Kezelés - Csodálatos gyógyulások

Szembetegségek

2320 Megtekintés

 

„Akinek szeme van, lásson!”

Szeme fénye, szeme világa - olyan ismert szófordulatok, melyeket gyakran használunk, anélkül, hogy belegondolnánk mit is jelentenek. A magyar nyelv gyönyörűsége, hogy a köznyelvben is megörökíti ezen érzékszervünk varázslatosságát.

 

A kezeléseink nem az orvosi kezelések helyett, hanem azok mellett történnek. Az orvosi kezelések mellet alkalmaztuk a reflexológiai, meditációs (vizualizációs) és energiákat frissítő módszereket.

 

Kovács - Magyar András az Esti Frizbiben:

 

 

 

 

 

Augusztus első hetét a nyári táborban töltjük. Szent Erzsébet áldását kérjük szemeinkre, látásunk javulását, szembetegségeink gyógyulását kérjük.

 

 

 

„Másfél dioptriás szemüvegem volt, ezt használtam, de most már nincs rá szükségem. 63 éves létemre nekem nem kell olvasószemüveg.„

 

 

 

Szemgyógyulásban részesülők nyilatkozatait tekintheti meg kisfilmünkben:

 

 

„Karácsonykor éreztem, hogy nem igazán látok az olvasószemüvegemmel, mely 1,75-ös volt. Amikor a nyári táborba jöttünk, már nagyon rosszul láttam. Most úgy látok szabad szemmel, mint az idejövetelemkor szemüveggel.”

 

 

*

„Amikor a táborba jöttem, az olvasótábla alsó két sorát nem tudtam elolvasni. A szerdai nap óta tökéletesen el tudom olvasni az alsó két sort, látom a táblákat, rendszámtáblákat, mindent tökéletesen látok. Hálásan köszönöm!”

H. Anett

 

*

„Rövidlátó vagyok, Csak a közeli dolgokat látom. Sajnos ezt sem tökéletesen, mert ovális a szaruhártyám, ezért úgynevezett cilinderes szemüveget kellett viselnem, hogy ezt korrigálják. Öt évvel ezelőtt kezdtem el a szemgyógyítást a nyári táborban. Akkor a szemorvosom mínusz 8-as szemüveget akart nekem előírni. A látásom évről évre – hála Istennek – javult. A szemüveget letettem, nem használom, esetleg csak az éjszakai autóvezetésnél. Amikor eljöttem a táborba, az olvasótábla utolsó sorát is el tudtam olvasni, igaz csak elmosódottan, ahogy szoktam. Most, a kezelések után, a tábor végén azt vettem észre, hogy sokkal tisztábban látok mindent. Nagyon szépen köszönöm!”

D. Zsolt

 

*

„Öt éve voltam először a táborban. Akkor 3,5-ös szemüvegem volt. Már nem használom. Azóta sokkal élesebben látok.„

L. Éva

 

*

„Nyilvánosan szeretnék köszönetet mondani. Gyakran a kezembe veszem az olvasótáblát. Az utolsó sort is tökéletesen olvasom. Idáig a középső sort is homályosan láttam. Bámulatos! Vannak, történnek velünk csodák! Ezt mind Kovács – Magyar Andrásnak és Szentjeinknek köszönhetem!„

K. Ildikó

 

 

 

 

 

„Zita vagyok Ceglédről. A szememmel volt problémám, állandóan bevéresedett. Allergiára gyanakodtam. Orvosilag kivizsgáltak. Az orvosi kivizsgálás nem állapított meg allergiát. Különböző szemcseppeket írtak fel, egyik sem használt, csak ideig-óráig. Hallottam Kovács – Magyar András gyógyítási módszeréről. Elhatároztam, hogy általuk kiméretem lakásomban a földsugárzás zónák elhelyezkedését. A mérés alkalmával kiderült, hogy vízérben és Hartmann zónában van a fekhelyem. Ez volt betegségem egyik fő okozója. Miután földsugárzás-mentes helyre tettem a fekhelyem, elkezdett javulni a látásom és a szemem állapota. Ennek már két éve, azóta nem vörösödik be a szemem, csak akkor, ha belemegy a sampon. Szerencsére teljesen megszűnt ez a problémám, amit nagyon szépen köszönök gyógyítóimnak.”

Telefonszám:

+36-1-251-4983

+36-1-222-3186