Hírek - egészség

Táltos kezelés szüntette meg a hátfájást ( dorsalgia )

358 Megtekintés

F. István 68 éves úr valamikor keményen sportolt. A sport abbahagyásával bizonyos testrészein fájdalom alakult ki.

A sokféle terápia, amit javasoltak az orvosok, természetgyógyászok, nem javított a hátán és a derekán kialakult krónikus fájdalmon.

 

„Én mindig azt hallottam, hogy aki sportol, annak kevesebb problémája van a szervezetével. Ez így is volt, amíg a sport kemény gyakorlója voltam. A sportnál van egy kor, ami után már kiszáll az ember, mert szép emlékekkel akar búcsúzni. Eljött az az idő, amikor már csak beszéltem az emlékekről, de egyre kevesebbet mozogtam. Nos itt kezdődtek a bajok. Néhány év múltán szinte minden mozgásról leálltam, és ezzel egy időben mindenem elkezdett fájni. Hol itt fájt, hol ott. Aztán kialakult egy állandó fájdalom a hátamban és a derekamban. Voltam én orvosnál, természetgyógyásznál, de csak az időmet pazaroltam – a fájdalmaimon nem tudtak enyhíteni.

 

A szerencse azért mellém szegődött. Egyik este a Story TV adását néztem, ahol az Esti Frizbi című műsorban Kovács – Magyar András beszélt gerincsérvekről, gerincbetegségekről és ezek gyógyításáról. Engem nagyon meggyőzött, amit erről beszélt, és hogy ezt egy orvos jónak találta, arra indukált, hogy én is elmenjek kipróbálni.

 

Martin Ferenc - Taltos masszazs 2.jpg

 

 

Martin Ferenc derék- és hátfájdalmakat kezel

 

Bejelentkeztem Kovács - Magyar András gyógyító központjába. Kiderült, hogy a derekam és a hátam nagy része földsugárzásban van, ami a fájdalmat és gyulladásokat okozta. Kimérettem és áthelyeztem az ágyamat földsugárzás-mentes helyre, és elmentem kezelésre a Táltos irodába, ahol Kovács - Magyar András tanítványai kezelnek, gyógyítanak.

 

Martin Ferenc gyógyítóhoz kerültem. Az első kezelés folyamán már olyan jó érzéseim voltak, hogy tudtam, javulni fog az állapotom. Így is történt. Az első kezelés után fantasztikusan jól éreztem magam. Már szinte alig éreztem fájdalmat. De a második és harmadik kezelés után semmi fájdalmam nem volt. Teljesen jó hatással volt rám a masszírozás. Igencsak gyakran el fogok menni, mivel a masszázs után úgy érzem magam, mint régen, amikor egy jó erős edzésen vettem részt. Amit elmondott Kovács - Magyar András a televízióban, azt most megtapasztaltam. Teljes mértékig úgy van, ahogy mondta. Meggyógyultam. És ezt köszönöm.”

 

TÁLTOS ISKOLA H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A I/11. tel.: +36-1-251-4983

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu