Kezelés - Csodálatos gyógyulások

Stressz betegség - 1. rész

2368 Megtekintés

 

Kedves olvasó, útkereső Barátunk!
Szeretettel adom most át Számodra azt a rendszert, kiutat, amellyel ki tudsz jutni betegséged útvesztőjéből.

 

A kezeléseink nem az orvosi kezelések helyett, hanem azok mellett történnek. Az orvosi kezelések mellet alkalmaztuk a reflexológiai, meditációs (vizualizációs) és energiákat frissítő módszereket.

A megoldás a legősibb módszereken, rendszereken alapul. Hatékonyságukat az évezredek eredményei igazolják. A rendszer nem kíván versenyezni a mai modern módszerekkel, hanem egyszerűen egy más utat kíván mutatni azoknak, akik csalódtak a ma használatos módszerekben, eljárásokban.

Addig, amíg az ember nem csalódik Önmagában, nem ismeri meg a lelke titkait. A betegségeinknek nem áldozatai, hanem tudatlan okozói vagyunk. Nekünk kell másképpen cselekednünk, gondolkodnunk, hogy a magunk általi változások, hozzanak életünkben, egészségünkben megújulást.

Mindenkinek hét teste van. Látható, sejtelmesen érzékelhető és láthatatlan testeink. Ezen testeink 7 szintre oszthatók. Bármely létezési szintünkön zavar támad, az megmutatkozik az egészségünkben.

1. szintünk : Fizikai testünk
2. szintünk : Energia testünk
3. szintünk : Érzelem testünk
4. szintünk : Gondolat testünk
5. szintünk : Kapcsolat testünk
6. szintünk : Lélek testünk
7. szintünk : Szellem testünk


A betegségek, így a stressz betegség is, bármely szintünk zavarából is ered, megjelenik a fizikai, fogható, látható testünkben is. A stressz betegség kiíródik az arcunkra, a gyomrunk görcsbe rándulásába, a csuklyás izmunk, nyakizmaink begörcsölésébe, derekunk lumbágós tüneteibe, vérnyomásunk megemelkedésébe, szívritmusunk szabálytalanságába, emésztési zavarainkba, légzési nehézségeinkbe, hajhullásunkba. Bármilyen testi tünetet produkálhat.

Lássuk hát, milyen dolgokat kell rendbe raknunk, hogy a titokzatosan megbúvó betegség okokat feltárjuk önmagunkban. A stresszt okai, a következő látható és láthatatlan testeink zavarában eredhetnek:

 

A hét szentség:

 

 


1. szintünk: FIZIKAI TESTÜNK

 

Igen, vannak olyan stresszt kiváltó gondok, amelyek a fizikai testünkben tapasztalt látható problémákból adódnak. Lássunk néhány példát a teljesség igénye nélkül és lássuk ezek megoldásait is.

Sajnos a mai kutatók csak az analízisig szoktak eljutni, „okosan” fölényesen, de még egyetlen helyet nem találtam, ahol a megoldást is megmutatták volna. Most egy ilyen ritka pillanat részesei lehetünk, hogy a megoldást is oda kívánom adni. Ha valaki nem ismerné fel konkrétan magát az itt leírtakból, legalább a gondolkodásmódját igyekezzen áthangolni és személyes megbeszéléssel, meg fogjuk az Ő megoldás kulcsait is találni.


Stresszt kiváltó fizikai gondok:

 

Elhízás

 

Akik elhíznak, sokan pánikba esnek, folyamatosan stresszelnek, már önmaguk reggeli látványától. Hogy tetszene egy ember másoknak, ha Önmagának sem tetszik. Nem is igazán szereti az önmagát, aki nem tetszik saját magának.„Szeresd felebarátodat, mint Tenmagadat!”


Aki önmagát nem szereti, az másokat sem tud igazán szeretni. Az elhízások hátterében is meghúzódnak energetikai, lelki, szellemi tényezők, de most maradjunk a fizikai okoknál, és ez a táplálkozás. Lássuk, melyek azok az élelmiszerek, amelyek elhízáshoz vezetnek.


Tudom, itt most millió rendszert tudna mindenki felsorolni, Zen, makrobiotika, vegetáriánusság, testkontroll, vércsoport szerinti táplálkozás …. Mégis engedtessék most meg nekem, hogy mindezen ismeretek birtokában, univerzális kulcsokat adjak át Önöknek, amelyek nem csak egyeseknél, de mindenkinél működnek. Bizony egy- egy módszer kissé bonyolultsága, sokakat megtorpant. Én egy végtelen egyszerű, hatékony és gyorsan látványos testsúly harmonizáló módszert kívánok Önöknek közzé adni.

