Kezelés - Csodálatos gyógyulások

Szív- és érrendszeri problémák

2396 Megtekintés

 

Érrendszeri és keringési problémákkal küzdők száma igen jelentős mértékben növekedett az elmúlt 20 év során.

 

A kezeléseink nem az orvosi kezelések helyett, hanem azok mellett történnek. Az orvosi kezelések mellet alkalmaztuk a reflexológiai, meditációs (vizualizációs) és energiákat frissítő módszereket.

Akinek ilyen problémái vannak, bizonyára ismeri azokat a rizikó faktorokat, amelyek a betegségéhez nagymértékben hozzájárulnak, legalábbis azokat a tényezőket, amelyeket orvosilag elmondanak ilyenkor a betegeknek.

Én ezekkel a feltevésekkel nem kívánok külön foglalkozni, hiszen erről sokat olvashat bárki, aki a betegségének okait kutatja. Azon ismereteket kívánom most itt szeretettel tudatni, amelyekkel kétségbe esett emberek ezrein tudtam segíteni, kilátástalan helyzetben, érszűkületek, lábszárfekélyek, szívkoszorú meszesedések, infarktusok, látászavarok során.

 

Szívinfarktust ( infarctus myocardii ) okozott

a földsugárzásban lévő fekhely:

 


Valamennyi érrendszeri és keringési betegség során felfigyeltem arra, hogy a beteg aurája, testét körül vevő energia mezeje, súlyosan károsult volt a beteg szerv tájékán, a testén kívül lévő részen. Amennyiben a lábnál volt érszűkület, minden esetben a betegek olyan helyen feküdtek éjszakánként, ahol a lábuk tájékán az ágy alatt a mélyben vízér húzódott. Úgy képzeljük ezt el, hogy ahol az érszűkületes ember fekhelye van, 20- 30- 40 méter mélyen folyik egy vízerecske a föld mélyén. Ez a mozgásban lévő víz megzavarja a föld természetes kisugárzását, és ez a zavar mező megzavarja a felette elhelyezkedő élő szervezet természetes energia mezejét is.

Ez a káosz, zavar visszahat a szervek biológiájára. Az erek öntisztuló mechanizmusa megzavarodik, fokozottabbá válik az érfalakra történő lerakódás és az energia zavar következtében, mivel egész éjjel újra és újra, nap mint nap ki van téve ennek a negatív hatásnak a szervezet ezen része, csak úgy próbál védekezni, hogy a szerv részek összehúzódnak.

Megfigyelésem még, hogy a károsító földsugárzás az aurát szinte teljesen leszippantja az érintett szervek felől, ennek következménye, hogy az energia nélkül maradt szervek kihűlnek, hidegek lesznek. Bármilyen kezelést kapnak a betegek, ez a földsugárzás újra és újra beteggé teszi a földsugárzás felett elhelyezkedő szerveket. Az aura meghibásodása nem csak addig áll fenn, amíg valaki felette fekszik, hanem sajnálatosan ez a földsugárzás rátapad az emberi élő szervezetre, mint egy Szaturnusz gyűrű, ezt viszi az ember magával napközben is. Tehát a negatív hatása akkor is érvényesül a rosszul megválasztott fekhelynek, ha éppen már nem fekszünk felette. Ez a hatás kb. 2 hétig is érezhető. Elég csak kéthetente egyszer eltölteni káros földsugárzás felett néhány órát, ez a negatív hatás újra aktivizálódik.

Érrendszeri gondot csak és kizárólag úgy lehet megállítani és javítani, ha a beteg fekhelye és huzamosabb tartózkodási helye földsugárzástól mentes helyre kerül. Tapasztalatom, hogy a sugárzás-mentes helyre fekvő érrendszeri betegek auráját miután megtisztítottuk és energiával visszatöltöttük, látványosan javult az állapotuk és a közérzetük.

