Hírek - egészség

Szívkoszorúér elmeszesedés - coronaria sclerosis gyógyulása

1188 Megtekintés

 

„Hirtelen derült ki a betegségem, szívkoszorúereim, és érrendszerem nagyon el volt meszesedve.

Orvosilag műtétre készítettek fel, közben kiderült, hogy a szívem és a szívkoszorúereim rettenetes állapotban vannak. A műtétet el kellett halasztani, mert a terheléses EKG után az orvos azt mondta, nem bírja ki a szívem a műtétet, könnyen szívinfarktust kaphatok műtét alatt, az orvosok nem vállalják értem a felelősséget.

 

Kopcsányi Ildikó - reflexológus, bioenergetikus

Segítséget kértem Kovács – Magyar András Gyógyító Központjában, Kopcsányi Ildikótól, hogy hozzák helyre a szívem és érrendszerem állapotát. Sürgősen kimérettük a lakásunkban a geopatikus zónákat,  földsugárzás-mentes helyre tettem az ágyam. Táplálkozási szokásaimon is változtattam, nem fogyasztok disznóhúst, sajtot, cukrot - édességet, szójából és fehérlisztből készült élelmiszereket, nem iszom tejet, üdítőitalokat. Meditációs módszerrel,  Kopcsányi Ildikó vezetésével kértem Kovács – Magyar András szellemi segítségét, hogy gyógyuljon meg a szívem és érrendszerem.

 

A meditáció után egy héttel az orvos újra kivizsgálta a szívem, és csodák csodája, elvégezhették a műtétet. Műtét alatt is csodálkozott az orvosi csapat, hogy milyen jól bírja a szívem, majd 24 órás megfigyelés alá helyeztek. A szívritmusom és a vérnyomásom is tökéletes volt. Azóta is tökéletes. Orvosaim azt mondták, ez csak véletlen lehet, jöjjek vissza két hónap múlva, mert a szívérre tágító gyűrűt kell majd felhelyezni, a meszesedés miatt. Ezután újabb alapos kivizsgálás történt, és csodás módon a gyűrű felhelyezés elmaradt, meggyógyult a szívem, a szívkoszorú erek tökéletesek, elmúlt az érszűkület. Novemberben külföldre utaztam. Minden probléma nélkül megtettem a hosszú utat.

 

Köszönöm, hogy megélhettem ezt a csodát!“

Cs. Margit

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

                                                                                     

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu

www.szellemvilag.hu