Ne fogyasszanak: marhatejet, marhasajtot, sertéshúst, főtt tojást, rántottát, cukrot, fehérlisztből készült kenyeret, péksüteményeket, margarint.


Reggeli:

Egy két kis szelet teljes őrlésű kenyér, lehet pirítós is. (Bármilyen hihetetlen, de a fehérliszt hizlalóbb, károsabb az egészségre, mint a cukor.) Kérem a barna kenyerekre is ügyeljenek, hiszen a mai barna kenyér barnaságát nem az alapanyagok adják sajnálatosan, hanem a hozzá adott színező anyagok.

Olívaolaj. Pirítósra, vagy másképpen, például egy kis narancslében elkeverve. Az olívaolajban, szinte minden olyan anyag, amelyre a szervezet áhítozik, megtalálható. Sokszor azért van evés kényszerünk, mert valamilyen hiányzó nyomelem, vagy vitamin egy evés kényszert indít be. Stresszelhet a fizikai szervezetünk is, ha valami sokáig hiányzik a táplálkozással bevitt anyagokból. Aki olívaolajat fogyaszt, nem lesz ilyen gondja. Ehetünk még felvágottakat, juh- és kecskesajtot, zöldségeket, amennyi jólesik.

Ebéd:

Hús és zöldségek.

Vacsora:

Hús és zöldségek.

Soha ne együnk a húsokhoz burgonyát, kenyeret, köreteket, csak zöldséget!


Délután, ha megéhezünk, fogyaszthatunk gyümölcsöt. Hetente egy-két alkalommal egy-egy süteményt, ha nagyon megkívánjuk. Cukor helyett mézet fogyasszunk. Ha este már nem vagyunk éhesek, nem muszáj vacsorázni! Amennyiben így kezdünk el táplálkozni, egy hónap alatt egy jelentős változáson fogunk átmenni, amit 10-15 kg súlyvesztést is jelenthet, majd szépen lassan beáll a harmonikus testsúly. Amikor már reggel boldogan néz valaki saját magára, ez a boldogság kiül a lényére. Amikor már az ember szereti a testét újra, egy hatalmas lépést tettünk Önmagunkért.

Ha valakit krónikus gyulladások, emésztési zavarok, légzési nehézségek, allergiák, hajhullás, pattanások , bőrbetegségek kínoznak, ezen táplálkozási módosítások nélkül a problémáik megoldhatatlanok. Mindezen betegségek és ezeknek a stresszes egyéb tüneteik, csak és kizárólag így oldhatók meg. Igen tudom, itt is millió módszert tudna még mindenki felsorolni, higgyék el, ismerem szinte valamennyit. Csak eredményeket nem igazán tudnak felmutatni, legfeljebb kivételes eseteket.


Az általam kidolgozott végtelen egyszerű módszerek azért születhettek meg, mert kipróbáltam és rájöttem a bonyolult különleges módszerek útvesztőire. Mégis örömmel tölt el, hogy megismerhettem azokat a táplálkozási rendszereket, hiszen így már a kíváncsiságom nem fog arra késztetni, hogy újra megpróbáljam. Azok, akik velem tartanak a megoldásokat, nem a kísérleteket kapják meg.


2. szintünk: ENERGIA TESTÜNK


A stressz, mint minden más problémánk is, adódhat az energia testünk zavarából is. Képzeljünk el egy szép autót, amelynek mindene látszólag rendben van, csillog, villog, 2000 cm3 –es motorral, gyönyörű felnikkel. Egyetlen gond van csupán, le van merülve az akkumulátora, mert valahol az autóban van egy zárlatos rész, amely minden reggelre az akkumulátort kisüti, lemeríti. Reggel indulnánk a gyönyörű autónkkal, de nem bír beindulni, hiszen nincs elegendő energia az akkumulátorban.


Képzeljük el ennek a szegény autónak az érzéseit, hogy stresszel, amikor jön a reggel, újra és újra ismétlődik ez a jelenség. Jön az akkumulátortöltő, be is indul, de másnap reggelre megint ugyanaz a jelenség. Átnézik a szervizben, nem találják a hibát, mert egy eldugott helyen van a zárlat okozója. Sok-sok órás megfigyelés után rájönnek a zárlat helyére, megszüntetik azt, és az autó újra nem merül le éjszakánként. Reggel egy pillanat alatt indul.

