Kezelés - Csodálatos gyógyulások

Hallássérülés

1631 Megtekintés

 

Akinek füle van, halljon!

„A ti szemetek boldog, mert lát, s a fületek is az, mert hall.” (Máté 13.16)

 

A kezeléseink nem az orvosi kezelések helyett, hanem azok mellett történnek. Az orvosi kezelések mellet alkalmaztuk a reflexológiai, meditációs (vizualizációs) és energiákat frissítő módszereket.

„Rájöttünk az elmúlt években, hogy akiknek antibiotikumok hatására megszűnt a hallása, vagy valamilyen gyermekbetegségben szenvedett, zajos munkahelyen dolgozott, (voltak olyan bácsik, akik mellett a világháborúban akna robbant, és 30-40 évre elvesztették a hallásukat) néhány perces kezelés után az emberek 80%-ának vissza lehet adni a hallását, vagy annak jelentős részét.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Nagyon érdekes, minden ember másképpen éli át a kezeléseket. Valaki bizsergézst, zsiborgást, valaki hideget, vagy meleget, valaki egy gőzmozdonyt hall. Minden ember más. Más az érzékrendszere, más a szimbolikája, másképpen érez. Ha a gyógyulni vágyó megérez valamit abból az erőből, amit a másik ember (aki segíteni kíván) felé irányoz, vagy úgy is mondhatnánk, abból az erőből, aminek mi csak a közvetítői vagyunk, akkor ez a magasabb szintű erő, ez a nagyon finom, árnyalatnyi lélek vagy lehelet, segít a nagyothalló embereken.”

 

 

Hallássérülés – féloldali süketség ( hemianacusis ) gyógyulása:

 

 

 

 

 

 

 

Süketség ( anacusis ) csodálatos gyógyulása:

 

 

 

Zoltán elhagyta a hallókészüléket:

 

 

 

 

Részlet Kovács – Magyar András: A boldogság titka című filmjéből:

 

 

 

 

 

Hallássérülés ( hypacusis ) csodálatos gyógyulása:

 

 

 

„Itt eléje hoztak egy dadogva beszélő süketet, és kérték, tegye rá a kezét. Külön hívta tömegből, fülébe dugta az ujját… Majd megnyálazott ujjával megérintette a nyelvét, föltekintett az égre, fohászkodott és szólt: „Effata!” – azaz nyílj meg. Azon nyomban feloldódott a nyelve és érthetően beszélt. Megparancsolta nekik, hogy a dologról ne szóljanak senkinek. De minél jobban tiltotta, annál inkább hirdették. Szerfölött csodálkoztak, s hangoztatták: „Csupa jó tett, a süketeknek visszaadta hallásukat, a némáknak beszélőképességüket.”

(Márk 7.32-7.37)

 

Akinek szeme van lásson, akinek füle van halljon

Kovács – Magyar András 3. DVD filmje kapható az irodánkban:

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/A. - I. emelet / 11. ajtó

(XIV. kerület, az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

Telefonszám:

+36.1.251.4983

+36.1.222.3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu