Mit kell tudni Róla? - Táltos Egészség

HORTOBÁGYI TŰZÖNJÁRÁS

3148 Megtekintés
Kihagyhatatlan élménye az évnek a lelket megemelő
szakrális ünnepi szertartás!
Ősi kultúránk része volt a testet, lelket és szellemet megújító és megtisztító tűzönjárási szertartás és az ahhoz kapcsolódó ünnepi ráhangolódás.

Kovács-Magyar András - Parázson járás Hortobágyon
Kovács-Magyar András tanításait hallgatva a gondjaink a felismerések által legördülnek vállunkról, mindamellett egyfajta természetes feloldó hatással is megajándékoznak bennünket.

A szertartáson közelebb kerülhetünk a szentként tisztelt természeti erőkhöz. Mindez olyan megemelkedett emberek társaságában, akikkel ajándék békés közelségben lenni.

Parázson járás Hortobágyon
A tűzönjárás segít helyreállítani a lelket, megtisztít a negatív energiáktól, így teret adhatunk a ránk váró csodálatos lehetőségeinknek. Az égiek jelenléte táplálja a tüzet, ami leperzseli érzelmi sebeinket. A parázs megtisztít a mérgező emlékektől, életünk múltbéli sebeitől, lelki szorításainktól, ami megújulási lehetőséget nyújt minden szintünkön. A szárnyakat adó élmény eltereli az elme figyelmét a mindennapi aggodalmakról, miközben biztonságban érezzük magunkat.
 
Megérezhetjük milyen, amikor a kezünkben van az irányítás.
A szervezetünk az energiáit nem a stresszre, menekülésre és a védekezésre fordítja, hanem a regenerálódásra és a fejlődésre. Békesség és áldás hatja át az ünnepet, ami megnyugtat, rendet teremt a világunkban.
 
Kovács-Magyar András és Kovács Péter
A szertartást követően észrevehetően megnő az emberi aura ragyogása, amire mások kérdő csodálkozással tekintenek. Tűzönjárás során egyetlen dologra figyelünk: a lelkünkre. A tűzönjárás nem egy elképzelt élmény, hanem valóságos, katartikus megtapasztalás és tudatosodási lépcső is egyben.

Minden természetes tűz élő, lélegzik, akarata és szelleme van. A parázsra lépve lássuk magunk előtt mindazt, aminek a megvalósulását óhajtjuk az életünkben. Évről-évre a tűzönjárás emlékét őrizve, birtokoljuk annak csodálatos információs mintáját, mely kitart a következő szertartásig.

Parázson járás Hortobágyon
Időt és teret átszelve gyógyító energiákhoz juthatunk, mely lényünk minden aspektusát megerősíti. Megszilárdítja a túlélési vágyat, megerősíti a lelket a pozitív dolgok befogadására, és a negatív erők távoltartására.
 
Barátság, szeretet, közösen megélt élmények, közös értékrend fűzi össze az ünneplőket. Célunk, önmagunk és a környezetünk tudati megemelése.
 
A világ látható és szemmel láthatatlan valósága összefonódik az ünnep során, ami felszabadít a félelemeink alól, hogy a lehető legjobban élhessük meg életünket.
 
Találkozunk rendezvényünkön,
a Hortobágyi Nemzeti Park szabadtéri színpadánál:


Hortobágy, Vízi színpad nagyobb térképen való megjelenítése
 
Tájékoztatás: +36.1.251.4983