 

Gondoljunk annak az embernek a helyébe, aki reggelente fáradtan, kimerülten, betegen, bedagadt szemekkel kel. Alig bír kimenni a fürdőszobáig. Minden erejét összeszedi, hogy beérjen a munkahelyéig. A betevő kávéja nélkül a munkáját sincs ereje ellátni. Ez így megy már évek óta. Egyszer csak megjelenik egy gyulladás a szervezetében valahol, ez még jobban lemeríti. Gyógyszereket szed rá, amelyek néhány napra megoldják a gyulladásos gondjait, de akkor is megmarad az addigi gyenge állapot, sőt a szervezetnek még az antibiotikumok mellékhatásával is meg kell küzdenie. A gyulladások a lemerült szervezetben újra és újra, később más szerveken is jelentkeznek, krónikussá válnak.


Orvosi jó tanácsok, és gyógyszeres ellátás ellenére a helyzet egyre kritikusabbá válik. Megjegyzem, ma a betegek 85 % -a krónikus beteg, mert a betegségeiket gyógyszeres kezelések ellenére nem tudták megállítani. Gondoljunk itt a sokkizület gyulladásra, PCP, asztma, allergia, krónikus petefészek gyulladás, prosztatagyulladás, visszérgyulladás, magas vérnyomás ( hypertonia ), cukorbetegség ( diabetes mellitus ), hajhullás és egyéb hosszantartó szinte életek során embereket elkísérő betegségekre.


Ezen betegségek gazdái egy ideig bírják idegekkel bajaikat, sokszor panaszkodnak, áldozatként feltüntetve, megélve sorsukat, mások megértéséből, sajnálatából próbálnak erőt meríteni. Egy idő után talán még az orvost is kritizálják egy kicsit, hogy miért nem gyógyítja meg őket. Igen ám, de a krónikus bajoknak nem az orvos az oka, hanem mindig a baj hordozójának nem tudása. Attól, hogy nem ismerjük bajaink okát, hogy tudatlanok vagyunk, még nekünk kell viselnünk a következményeket. Orvosi ellátással időt nyerhetünk (néhány hetet, napot) hogy elgondolkodjunk, utána nézzünk, mit is kellene tennünk, hogy a hibákat, amiket elkövetünk, és amitől a betegségeink vannak, megszüntessük. Ezekre a kérdésekre bizony, csak és kizárólag a szakismeret adhatja meg a választ. Nem egy ezoterikus rózsaszín felhőt kergető gondolkodás és nem is egy materialista szenilista szemlélet.


Ez a bizonyos szakismeret nem más, mint a szervezetünket átható és körülvevő energiák ismerete és az ezt károsító negatív energiák geopatikus
földsugárzások felismerése.

Gyakori jelenség egy ilyen ismeret felvetődésekor, hogy a nem tudásukat palástolók ilyenkor így szólnak:

„Én ebben nem hiszek.”

 

Igen ám, csak nem a templomban vagyunk, ahol hisznek az emberek, hanem a való életben, ahol helyrejönni, meggyógyulni, csak és kizárólag akkor tudunk a betegségeinkből, ha nem a hiszékenységünkre vagy „nem hiszünk” gondolkodásra alapozunk, hanem a megtapasztalásokra és a tudásra.

A gőgös, bizonyos területekhez nem értő emberek, egy–egy új ismeret hallatán, nem azt mondják, hogy én ehhez nem értek, vagy erről még nem hallottam, hanem hogy én ezt nem hiszem. Elutasíthatják könnyűszerrel a számukra egészséget hozó módszereket. A gőg az ember egyik legnagyobb ellensége önmaga számára. Az embernek valójában a legnagyobb ellensége önmaga.

Nagyon sok esetben tapasztaltam, hogy az emberek, ha egy kicsikét jártasak az energetikában, felkeresnek egy energiával gyógyító embert és kérik az energiával való feltöltésüket. Ilyenkor a bioenergetikus beleesik abba a hibába, mint az orvos, hogy egyetlen dologra koncentrál, a betegség eltüntetésére. Kijavítja az energiazavarokat, és önelégedetten elengedi a beteget, aki néhány nap múlva ugyanolyan rossz állapotba kerül. Hogy mitől? Igen ez a fő kérdés.

