Hírek - egészség

A Nobel-díjas tudós, Szent-Györgyi Albert gondolatai nyomán

1568 Megtekintés

                                                                                                                        

Kovács - Magyar András nem üzen hadat a ráknak

Szent-Györgyi Albert vallja: a rák természetének megismerésével a megbetegedést elkerülhetjük.

 

Elsőként ismertetem Szent-Györgyi Albert felismeréseit a rákos sejtek működésével kapcsolatosan. Ezt követően bemutatom Kovács - Magyar András Matrix Drops Protokollját, amely a rákos megbetegedések elkerülésének egyik lehetőségét tárja elénk. Mindezt különböző tudatossági szintekre vetítve, és szem előtt tartva a modern korunk kvantumfizikai felismeréseit.

 

Idézet: Ralph W. Moss: Szent-Györgyi Albert című könyvéből

 

SZENT-GYÖRGYI ALBERT_w350pix.jpg

ALFÁTÓL BÉTÁIG fejezet:

 

„A földi élet történetének sarkalatos pontja a fény megjelenése volt. Ahogy már említettük, az első időszakban a földgolyót mindenütt vastag, sötét vízpárából álló takaró borította. Nem létezett szabad oxigén, így stabil elektron akceptor molekula sem. Ezek között a körülmények között az élet a fejlődés csak nagyon alacsony fokáig tudott eljutni, amelynek gyakorlatilag nem maradtak nyomai. Az oxigénforrás ebben az időszakban a metilglioxál volt, melynek elektronfelvevő képessége a ma rendelkezésünkre álló levegő oxigénjéhez képest csekély. Ekkor csak osztódás létezett, az egyszerű életformák nagyon igyekeztek a barátságtalan környezetben fennmaradni.

 

A primitív szervezetek összes energiájukat egyetlen feladatra, az állandó reprodukcióra összpontosították. Nagyon kevés energia maradt, ha egyáltalán jutott belőle valami arra, hogy ezek a sejtek egymáshoz tapadjanak (kohézió), vagy arra, hogy speciális funkciókat alakítsanak ki (differenciálódás). A kohézió és a differenciálódás luxusát – melyek nélkül nincs evolúció – ezek az egyszerű szervezetek nem engedhették meg maguknak. Szent-Györgyi ezt az első, sötétben zajló szaporodási fázist „alfa periódusnak” nevezte el. Ahogy a föld hűlni kezdett, és a sűrű vízpára csapadékká alakulva lehullott, a fény eljutott a földfelszínre. A fényenergia felhasználásával a primitív szervezetek a vizet elemeire, hidrogénre és oxigénre bontották fel. Így alakult ki az oxigénben dús atmoszféra, és amikor a levegő már szó szerint tele volt nagyon aktív elektron akceptor molekulákkal, beindulhatott a fejlődés és a differenciálódás. „Ennek a folyamatnak a végeredménye mi vagyunk” – mondta Albert.

 

Az élet történetének fény jelenlétében zajló (a fény közben eljutott a felszínre) második, oxidációs szakaszát nevezte Albert „béta periódusnak”. Lehetségessé vált, hogy a fehérjék leadják elektronjaikat (azaz korábbi hasonlatunkhoz visszatérve, a zsúfolt parkolóból autókat távolítottak el), ezáltal a fehérjék kezdtek egymáshoz tapadni és szerveződni. Ezzel viszont a köztük fellépő reakciók egyre bonyolultabbak és kifinomultabbak lettek. A fehérjék összetapadtak, specializálódtak, növekedtek. A kohéziónak és a struktúrának azonban van egy hátránya is: akadályozzák a szaporodást. Így amikor egy sejt osztódik, kohéziós erőit csökkentenie kell, és struktúrájának egy részét le kell építenie – ezt a jelenséget már a kezdő biológusok is könnyen felismerik a mikroszkóp alatt. Szent-Györgyi feltételezte, hogy ebben a folyamatban a fejlett sejt bizonyos mértékig az „alfa állapotba”, az élet alapformájába tér vissza.

