Hírek - egészség

Szklerózis Multiplex gyógyulási folyamata

6518 Megtekintés
Nagy Katalin és Szaller EditAmióta az orvostudomány beazonosította a Sclerosis Multiplex (SM) létezését, komoly zavar lengi körül ezt a betegséget.

A kór teljesen felforgatja azoknak az életét, akiknél diagnosztizálják és közvetlen környezetükét, hozzátartozóikét is, hiszen belátható időn belül jelentős életminőségbeli romláshoz vezethet, ami komoly kihívás elé állítja az érintetteket.

Az orvostudomány jelenlegi állásfoglalása szerint a betegség kialakulását megelőzni és magát a SM-et gyógyítani nem lehet, hosszú távon a lefolyása csak komoly mellékhatású gyógyszerekkel enyhíthető.

A gyógyulásra a remény nem csak megcsillant, hanem kézzelfoghatóvá vált Kovács-Magyar András módszerének, a Matrix Drops Protokollnak köszönhetően. Miután hírül adtuk egy cikkünkben Flóri Gabriella szklerózis multiplexből történő gyógyulását, utána újabb SM-es hölgy kereste fel Tábornok utcai irodánkat, aki szintén megoldást talált évek óta tartó kálváriájára. Örömmel osztotta meg velünk tapasztalatait, hogy pozitív példájával Ő is kiutat mutasson azoknak a sorstársainak, akik tenni szeretnének saját magukért.
„Számomra 15 évnyi keresés és a gyógyulásom érdekében tett sikertelen próbálkozások sora ért véget azzal, hogy rátaláltam Kovács-Magyar András gyógyító módszerére, amely egyben egy csodálatosan felépített rendszer. Mozgássérülten születtem, ami abban nyilvánul meg, hogy jobb lábam 2 cm-rel rövidebb, mint a bal. Járásom mindig bicegő volt és lassabb az átlagnál, viszont 2004-ben történt valami, ami miatt a járásom kezdett bizonytalanná és akadozottá válni. Ideggyógyászati, ortopédiai vizsgálatokon vettem részt, melyek nem tudták megállapítani az állapotromlásom okát. Mivel nem rajongok a nyugati orvoslásért, a továbbiakban alternatív gyógymódokkal próbálkoztam. Kineziológia, különböző természetgyógyászok, masszőrök, hipnózis, hogy csak néhányat említsek a teljesség igénye nélkül. Időközben az állapotom tovább súlyosbodott: 2015-ben babakocsit tolva egyedül be tudtam sétálni a városba, ma - 2019-ben - a lakásból sem tudok kimenni a párom segítsége nélkül.
 
Ebben a helyzetben kerestem fel Kovács-Magyar András irodáját 2019. augusztus 9-én.
A Matrix Drops Computeres mérés során fény derült arra, hogy milyen információelhangolódások állnak a jelenlegi állapotom hátterében. Megtudtam, hogy a szervezetem terhelő káros földsugárzások, nehézfémek, kórokozókon túl milyen gondolati-, érzelmi-, lelki-, kapcsolati információk akadályoznak abban, hogy minden szinten egyensúlyban legyek.
 
A Tábornok utcai Központban felfedték előttem a SM mibenlétének okait. A geopatikus földsugárzások felett történő fekvés romboló hatását a szervezet idegszálaira. Továbbá, miközben a szervezet szakadatlanul igyekszik megszabadulni a helytelen táplálkozás következtében benne felhalmozódott gluténtól, az ahhoz nagyon hasonló összetételű idegszállakat burkoló myelinhüvelyt is felemészti, amelyek hivatása, hogy védőréteget képezzenek az idegpályákon. Ekkor értettem meg, amit évek óta éreztem.
 
Az emberek egy ilyen betegség hallatán legtöbbször kétségbeesnek, én viszont teljes mértékben megnyugodtam! Végre vége az állandó bizonytalanságnak, találgatásnak arra vonatkozóan, hogy mi is a problémám oka! Nincs több keresgélés! Megtaláltam! Nem sokkal később felmerült bennem a kérdés: Miért nem mondta ezt nekem eddig senki? Aztán rájöttem! Milyen csodálatos az élet! Addig nem fedte fel előttem ezt az információt, amíg éretté nem váltam a valódi megoldás befogadására! Hiszen, ha előbb tudom meg, akkor valószínűleg csupán a nyugati orvoslás által gyógyíthatatlannak minősített véleményekbe futottam volna bele.
 
Most az információ és a valódi gyógyulás lehetősége időben és térben is egyszerre váltak nyilvánvalóvá számomra! Kovács-Magyar András átfogó, mindenre kiterjedő gyógyító rendszere nem csupán azt teszi lehetővé, hogy magam mögött hagyjam az SM-et, hanem ezzel egy időben olyan lelki, szellemi fejlődést biztosít, amely révén visszatalálunk az önmagunk által választott helyes útra. Mert mint Kovács-Magyar András mondja: "Valójában a betegségeink mindig jelzések. Hogy valami kibillent az egyensúlyból.”

Vezérlő mondásommá vált egy másik, szintén Kovács úrtól származó gondolat, miszerint:
„Aki megoldást keres rendszert talál, aki mást az kifogást.”
 
A Matrix Drops Protokoll bevezetése után egy héttel a tapasztalataim:
Miután szedem a Matrix Drops információs cseppeket és az ágyam kimérést követően földsugárzás-mentes helyre került, sokkal nyugodtabban és pihentetőbben alszom éjszaka.
 
Korábban 4-5-ször jártam WC-re éjjelente, most maximum 1-szer, de volt már olyan is, hogy végig aludtam az éjszakát.
 
A cseppek szedése előtt a "sétánk" abból állt, hogy a párom kerekesszékben tologatott engem kint a levegőn. Az utóbbi pár napban újra képes vagyok tolókocsit tolva fél órán keresztül sétálni az utcában!
 
Sokkal kisebb mértékben vizesedik a lábam, mint eddig.
 
 
Ezúton szeretném kifejezni őszinte hálámat és köszönetemet azok felé az emberek felé, akik már a gyógyító módszerrel való első találkozásom során nagyon nagy szeretettel és segítőkészséggel fordultak hozzám, még jobban megerősítve bennem azt a bizonyosságot, hogy innentől kezdve már csupán követnem kell a fantasztikusan kidolgozott protokollt, betartani néhány alapvető étkezési szabályt, földsugárzás-mentes helyen aludnom, igénybe venni a testem számára nélkülözhetetlen fizikai kezeléseket és hagyni, hogy a Matrix Dropsok a lehető legteljesebb mértékben kifejthessék csodálatos hatásukat a szervezetemben, lelkemben.
 
S hogy miért vagyok már most biztos a gyógyulásomban? Mert ha végigmegyek azon a lelki-, szellemi-, testi fejlődési folyamaton, melyet Kovács-Magyar András tökéletesen kidolgozott rendszere biztosít számomra és egy következő szintre lépek, akkor a betegségem betöltötte hivatását és nem lesz többé oka arra, hogy jelen legyen az életemben.
 
Végtelen hálával és köszönettel Kovács-Magyar Andrásnak, aki több évtizedes fáradhatatlan munkájával megalkotta ezt a csodálatos gyógyító, de legfőképpen öngyógyító módszert, hogy nekünk már csak alkalmazni kelljen ahhoz, hogy valódi önmagunkhoz visszataláljunk!”
 
Nagy Katalin   
Siófok
2019. augusztus 14.