 

Szívizom elhalás gyógyulása:

 

 

Volt, aki úgy érkezett a rendelőmbe, hogy kemping székkel közlekedett. 100 méterenként megállt, megpihent. Nem bírt többet egyhuzamban menni. Az első energiakezelés után ez a táv 300 méterre nőtt. A második kezelést követően 800 métert. Harmadik kezelés után kilométereket sétált, fájdalom és fáradtság érzet nélkül. Lábszárfekélyek gyógyításánál ugyanezt tapasztaltam. Bár ezekben az esetekben a gyógyulás hosszabb ideig tart, de hála Istennek meggyógyulnak. A lábszárfekély lényege, hogy a hajszálerek is úgy elszűkülnek, hogy a fekélyes résznek szinte nincs vérellátása.

A megoldást itt is az energia mezők zavarának kiiktatásával, majd a normál energia mezők beállításával értem el. Tény, hogy vannak az érrendszeri és keringési problémáknak belső okai is. A 20 éves tapasztalatom azt mutatja, hogy azok a betegek, akik 2 hónapig betartották a táplálkozási tanácsaimat jelentős mértékben javultak, illetve teljesen meggyógyultak.

Nagyon egyszerű lesz, amit itt írok, de ezt a legcsekélyebb mértékben sem szabad megszegni, ha valaki gyógyulni kíván. Ne egyenek a gyógyítás időszakában: tejet, sajtot, sertéshúst, tojást, cukrot. Kerüljék a fehér lisztet, teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret fogyasszanak.

A gyógyulás eredményességét és gyorsaságát nagymértékben elősegíthetik még: szellemműtét, régi rossz emlékek súlyának levétele, szent helyek látogatása szent időben a Szentek szellemeinek hívására. Ezen terápiákban segítséget nyújt Önöknek a Gyógyító Központom.

Olyan embernek, aki dohányzik, módszereinkkel nem lehet segíteni. A dohány rezgésszáma ugyanarra ösztönzi az ereket, mint a káros földsugárzások. Összehúzódnak, megáll az öntisztulásuk. Teljes zavar támad a sejtkommunikációjukban.


Szívbetegség - érgörcs ( angiospasmus ) csodálatos gyógyulása:

 


„Segíts magadon! Az Isten is megsegít!”


Ne kérjen segítséget tőlem, sem tanítványaimtól, aki magáért mindent meg nem tesz! Ha már megtette az itt leírtakat, nagyon szívesen és eredménnyel segítünk. Sokan megtennék mindezeket, de sajnálatosan nem is tudnak ezekről a gyakorlatban számtalanszor visszaigazolt eredményekről, módszerekről.

Az érrendszeri és keringési problémák hátterében a szívnél sajnos nem csak a vízerek hatása mutatkozik meg, hanem itt a
Hartmann zónák hatása is nagyon fokozottan előtérbe kerül. Amennyiben valaki éjszakánként egy Hartmann zóna felett fekszik, úgy szívritmus zavarai lesznek. Amennyiben Hartmann zóna csomópont felé kerül fekhelye, úgy az néhány éven belül - mindenkinél kivétel nélkül, aki ilyen helyen fekszik, szívinfarktust okoz.


Több mint 6000 szívinfarktusos beteg fekhelyét vizsgáltuk meg. A vizsgálatok kivétel nélkül azt igazolták, hogy az infarktus csak és kizárólag Hartmann zónák csomópontjában következnek be. Ezek a bizonyos csomópontok, a 2 méterenként Észak- Dél és a Kelet – Nyugat irányban húzódó negatív földkisugárzás energia vonalak csomópontjai.

Amennyiben valaki úgy választja meg fekhelyét, hogy az se vízér, se
Hartmann zóna fölé ne kerüljön, az az ember nem lehet érrendszeri beteg, illetve szívinfarktusos. A betegségek minden esetben multifaktoriálisak, azaz több okúak. Ha azonban a bekövetkezést előidéző faktorok közül hiányzik egyetlen faktor is, az a bizonyos betegség már nem tud bekövetkezni.