 

Miután az osztódás befejeződött, a sejtnek újra fel kell építenie a komplikáltabb „béta állapotot”. Bizonyos esetekben azonban az osztódás után valami megakadályozza a sejt visszatérését a „béta állapotba”. Ilyenkor egy nagyon súlyos működési zavar jön létre, mivel a sejtnek nincs választása: az „alfa állapotban” maradva osztódását akkor is folytatnia kell, ha erre nincs igény. Mintha egy sérült gramofonlemezen elakadva, ugyanabban a barázdában járna körbe-körbe a tű. Valamennyien nagyon jól tudjuk, hogy mindez végül is az onkológus várószobájába vezet. A daganat tehát több ezer, több millió olyan burjánzó sejtből áll, amelyek nem tudtak a „béta állapotba” visszatérni. Ebben az értelemben mondhatjuk, hogy Szent-Györgyinek az élet keletkezéséről kidolgozott elmélete, egyben a rák kialakulásának elmélete is. Az abnormálisan működő ráksejtekre jellemző, hogy primitív sejtformákat képeznek, korlátlanul növekednek és nincs meg közöttük a sejteket összetartó kohézió. Ezért képeznek áttéteket: ilyenkor a sejtek elszakadnak az eredeti daganattól, és szétterjednek a szervezetben. Minél inkább visszatér egy ráksejt a primitív „alfa állapotba”, szaporodása annál gyorsabb, kohéziós képessége pedig annál kisebb lesz; ez jellemző a nagyon rosszindulatú daganatokra. Ezzel azt is meg lehet magyarázni, mondta Albert, hogy miért hasonlítanak annyira egymásra a nagyon gyorsan osztódó sejtek, legyenek azok embrionális sejtek, ráksejtek vagy nagyon gyorsan osztódó normális sejtek.”

 

A további idézeteket Szent-Györgyi Albert különböző beszédeiből vettem át.

 

-     „Amit meg akarunk gyógyítani, azt előbb meg kell ismernünk.”

-   „Hiábavaló időtöltés a rák gyógymódját bekötött szemmel keresni. Amíg a szubmolekuláris biológiai tudásunk nem elegendő ahhoz, hogy nagyon pontosan avatkozzunk be a sejt folyamataiba, addig a megelőzés a legjobb módszer. Igyekeznünk kell a szervezet működőképességét a lehető legjobban megőrizni.”

-      „A szervezet fogyatékosságai, sokkal kevésbé a velünk született hibákból, mint inkább a szervezetünkkel szemben elkövetett visszaélésekből erednek.”

 

A ráknak hadat üzent az orvostudomány az 1970-es években. Az elmúlt 40 évben azonban a rákos megbetegedések száma csak nőtt. Ezt a csatát a tudósok folyamatosan vívják, de bizonyos kisebb győzelmek ellenére, be kell látnunk, hogy állóháború alakult ki.

 

-       „A jelenlegi orvosi gyakorlat féloldalas. Olyan sokat foglalkozott a betegséggel, hogy közben elvakult és közben megfeledkezett az egészségről. Diákéveimben előadások végtelen sorát kellett végighallgatnom a betegségekről, de egyre sem emlékszem, amely az egészséggel foglalkozott volna. Valószínűleg ma is ugyanez a helyzet. A mai orvostudomány ideája az összes betegség gyógyítása, de ne feledjük: a „Nem beteg” tagadás. A teljes egészség viszont pozitív állítás.”

-      „A rák egy összetett szabályozórendszer zavara.”

-      „Amíg a rákprobléma megoldatlan, vétek volna a látókört beszűkíteni."

 

Van azonban más módszer is a túlélésre. Ez a kikerülés technikáinak felismerése, különböző tudatossági szintjeinken. Szükséges azonban jól megismernünk az ellenséget ahhoz, hogy ki tudjuk kerülni. A rák is sokat fejlődött az évtizedek folyamán.

 

Az ember valamennyi megnyilvánulási szintjén - fizikai, energia, érzelem, gondolat, kapcsolat, lélek, szellem testébe - igyekszik beférkőzni. Az alaptermészete azonban minden szinten azonos. Szent-Györgyi Albert professzor hasonlatával élve:

„Olyan, mint ha egy sérült gramofonlemezen elakadva ugyanabban a barázdában járna körbe – körbe a tű.”

 

Kovács - Magyar András tanításainak egyik fő intelme: a sötét erőkkel ne vegyük fel a harcot, ugyanis azok a sötétségben lényegesen jártasabbak. Ismerjük fel a világosság tudatosságával a sötétség erőit, és kerüljük ki azokat. A sötétség egyik fő tulajdonsága, amiben ereje is rejlik, hogy örvényszerűségével fogva tartja áldozatát, valamint mentálisan és fizikai értelemben állandó ismétlésre készteti. Igaz ez az emberi megnyilvánulás valamennyi szintjén.

