Hírek - egészség

Teljesen eltűnt a nyaki dúc és megszűnt a fülzúgás

936 Megtekintés

2006-ban jártam először Miskolcon Papp Béla gyógyítónál. Nyaki problémámmal kerestem fel, mert havonta két-három alkalommal rendszeresen lemerevedett a nyakam, ami nagy fájdalommal járt.

 

Jártam orvosnál a nyaki problémámmal, de csak izomlazító kenőcsöket írt fel, ami nem igazán segített. Hallottam arról, hogy Papp Béla, Kovács – Magyar András Táltos gyógyító módszerével tud segíteni nyaki problémákon.

 

Papp_Bela_masszazs.jpg

 

Papp Béla – Táltos módszerrel kezeli a nyaki problémát

 

Az első kezelés, masszázs, fantasztikus javulást hozott számomra, mivel tudtam mozgatni a nyakamat, amit azelőtt csak nagyon nehezen. Nyaki problémám melléktünete volt a nyaki dúcom, ami elég jelentős volt, teljesen eltűnt. Még egy kezelésen vettem részt, két hét elteltével, azóta egyetlen egyszer sem merevedett le a nyakam, ennek már egy éve. Már az első kezelés után kimérettük a lakásunkat, földsugárzás-mentes helyre helyeztük az ágyunkat.

 

Fél év múlva férjemnek szüksége lett derékfájása miatt masszázsra, kezelésre. Én is kaptam egy „emlékeztető” kezelést. Ennek hatására fülzúgásom, ami pár hete problémát okozott, egy - két nap alatt teljesen megszűnt. Fülzúgásommal is voltam orvosnál, de segíteni nem tudott, értágítót és szívgyógyszert írt fel, ami természetesen nem használt. A kezelés után az egyik este nagy csend lett a fejemben, amit először nem tudtam mire vélni, azután rájöttem! Elmúlt a fülzúgásom!

 

A kezelések hatására a rendszertelen menstruációs problémám is teljesen rendeződött. Férjem rendszeresen fejfájással küszködött, ami lefekvés után gyötörte minden este. Miután földsugárzás-mentes helyre helyeztük fekhelyünket, ez megszűnt, kopaszodása is megállt.

A Táltos gyógyító módszernek köszönhetjük gyógyulásunk, nekünk segített!

Köszönjük szépen!

V. Erika, Miskolc

 

TÁLTOS ISKOLA H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A I/11. tel.: +36-1-251-4983

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu