Hírek - egészség

Vírus statisztika

1171 Megtekintés
Hivatalosan is 94%-al korrigálta lefelé az USA Center for Disease Control a COVID19 halottak számát! Az USA-beli horrorisztikus esetszámok tehát hivatalosan is hazugságnak bizonyultak!

Test authorized by the FDA - Johnny Milano for The New York Times
Ezen a héten a CDC (USA Center for Disease Control; Járványügyi Hivatal, a magyar Központi Statisztikai Hivatal adatszolgáltatási megfelelője) csendben és minden közlemény nélkül frissítette a koronavírusnak tulajdonított halálozások számait, beismerve, hogy a 153 504 regisztrált halálesetnek csak 6%-a halt meg egyedül a vírustól!

Ez 9210 halálesetet jelent az USA-ban. A fennmaradó eddig Covidnak behazudott 94%-a a halálozásoknak 2-3 egyéb súlyos betegség volt, és a betegek túlnyomó többsége nagyon magas életkort élt meg; 90%-ban idősek otthonában haltak meg és onnan mondták be az eseteket, kvázi hasra ütésre covid halálozásnak!

A hazugságokon, félrevezetéseken és politikai hazárdírozásokon alapul az egész covid-járvány szerte a világban! Eredeti adatok a komorbiditási mutatók alatt találhatóak, ott a 3-as táblázat az útmutató, amely szerint 2.6 az átlagos súlyos társbetegség arányszám, tehát legalább kettő, de inkább három másik betegség vezetett halálhoz azoknál, akiknél sajnálatos halálát a covid19 számlájára írják!

Erin Schaff - The New York Times
Ha a magyarországi "adatokra" vetítjük az amerikai CDC most bevallott komorbiditási adatait a budapesti 369 és vidéki 245 eddigi covidnak tulajdonított haláleset Budapesten eddig 22-re, illetve vidéken 15-re csökken.