 

 

Az „alfa” állapot sötét erőinek megtévesztő módszerei, tudatossági szintjeinken:

 

1, Fizikai testünk szintjén:

 

a,  Cukor fogyasztás

Az orvostudomány is felismerte pl. PET CT alkalmazásánál, hogy a kontraszt anyagként radioaktív cukoroldatot adnak be a vizsgált személynek. A cukor az az anyag, amely elsőként a daganatos szervek magukhoz vonzanak. A radioaktív részecskékre a láthatóság miatt van szükség. Elgondolkodtató, miért nem figyelmeztetik a tudósok az embereket a cukor, daganatokat tápláló tulajdonságára.

 

b, Szója és a glutén

Az orvosi laboratóriumokban a szervezetben élősködő gombák tenyésztésére szója és glutén táptalajt alkalmaznak. Ez esetben csakúgy, mint a cukornál, pontosan ismerik a jelenséget.

 

Felmerül azonban egy kérdés?

Ha ezt ilyen jól tudják, miért nem tájékoztatják a gyanútlan embereket, hogy ne fogyasszanak glutént és szóját, mert ezekkel tápláljuk a bennünk lévő élősködőket. A glutén (egyes gabonafélékben található: búza, rozs, árpa, zab), azaz a kenyér, pékáruk és tésztafélék, valamint a szója fogyasztással táptalajt biztosítunk a szervezetet gyengítő gombáknak. Az energiában legyengült szervezettel már könnyebben megbirkóznak a rákos sejtek, illetve számukra éppen ez az indító kód. Úgy is fogalmazhatunk, hogy az energiaszegény állapotunk kedvez az „alfa” állapotnak.

 

c, Tej és a tojásfehérje

Orvosi nyelven, az emberi szervezet antigénjei. A tej funkciója a szarvasmarhánál, a tojásfehérje a szárnyasoknál, az utód testi növekedésének elősegítését szolgálja.

 

Ha egy felnőtt ember tejet és a tojásfehérjét fogyaszt, az IGS (Inzulinszerű Növekedési Hormon) hormonnak köszönhetően egy folyamatos növekedési programot indít el magában. Erre a hormonérzékeny szerveink – nőknél a mell és a méh, a férfiaknál a prosztata - gyorsan reagálnak, ami kedvez a rákos sejteknek, melyek egyetlen programja a növekedés és nem a differenciálódás.

 

Nagyon hasznos és fontos táplálékok: tejszín, vaj, kemény sajtok, és a tojássárgája, amik laktóz és IGS hormonmentesek.

 

d, A hormonokkal és antibiotikumokkal kezelt húsok

A természetes körülmények között növekvő baromfinak 6-7 hónapra, a sertéseknek bő egy évre van szüksége, hogy vágósúlyba kerüljön. A hormonokat tartalmazó tápokkal nevelt, valamint az antibiotikumokkal kezelt baromfik 1,5-2 hónap alatt érik el ugyanezt a vágósúlyt, és a sertések is jóval rövidebb tenyésztési idő alatt kerülnek vágóhídra. Rövidebb idő alatt, magasabb húshozamot produkálnak. A hormonok az állati húsok fogyasztásával a szervezetünkbe jutnak, és ugyancsak növekedésre serkentik saját sejtjeinket is. Ám a felnőtt ember már nem a testének növekedésre (annak csupán fenntartására), a differenciálódásra, szellemi képességeinek fokozására van megalkotva. A táplálékkal bekerült növekedési hormonok, amik igyekeznek kiváltani hatásukat, megzavarják a minőségre törekvő szervezetet. A legérzékenyebb szerveket találják meg: mell (kialakulhat melldaganat), méh (kialakulhat a mióma), prosztata (kialakulhat a prosztata- túltengés, megnagyobbodás…). A hormonok természetesen a gyorsan osztódni kívánó rákos sejteket is egyre gyorsabb növekedésre és osztódásra ösztönzik. 

 

 

2. Energia testünk szintjei

 

Az energiaszegény állapot, Szent-Györgyi Albert professzor úr megfogalmazásában arra készteti a primitív rákos sejteket, hogy osztódjanak. Az szabad energiáink nagy részét elveszítjük földsugárzások felett tartózkodva. A földsugárzás csomópontok energiaörvényei felett az emberi test körül lévő aura nullára csökken. Ez az „alfa” állapotnak kedvez. Az energiaszegény állapot olyan, mint ha egy számológép egyik gombja folyamatosan le lenne nyomva és adná a jeleket. Ebben az esetben a folytonos ismétlődés jeleit adja a primitív sejteknek.

 

Elgondolkodtató tény, mielőtt egy MRI (orvosi mágneses rezonancia) elven működő berendezést letelepítenek, kimérik a földsugárzásokat (földalatti vízereket, Hartmann zónákat) a berendezés leendő helyén. A berendezés csak földsugárzásmentes helyen képes pontosan működni. Évezredek óta ismert a földsugárzás jelenség. Szent-Györgyi Albert professzor szintén elismerően szólt Pál nevű bátyjáról, „aki képes volt adottságával megtalálni a földalatti vízforrásokat.”