Képzeljünk el egy szobát, egy gázpalackot és egy gyufát. Ha megnyitjuk a gázpalackot és a gyufát a szoba túlsó sarkán elkezdjük meggyújtogatni, mindaddig nem lesz robbanás, amíg nincs meg a kellő gáznyomás a robbanáshoz. Ha nincs gáz, ha nincs nyomás, ha nincs gyújtószikra, vagy csak egyetlen faktor is hiányzik az itt felsoroltakból addig nincsen robbanás.

Így van ez a szervezetünkkel is. Bizony sokszor kifeszítjük a húrokat, de a test sokáig ellenáll. Azonban amikor összeérnek a faktorok, bekövetkezik a robbanás és ez már sajnos ilyenkor nem csak egy szinten, hanem több szinten is. Ha már bekövetkezett egy betegség, nem elegendő „vigyázgatni”. Radikális változtatásokra van szükség, hogy az egészség visszaálljon. Más megőrizni az egészséget, és egészen más egy betegségből felgyógyulni.

A cukorbetegség ( diabetes mellitus ) hátterében is minden esetben, kivétel nélkül a vízerek földsugárzásának hatása mutatkozik meg. Leáll a hasnyálmirigy energiarendszere, a vízér sugárzása által képzett Szaturnusz gyűrűhöz hasonló negatív aurasérülés miatt. A hasnyálmirigy által előállított inzulint mesterségesen kell bejuttatni ezt követően a szervezetbe. Ennek következménye az erek fokozott károsodása és természetesen, amiről nem beszélnek, a hasnyálmirigy meghibásodása mellett az erek meghibásodása is ugyanattól a hatástól fokozódik az előzőekben már tárgyalt vízerek sugárzásától.

A szürke hályog és zöld hályog szembetegségek, a nagyothallás, fogínysorvadás, hajhullás, dagadás, vizesedés és még sok egyéb betegség hátterében ez a bizonyos
vízér sugárzás
áll.

Mindezt azért merem, és tudom kijelenteni, mert a feltárt oki tényező kiiktatásával, azaz a fekhelyek "jó helyre", sugárzásmentes helyre tételével, sok ezer esetben, nem csak meg tudtam állítani a betegségeket, de teljes mértékű gyógyulást is elő tudtam idézni az esetek többségében.


Lássuk az ideális megoldást:

Intelligens emberek, hallva a már megtörtént több százezer beteg esetet, úgy döntenek, nem várják meg a betegségeknek a kezdeti stádiumát sem. Kimérettetik a lakásukban elhelyezkedő földsugárzásokat, jó helyre helyezik fekhelyeiket és huzamosabb tartózkodási alkalmatosságaikat.

Kicsit módosítanak táplálkozási szokásaikon.
Elengedik sérelmeiket, gyűlöletüket, haragjukat, hiszen rájönnek, hogy mindezekkel csak maguknak ártanak. Ép aurájukkal ők és családtagjaik nem járják végig a betegségek útvesztőit. Igen! Így élnek azok, akik fordítanak egy kis figyelmet önmagukra.

 

Egy autó vezetéséhez szükséges jogosítványhoz is foglalkoznunk kel néhány hónapot a tananyaggal, hogy sikerüljenek a vizsgák. Megkaptuk testünket, lelkünket, szellemünket itt a földi életünkben. Illendő lenne ehhez is egy jogosítványt szereznünk, hogy méltók legyünk testünk használatára. Ebben kívánok a legapróbb részletekig segítséget nyújtani a betegeknek, akik meg akarnak gyógyulni és azoknak, akik nem szeretnének betegek lenni.

Kérem, tartsanak velem a Szellemi Iskolán, szerezzenek egészségükhöz jogosítványt.

Kovács - Magyar András

 

 

Kapcsolódó filmünk:

 

Földsugárzások – vízér – Hartmann zóna:

 

 

 

Címünk, elérhetőségünk:

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest, Tábornok u 11/A. I. emelet

(XIV. kerület, az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

Telefonszám:

+36.1.251.4983

+36.1.222.3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu