Hírek - egészség

Szürke hályog ( cataracta ) csodálatos gyógyulása

418 Megtekintés

Éva néni vagyok, 88 éves. Egy évvel ezelőtt kerestem fel Kovács – Magyar András módszerével gyógyítókat lányommal, aki sokat mesélt nekem a csodálatos gyógyulásokról. Ő is tapasztalt ilyet. Az unokám is a Szellemi Iskola hallgatója lett, aminek nagyon örülök.

Vidéken élek, nagyon szeretem a természetet, a virágokat, a fákat. Sokat dolgozom azért, hogy szép legyen a kertem. Munkámban akadályozott, hogy egyre rosszabbul láttam, szürke hályog volt a szememen. A rossz látásom miatt két ízben elestem és eltört mindkét karom.

 

Mindkét karomat megműtötték. Bal lábamon évekkel ezelőtt visszér műtétet hajtottak végre, de újra kiújultak a visszerek, sokszor duplájára dagadt a lábam. A térdemben állandó izületi gyulladás volt. Gyakran fájt és bepirosodott.

 

Kopcsányi Ildikó gyógyító kedvesen, mélységes szeretettel fogadott, ez számomra fél gyógyulás volt. Kedves hangja már első alkalommal enyhíteni tudta kínzó, rossz emlékem súlyát. Az első kezelés alkalmával a térdemről csodálatos módon eltűnt a pirosság, tudtam járni és a látásom is sokkal jobb lett. Egyre jobban éreztem magam.

 

Kopcsányi Ildikó – bioenergetikus - reflexológus

Kopcsányi Ildikó – bioenergetikus - reflexológus

 

Martin Ferenc gyógyító masszírozása csodákat művelt. Megszűnt a térdfájdalmam. Kopcsányi Márta reflexzóna terápiát, talpmasszázst alkalmazva kezelt izületi gyulladásra, érelmeszesedésre. Az étrendemet megváltoztattam. Nem eszem disznóhúst, margarint, tojást, sajtot, cukrot. Cukor helyett mézet fogyasztok. Nem iszom tejet, üdítőitalokat. Erőss József feltérképezte lakásomban a földsugárzások elhelyezkedését. Ma már földsugárzás–mentes helyen van az ágyam.

 

Martin Ferenc - gerinckezelés

Martin Ferenc - gerinckezelés

 

Szemüveg nélkül látok, olvasok. Lábamról a visszerek teljesen eltűntek. Törött karjaimat tökéletesen tudom mozgatni. Az izületi fájdalmaim megszűntek. Nagyon sokat tudtam az elmúlt évben dolgozni, jókedvvel, egyetlen fájásom nem volt.

 

A házi orvosom, amikor meglátott, azt mondta:

Ez hihetetlen, ebben a korban ilyen munkabírást, ilyen egészséget, ennyi energiát!

 

Ha kimegyek a kertbe, meglátom a kék eget, zöld füvet, virágaimat. Naponta mondok hálát Istennek ezért a csodáért, hogy ilyen jól érzem magam, hogy meggyógyultam. Még sokáig szeretnék gyönyörködni a természet csodálatos szépségében.

 

Hálás szívvel mondok köszönetet Kovács – Magyar Andrásnak, a kedves gyógyítóknak, és Szentjeinknek a segítségért. Isten áldja őket.

 

Sok szeretettel: Éva néni

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Stadionok megállójánál)

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu

www.szellemvilag.hu