 

Mi zavarja, sérti meg az auránkat és az energiáinkat?

 

Indiában, Kínában, Dél-Amerikában ismerkedtem meg nagy gyógyítókkal, de eredményességük mindig csak bizonyos ideig tartott. Nem ismerték fel azt az okozó jelenséget, amely az emberi energiazavarokat okozza. Ez a jelenség pedig nem más, mint a geopatikus földsugárzások, Hartman zónák és vízerek káros kisugárzása a szervezetre. 20 éve kutatom ezt a jelenséget. Több mint 400.000 embert vizsgáltam meg és még soha egyetlen olyan krónikus gyulladásos, daganatos, beteg ember esetével nem találkoztam, ahol a betegség hátterében a negatív földsugárzások meg ne húzódtak volna. A betegségek, energia zavarok megoldása csak és egyetlen feltétellel lehetséges. Ez pedig nem más, mint a fekhelyeink kimérettetése, földsugárzás-mentes helyre tétele.

Itt azonban had hívjam fel néhány nagyon fontos dologra a figyelmet. Nagyon fontos, hogy csak olyan emberre bízzuk ezt a feladatot, aki folyamatos kontrol alatt áll. Aki nem csak méreget, hanem tud mérni. A tökéletes mérési biztonsággal rendelkezők száma igen kicsi. A gyakorlatozók száma igen nagy. Van ma egy közösség, ahol a földsugárzást mérők, hetente hitelesítve vannak. Egy azon helyiséget mérnek ki egymást követően, és mérések után megvizsgálom a mérési azonosságukat. A hozzánk érkező betegeknek minden esetben megvizsgáljuk az auráját. Amennyiben valaki földsugárzástól mentes helyen fekszik, az aurája ép, jó. Amennyiben valaki földsugárzás felett fekszik, az aurája sérült. Az aura letisztítható, kijavítható. A második találkozásnál, ha ép aurával érkezik a beteg, szintén ad egy támpontot, hogy a mérés a lakásán megfelelő volt.


Ez a két módszer, amellyel ellenőrizhető a lakásmérések helyessége. Az energia testünk épségének megóvása egyetlen módon lehetséges. Ha földsugárzás-mentes helyen fekszünk, dolgozunk. Amennyiben átjárkálunk ilyen helyeken, az nem gond. A baj akkor van , ha mozdulatlanul, órákat töltünk ezen helyeken. Az egészség megromlása vezethet stresszes lelki tulajdonságokhoz, de ha a fejünk kerül éjszakánként egy földsugárzás felé, a veszélyezettség sokkal nagyobb mértékű.


A gyakori fejfájások, egy állandó energiátlan fej igen komoly stresszes pánik tüneteket produkál. Valójában a test jelez, segítséget kér. Mindez nem úgy történik, hogy kigyullad rajtunk egy kis műszerizzó, hogy „segítség földsugárzásban vagyok”, hanem ez a jelzés egy fájdalom, egy kétségbeesésben mutatkozik meg. Itt van mindazoknak jelentősége, hogy tudunk-e a földsugárzásokról
vagy gőgösen azt mondják egyesek: „Én nem hiszek benne”.

 

Vízerek csomópontja a fejnél

Vízerek csomópontja a fejnél


Amennyiben a fejünk alatt vízér húzódik éjszakánként, depresszív, stresszes magatartásunk sokkal fokozottabbak. Méréseim azt igazolták, ha valaki fekhelye vízerek csomópontja felé kerülnek és a csomópont felé kerül a fej éjszakánként, 2-3 éven belül öngyilkosság következik be ezeken az igen rossz helyeken. Több mint 30 ilyen helyet találtam földsugárzás méréseim során. Volt olyan lakás Budapesten, ahová egy igen jól ismert színésznő, Faragó Vera művésznő hívott ki, akinek 5 éves fejfájását sikerült megoldanom néhány perc alatt a szobája átrendezésével. Barátnője végső elkeseredésében már nem tudott kihez fordulni. Lakásának mérése során elmondtam a művésznőnek, hogy abban a lakásban még természetes halállal nem halt meg senki. Ennek tudatában volt, hiszen lakásában őt megelőzően 3 lakó lett már öngyilkos. Vízér csomópont felett volt a fejük és ez minden esetben stresszel, depresszióval, majd az orvosi vizsgálatok megoldást nem lelő útvesztőjében öngyilkossággal végződtek.