 

Kovács - Magyar András a radiesztéziás megfigyeléseket, a világon először, megszerkesztett térképrendszerbe foglalta (1988). Rendszere tartalmazza azokat a megfigyeléseket, hogy mely földsugárzások felett, milyen előforduló betegségeket regisztráltak. Tartalmazza továbbá a kiadványa, hogy a rákos megbetegedéseknél az egyének fekhelye, állandó tartózkodási helye alatt földalatti vízér és Hartmann zóna kereszteződéséből adódó energiaörvények voltak. Azok szinte minden esetben mérhetőek voltak, pontosan az adott rákos szervek elhelyezkedésénél.

 

 

3, Érzelem-, gondolat-, kapcsolat-, lélek- és szellemi szintjeink

 

Ezen megnyilvánulások már nem érzékelhetők fizikai érzékleteinkkel.

Az ipari szenzorok viszont képesek látni, hallani olyan régiókat, amelyeket mi már nem. Pl.: ultra-, infrahangokat és fényeket.

 

A Matrix Drops Computer megalkotásával mód nyílt az emberben történő érzelmi-, gondolati-, kapcsolati-, lelki- és szellemi elakadások, helyben járások naprakész feltárására. Ezek az érzelmi, gondolati örvények a maguk síkjain idézik elő, a Szent-Györgyi Albert által alfa állapotnak nevezett ismétlési periódusokat.

 

Gondoljunk itt azokra az ismerőseinkre, akik hónapok, vagy évek óta egy téma, egy bizony esemény emléke körül forognak, és nem bírnak túllépni mindazokon. Képesek egy érzésbe, gondolatba, kapcsolatba belebetegedni, akár manifesztálva mindezt a testükben, s akár egy rákos folyamatot előidézni és fenntartani. Ezek a lelki örvények épp úgy működnek, „mint ha egy sérült gramofonlemezen elakadva ugyanabban a barázdában járna körbe – körbe a tű.”

 

A Matrix Drops Computer kijelöli azokat a tárolt információkat, Matrix Dropsokat, amelyek képesek lehetnek a gondolati és érzelmi rabságból kisegíteni a szenvedőket. A Matrix Dropsok a szervezetünket felépítő 108 elem (Mengyelejev periódusos rendszerébe foglalt elemek) tiszta információit és azok kombinációit tartalmazzák.

 

Kovács - Magyar András nem üzent hadat a ráknak. Zseniális felismeréseivel a létezésünk ismert szintjein az általa megalkotott Matrix Drops Computerrel és Matrix Drops cseppjeivel, arra késztet bennünket, hogy kerüljük ki a megtévesztő sötétséget. Válasszuk a fény, igaz, tiszta programját életünk tudatossági és tudatalatti szintjein. Tegyünk meg mindent a „béta”, igazságban, fényben és energiában gazdag állapotunkért. Ezek a javaslatok, a Matrix Drops Protokoll gerincét képezik.

 

Az itt olvasottakat nem bízhatjuk másokra, sem orvosra sem más tudósokra, hiszen ez a mi saját felelősségünk, szabad akaratunk.

 

A fénynek és az embernek is kettős, anyagi és hullám természete van. A fizikai testünk anyagi természetű, de az érzéseink, gondolataink hullámtermészetűek. A hullámtermészetünkbe a kvantumfizikai felismerések adnak betekintést. Változást érhetünk el fizikai szinten, de jelentős hatás érhető el információs, azaz hullám szinten is.

 

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) szerint 2020-ra az emberek több mint 40%-a rákos megbetegedés következtében fog meghalni. Elgondolkodtató az a tény, hogy Kovács - Magyar András Szellemi Iskolájában végzett tanítványok táborában - amely meghaladta a negyvenezer főt - a krónikus és rákos megbetegedések száma egy ezrelék alatt van az elmúlt 25 év során. Kovács úr soha nem állította, hogy ő daganatos betegeket gyógyít, de azt hangsúlyozta, aki az Ő megfigyeléseit magáévá teszi, annak lehetősége van a titokzatos kór elkerülésére. Nagyon sok ember számolt be TV és más médiákon keresztül arról is, hogy a már meglévő, orvosilag gyógyíthatatlannak mondott betegségéből hogyan tudott meggyógyulni a Kovács úr Matrix Drops Protokollját meghallgatva és magáévá téve.