Hírek - egészség

Térdfájás ( gonalgia ) gyógyulása

343 Megtekintés

V. Mihályné, 64 éves nyugdíjas asszony a nyak-, váll-, hát-, derék- és térdfájdalommal kereste fel a Táltos módszerrel gyógyítókat.

„Hat éve nyugdíjban vagyok, egy lányom és egy fiam van. Amikor nyugdíjba mentem úgy döntöttem, hogy valamilyen módon segíteni fogom a gyermekeimet. Mivel ezt anyagilag nem tehettem meg, így felajánlottam, hogy mind a négy unokámnak, minden napra ebédet biztosítok, és ha igénylik a gyerekeimnek is főzök. Mivel nagyon szeretek főzni, ez nekem nem volt megterhelő. Ment is ez négy-öt évig.

 

Egyszer elkezdett minden porcikám fájdogálni. Eleinte rá sem hederítettem, mert bíztam benne, hogy elmúlik. De jött a térdfájás. Ez mindent felülmúlt. Sokat álltam a konyhában, és a fájdalom egyre jobban erősödött. Sokszor volt, hogy leültem, mert már nem tudtam állni. Soha nem voltam egy orvoshoz járó, így csak tűrtem. Az egyik unokám látva a fájdalmamat, adott egy telefonszámot, hogy hívjam fel, mert ott biztosan meggyógyulok.

 

Martin Ferenc

Martin Ferenc kezeli a térdproblémát

 

Húztam, halogattam, de az unokám bátorítására, bejelentkeztem a megadott telefonszámon. Kovács - Magyar András Gyógyító Központjába mentem. Ott kiderült, hogy az ágyam földsugárzásban van, ami alapjában betegségeim okozója. Elmondták, ha sugárzásmentes helyre kerül az ágyam, néhány kezelés után újra fájdalommentes életet élhetek. Megfogadtam a tanácsot, és kimérettem a fekhelyemet az általuk javasolt szakemberrel, majd az ágyamat átraktam sugárzásmentes helyre.

 

Martin Ferenchez jöttem Táltos kezelésre. Már az első kezelés után a térdeim nagyon sokat javultak, a fájdalomnak csak töredékét éreztem, sőt a nyakam is egész jó lett. Felbuzdulva a javuláson, még két alkalommal voltam masszázson, és most már elmondhatom, hogy újra boldogan és fájdalommentesen tudok a konyhában főzni az unokáimnak. Alig három hét alatt teljesen meggyógyultam. Kovács - Magyar András Gyógyító Centruma csodát tett velem. Köszönöm szépen a gyógyulást.”

 

Elérhetőségünk