 

Faragó Vera művésznő barátnője, megértette mindezeket. Az ágyát azonnal áthelyezte a művésznő a szoba közepére, és 20 éve köszöni szépen, eltűntek a fejfájásai, stressze, depressziója….


3. szintünk: ÉRZELEM TESTÜNK


Érzelmeink szárnyakat adhatnak és a kétségbeesés mocsarába süllyeszthetnek. Nem mindegy, hogy az érzelmeink bánnak el velünk, vagy mi bánunk az érzelmeinkkel.

 

Iskolában sajnos nem tanítják a láthatatlan testeinkkel való bánásmódot, pedig létezésünk leglényegesebb részét, pontosan ezen testeinknek köszönhetjük, így érzelmeinknek, érzelmi életünknek. Amennyiben érzelmeink, tanulatlanságunk miatt válságos helyzetbe kerülnek, stresszessé, depresszióssá válhatunk. Sok-sok nehéz lelki helyzet megedzheti az embert, de sajnos sok estben ezt egy elfásultság kíséri. Nagyon sok esetben az újabb csalódástól való félelem újabb stresszes magatartást idéz elő az emberekben.

 

Régi megoldatlan érzelmi emlékek súlyai, mint megannyi mázsás súly nehezednek az emberek érzelmi testeire. Sajnálatosan ezeket a megoldatlan érzelmi sérülés emlékeket 20- 30- 80 év távlatában is viszik magukkal az emberek. Hasonló helyzetbe kerülve, elég egy apró azonosság a múlt fájó érzelmi eseményeiből (egy illat, egy szín, egy szó, egy azonos hőmérséklet, egy mozdulat…), hogy a fájdalom, az addigi évek fájdalma egy pillanat alatt előtörjön, és teljes erővel letarolja a környezetet és önmagát is, a lelki súlyoktól terhelt stresszes embert. Létezik egy módszer, amelyet hosszú évek során dolgoztam ki és ez nem más, mint az emléksúly levétel. Ezzel a módszerrel a már megtörtént régi fájdalmak súlyát tudjuk levenni, a több mázsás malomköveket az emberek érzelem testéről.


A gyakorlatban ehhez a hozzánk fordulókat le kell vinnünk az érzelem testük, mélytudat szintjére, ami egy félálomszerű tudatos állapot. Az érzelem test lekönnyítésével visszanyerhető az érzelmi stabilitás, stressz-mentessé válás. Ahhoz, hogy újabb sérüléstől megvédjük magunkat, tanulnunk kell. A Szellemi Iskola
tanítványai az előadások során megtanulják az érzelem testeik működtetését, ápolását is.


4. testünk: GONDOLAT TESTÜNK

 

Egy pozitív, életigenlő gondolat az egekbe emeli az embert, egy negatív gondolat a sírba sodorhatja.

 

Mindenkiben van két láthatatlan kapcsoló. Egy életkapcsoló és egy halálkapcsoló. Tudva vagy tudatlanul ezeket a kapcsolókat fel illetve lekapcsolhatja az ember a gondolataival, teremtő képességével. A gondolatok lényünk egyik legkifinomultabb, láthatatlan testi megnyilvánulása. A gondolati felkészültség, gondolati tisztaság életünk vezérfonalává válhat. A gondolati zűrzavar, önmagunk ellenségévé válhat. A gondolatok kisze-kuszasága az idegek kifeszüléséhez, stressz helyzetekhez vezethet.

 

A gondolatok vezérfonalát az eszme, az eszmeiségünk adja meg. Amennyiben az eszmei vezérfonalunk sérült vagy egyszerre több eszmeiségnek akar valaki megfelelni, a gondolatai összeakadnak, kifeszülnek, stressz helyzetet teremtenek. Nagyon fontos a világban a szemlélődés. Ne alkossunk véleményt azonnal. Szemlélődjünk, majd a megismert, megtapasztalt eszmék után hozzunk döntést, hogy gondolatainkkal mit, kit követünk. Hibás, csak és kizárólag egy eszmével megismerkedni és vakon azt követni, minden gondolattal. Az a bigottság.

