Hírek - egészség

Vállfájdalom ( omalgia ) kínozta a vízilabdázót

594 Megtekintés


Vízilabdázó vagyok. Egy évvel ezelőtt egy edzésen a labda dobásával meghúzódott a jobb vállam. Máskor is történt ilyen, de ez most sokkal jobban fájt.

A sportklubban a gyúrónk megmasszírozott, a vállfájdalmam sajnos nem csillapodott, majd mondta, hogy ő sajnos többet nem tud tenni. Panaszommal elmentem az orvoshoz. Először gyulladáscsökkentő injekciókat kaptam, ami ideig-óráig használt, de egy idő után visszatért a fájdalom. Ezek után fizikoterápiára jártam, mindhiába; a váll- és hátfájdalmaimon igazából ez sem segített.

 

Korábban már hallottam Kovács - Magyar András gyógyító módszeréről. Azt mondták ismerőseim, hogy olyan betegségeket is gyógyítanak, amelyeket máshol nem tudnak. A gyógyítók azonnal megállapították, hogy „rossz helyen”, földsugárzásban van a fekhelyem, elsősorban ezért nem csillapodik a vállfájdalmam. Már ezelőtt is hallottam földsugárzások egészséget károsító hatásairól, de az igazság az, hogy a legtöbb ember (én is) általában csak akkor kezd ezzel foglalkozni, ha már van egy komoly betegsége.

 

Martin Ferenc - gerinckezelés

Martin Ferenc - gerinckezelés

 

Úgy döntöttem, hogy a gyógyító módszer minden pontját betartom, mert már eleget kísérleteztek rajtam orvosi módszerekkel. A sport az életem, az állandó vállfájdalom csökkenti esélyeimet. A lakás kimérése után földsugárzás-mentes helyre került a fekhelyem, majd elkezdődött a kezelés.

 

Martin Ferenc gyógyítónál voltam kezelésen. Az első alkalommal, a masszázs fájdalmas volt, már a sírás határán voltam, de megérte. A kezelést követően kb. 90%-os javulás történt. A harmadik kezelés után tökéletesen éreztem magam, minden fájdalmam megszűnt.

 

Köszönöm a gyógyulást és köszönöm, hogy fájdalom nélkül készülhetek a bajnokságra!

V. Ágnes, vízilabdázó

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu