Hírek - egészség

Vállfájdalom ( omalgia ) és rotátorköpeny szindróma gyógyulása

417 Megtekintés

Három évvel ezelőtt találkoztam Dr. Pálus Attilával, neki köszönhetem, hogy kedvenc hobbimat, a vitorlázórepülést ma is művelhetem.

Évekkel ezelőtt súlyos vállproblémám miatt az orvosom nem akarta meghosszabítani a repülőengedélyem. Akkor egy Táltos kezeléssel jelentős javulást értünk el, az engedélyt megkaptam, repülhettem.

 

Sajnos nem fogadtam meg a doktor úr tanácsát, és fél év múlva nem mentem el hozzá újabb kezelésre, elhanyagoltam magam. Állapotom folyamatosan romlott. A jobb vállamat gyakorlatilag alig tudtam mozgatni, emelni meg egyáltalán nem. A doktor úr elmondta, hogy ez egy vállizület meszesedés, ami a váll körüli izmok rotátorköpeny - gyulladásával társul. Három kezelés, masszázsterápia után a vállfájdalmam szinte teljesen megszűnt, újból tudok borotválkozni jobb kezemmel. Ma már a tüzifa összeaprítása sem jelent gondot, holott előtte a kabátomat is nehezen tudtam felvenni.

 

Dr. Pálus Attila

Dr. Pálus Attila

 

A doktor úr újból tudott rajtam segíteni!

Megfogadtam, hogy jobban figyelek magamra, legalább negyedévente eljövök hozzá Táltos kezelésre, hogy megelőzzem a nagyobb bajt. Köszönöm Dr. Pálus Attilának, hogy életet lehelt a vállamba!

H. László, Szentes

 

TÁLTOS ISKOLA