 

A gondolatok a teremtő erőnk megnyilvánulásai. Gondolati felkészültségünk, meghatározza létezésünk jelenét és jövőjét. Hogy gondolkodási körünk sokrétű legyen, meg kell ismernünk más kultúrák gondolkodásmódját, térben és időben is. Ez az emberiség mitológiája. Addig, amíg nem tesznek rendet a gondolataikban, gondolkodásukban, bizony igen gyakran megtörténhet, hogy saját gondolataikkal önmaguk ellenségeivé válnak az emberek. Kikészítik magukat egymásnak ellentmondó „okosságaikkal”. Ismételgetnek vég nélkül régi sérelmeket, és folyamatosan feloldozzák magukat, hogy ők csak szegény áldozatok. Azzal, hogy folyamatosan önmagukat áldozatnak mutatják be, zsigereiken végigfuttatják „én az áldozat, én a szerencsétlen, én a szenvedő, én a kilátástalan, én a…. „ parancsszavakat.

 

Mit tehetnek a szegény 1-es számú, 2-es számú, 3- as számú alacsonyabb szintű testek?

 

Tudomásul veszik a felettes test parancsszavait, gondolatait és leképezik a maguk módján. Érzelemi görcsként, felemésztett energiaként, és görcsbe rándult, meggyötört, szomorú, kapkodó, kilátástalan testként. Gyomorfekély, epe gondok, magas vérnyomás, idegi kimerültség, izomgörcsök, lumbágó, gerincsérv ( rachikele ), hajhullás, gyulladások és a stressz minden tünetével.


A Szellemi Iskola tananyagának mindezen jelenségek megismertetése, felismertetése és az ebből való megszabadulás megtanítása, folyamatos szerves része. A gondolat testben lévő zavarok megoldása, talán a legnehezebb feladat a gyógyítók részére, hiszen itt a beteg embernek saját gondolkodási rendszerén kell változtatnia, nem pedig valamilyen külső rendszeren, mint pl. fekhely, táplálkozás. A gondolattesti zavarok esetén a gyógyítónak egy teljesen új gondolkodási rendszerrel kell megajándékoznia a hozzá forduló beteget. Sajnos az emberek úgy ragaszkodnak hibás, önpusztító gondolataikhoz is, mint a kistáskájukhoz. Ők nevelgették, ők babusgatták, és lám önmaguk ellen fordult!


Itt életbe lép egy igen komoly felismerés. Egy kisgyereket sem lehet megváltoztatni, egy felnőttet sem! De bárki megváltozhat, saját akaratából! Ennek viszont van egy kulcsa. Meg kell változtatnunk a gondolkodásmódunkat. Különösen erősek lehetnek a stresszes tünetek az okos, sokat tanult, jól képzett embereknél. Egy több diplomás ember igen okosnak hiheti magát. Domináns gyógyítót kell keresnie, akit el tud fogadni, mint tanácsadót. Az iskolai végzettségek általában, meglévő tudásanyagok bevitele az agyba. Egyetlen iskolában, még egyetemi szinten sem kérdezik meg, hogy: „Te hogy gondolod?” Készen kapott ismeretek memorizálása, megalkotott képletek, kimondott definíciók megtanulása és ezek alkalmazása a feladat.


Itt még nem jelenik meg a gondolkodás sem a gondolat. Egy okos ember sokat tudhat, de még a gondolatnak, mindehhez semmi köze. Ha egy sokat tanult ember kezébe veszi a nagy gondolkodók, nagy gondolatai című könyveket, minderre hamar önmaga is rájön. A bölcsesség egy olyan csodás emberi tulajdonság, ahol az érzelmek finom melegsége kéz a kézben jár a hideg, kíméletlen, száraz tudással. Csak bölcs ember az, aki segíteni képes egy gondolati zavarban szenvedőnek.


A bölcsesség az élet tapasztalataiból és legfőbbképpen a szellemvilág időtlen örökélet tapasztalataiból adódik. A bölcsesség anyja, tolmácsolója itt a földön Maat egyiptomi Istennő volt. A görög, hindu, pártus, magyar bölcsek mind az Ő szellemiségének földi, Istentudói.


Egy gondolati zavarban szenvedő stresszes emberen, sem egy okos, sem egy kedves, jó szándékú egyszerű gyógyító ember nem tud segíteni. Csak és kizárólag a bölcsesség vértjével felruházott, magasabb szellemiséget befogadó és magán átáramoltató gyógyító ember.

 

 

TEKINTSE MEG A II. RÉSZT!

 

 

Kapcsolat:

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület)

Tábornok út 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Stadionok megállójánál)

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186