Hírek - egészség

Térdfájás ( gonalgia ) csodálatos gyógyulása

380 Megtekintés

M. Katalin, 73 éves asszony térdfájása már elviselhetetlenné vált. Egy Táltos kezelés után fájdalma teljesen megszűnt.

„Nagyon szerettem Kovács - Magyar András műsorát a Zenit TV-ben, mindig megnéztem. Borzasztóan elkeseredtem, amikor egyszer csak megszűnt. Az Ő műsorának minden tv csatornán jelen kellene lennie, hogy az emberek megtudják, hogyan lehet meggyógyulni, mindenfajta betegségből. Az én fekhelyem már régóta ki van mérve, de azt is tudom, hogy időnként meg kell győződni, hogy változott-e az aura, vagyis földsugárzás-mentes helyen van-e még a fekhelyem. Én ezt negyedévente meg is teszem.

 

Körülbelül 2 éve történt, hogy elkezdett fájni a térdem, de csak úgy ritkán. Minden nap szoktam sétálni és úgy gondoltam, hogy majd elmúlik. Sajnos nem múlt el, sőt egyre jobban kezdett fájni. Egy fél éve már azon gondolkodtam, hogy talán már bottal kellene járnom. Úgy gondoltam, felhívom a Táltos irodát. Hegedűs Máriával tudtam beszélni, aki elmondta, hogy még mindig jó helyen van a fekhelyem, és hogy be kellene mennem kezelésre. Az irodában Martin Ferencet javasolták. Örültem neki, mert volt egy ismerősöm, akinek a térdét ő rakta helyre.

 

Martin Ferenc kezeli a térproblémát

Martin Ferenc kezeli a térproblémát

 

Amikor bementem kezelésre, eléggé bicegtem a bal lábamra, mert nem tudtam teljes testsúllyal rálépni a fájdalomtól. Kezelés után Isteni csoda történt! A térdfájdalom teljesen, nem győzöm hangsúlyozni, teljesen megszűnt. Kovács-Magyar András Táltos módszere teljesen tökéletes, de a bizonyságok egyre magasabbra emelik őt, és talán egyre több emberhez jut el a gyógyulások híre.

 

Az ismerőseim csak csodálkoztak, hogy: „tegnap még sántítottál, és fájt a térded, mi történt, hogy így futkározol minden gond nélkül?” Mindenkinek híresztelem, hogy egy kezeléssel teljesen meggyógyult a térdem a Táltos irodában. Köszönöm a gyógyulást.”

 

TÁLTOS ISKOLA Elérhetősége