenc - mélymasszázs

Martin Ferenc - mélymasszázs

 

A masszázsra hozni kell: polifoam-ot vagy szivacsot, fürdőruhát, nem illatos masszázskrémet, vagy olajat, egy nagyobb törölközőt, amivel letakarjuk a nem kezelt testrészeket. Ezeken a napokon legalább 2 liter vizet szükséges fogyasztani.

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

                                                                                     

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu

 

 

Az alábbi képre kattintva tekintse meg Kovács – Magyar András

Szellemi Iskolájának programját:

 

Kovács – Magyar András: SZELLEMI ISKOLA