Hírek - egészség

Szív- és érrendszeri megbetegedés csodálatos gyógyulása

353 Megtekintés

- Tisztelendő úr, Önnek kétszer is volt szívinfarktusa, ennek ellenére, most a lehető legjobb vitalitással ül itt. Minek köszönhető ez?

 

- Valóban remekül érzem magam, sőt egyre jobban. Véletlenszerűen ismerkedtem meg Kovács – Magyar Andrással, bár vallom, hogy véletlenek nincsenek. Amikor halottam, hogy mire képes, rögtön tudtam, Ő az én emberem.

 

TEKINTSÉK MEG FILMÜNKET!

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret!

 

 

- Nagyon meglepett engem András, bemérte az aurámat, rögtön megállapította, hogy rossz helyen van az ágyam. Fekhelyemen, a mellkasomnál van két Hartmann zóna csomópontja, ami - mint mondta – előbb-utóbb infarktushoz vezet. Mondtam neki:

 

Süsd meg, már kettőn túl vagyok!

 

Azt kérte, hogy lehetőleg még aznap változtassam meg a fekvőhelyem, kijelölte számomra a földsugárzás-mentes fekhelyet. Azóta nagyon nyugodtan alszom. Egy meditációs gyógyításban is részem volt. Ez egy lelki élmény volt számomra, felért egy alapos és komoly életgyónással, vagy egy lelki gyakorlattal. A meditációs gyógyítás után nagyon jól érzem magam, szívritmus zavaraim teljesen megszűntek.

 

A szó, a kimondott szó, létrehozza azt, amit jelent!

 

Kovács – Magyar András kimondatta velem, hogy Isten engem meggyógyított és egészséges vagyok. Új szívet kaptam, az Isten a kő szív helyett is tud érző szívet adni, akkor miért ne adhatna a beteg szívem helyett egészségeset. Én ebben hittem hiszek, tapasztalom, hogy így is van.

 

Nem hiszem, hogy kizárólag az orvosok privilégiuma lenne a gyógyítás, Jézus Urunk sem volt orvos, mégis gyógyított. Én sem vagyok orvos, én sem vagyok orvos, mégis nagyon sok emberen segítettem, hiszen nagyon sok betegség a lélek mélyéről fakad, és oda az orvosok idő hiányában, vagy hozzáértés hiányában el sem tudnak jutni. Fű, fa orvosságot terem, minden ember képes gyógyítani. Kovács – Magyar Andrásnak az Isten ehhez különös kegyelmet adott, mert ezt nagyon jól csinálja!

 

Az alábbi képre kattintva tekintse meg cikkeinket

egészségünk megőrzésével kapcsolatban:

 

KMA_Taltos_Iskola_2007_450.jpg

 

Kovács – Magyar András

 

TÁLTOS ISKOLA H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A I/11. tel.: +36-1-251-4983

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu