Hírek - egészség

Tüdőtágulat ( emphysema ) gyógyulása

468 Megtekintés



Tizenhat éven keresztül tüdőtágulatom volt. Alig kaptam levegőt, rettenetesen fulladtam. Annyi erőm nem volt, hogy a szekrényemben rendet rakjak.

A barátnőm járt a Szellemi Iskolába, ő hozott el Kovács – Magyar András módszerével gyógyítókhoz. Barátnőm tanácsára kimérettem lakásomban a földsugárzás zónák elhelyezkedését. A fekhelyem vízér sugárzásában volt. Az ágyamat semleges, sugárzásmenetes helyre tettük. Akkoriban jogi ügyekkelel, ház eladási problémával küszködtem. Hosszú ideje ment a herce-hurca. Ez lelkieg nagyon megviselt.

 

Kopcsányi Ildikó meditációs módszerrel kezelt, melynek keretében a Teremtő Istentől új tüdőt kértünk számomra. Változtattam a táplálkozásomon és nem utolsó sorban a gondolkodásomon. A meditáció segítségével eljutottam oda, hogy meg tudtam bocsájtani azoknak, akik nagyon megbántottak és becsaptak.

 

KOPCSÁNYI ILDIKÓ – reflexológus - bioenergetikus

Kopcsányi Ildikó – bioenergetikus - reflexológus

 

Már az első kezelés alkalmával sokkal jobb lett az állapotom. A harmadik kezelés után szinte csoda történt. Visszatért az erőm. Annyira, hogy tizenhat év után úszni tudtam a Balatonon. Nagytakarítást csináltam a saját otthonomban. Mire a fiamék hazajöttek a nyaralásból, kimeszeltem az egész házukat, ugyanis építkeztek akkoriban. Nem akarták elhinni, hogy mindezt két hét alatt meg tudtam tenni.

 

A jogi ügyek is elrendeződtek. Én pedig azóta is jól vagyok, energikus vagyok, újra olyan vagyok, mint régen. Elmúlt a tüdőtágulatom. Nagyon köszönöm!

T. A. Tamara

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu