Hírek - egészség

Táltos kezelés segített a lelki gondokon

381 Megtekintés

Kopcsányi Ildikó gyógyítót kapcsolattesti problémával kerestem fel.

„Lakásomban már korábban feltérképeztettem a földsugárzások elhelyezkedését. Hosszabb ideje már vízér-, és Hartmann - zóna mentes helyen fekszem. Viszont férjem és édesanyám halálát nem tudtam feldolgozni. Férjem pár évvel ezelőtt meghalt. Férjem betegsége a ’80-as években, a csernobili katasztrófa után kezdődött, májproblémája volt. Hosszasan betegeskedett, nem tudtak rajta segíteni az orvosok.

 

Sajnos még akkor nem ismertük a Kovács – Magyar András módszerével gyógyítókat. Hegedűs Mária a szellem - elengedés szertartásának folyamán férjem szellemét a túlvilágra segítette. Évekig velem volt a szelleme, nem tudtam őt elengedni, nagyon szerettem őt. Később édesanyám is meghalt. Akkor nagyon elkeseredett voltam, úgy éreztem, nélkülük nem akarok élni. Kopcsányi Ildikó gyógyító Táltos meditációs módszerrel segített feldolgozni ezt a két nagy lelki emléksúlyt.

 

Kopcsányi Ildikó és Hegedűs Mária

Kopcsányi Ildikó és Hegedűs Mária

Helyszín: Mátyás király tölgyfája, Nagymegyer

 

Járok a Táltos Iskolába, a Táltos hagyaték őrzőivel szent helyekre zarándokolok, szent források vizét iszom. Végtelen boldogság számomra, hogy olyan helyre találtam, ahol visszajött az életkedvem és lelkileg újra és újra feltöltődöm.

 

Köszönöm Kovács – Magyar Andrásnak és a gyógyítóknak!”

Sz. Erzsébet

 

TÁLTOS ISKOLA