Hírek - egészség

Szellemek - Szellemvilág

1136 Megtekintés

 

Kovács – Magyar András az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége. A beszélgetés témája: szellemek - szellemvilág

- Kovács – Magyar Andrással arról beszélgetünk, hogyan tudunk „megszabadulni” a lakásunkban lévő szellemektől.

 

 

- „Megfelelő” szkepticizmussal kezelem ezt a dolgot. Léteznek körülöttünk a szellemek?

 

- Én is a legnagyobb szkeptikusok közé tartozom.

 

- A kételkedés… Ez viszi előre a világot…

 

- Görög filozófusok mondják, hogy a legnagyobb kételkedők lesznek a követők. Miért? Mert ők bizonyítékokat, tárgyilagos dolgokat keresnek. Aki keres, az talál.

 

- Milyen tárgyi bizonyítékokat talál az, akinek szellem lakik az otthonában?

 

- Egy amerikai pszichológus szavaival élve: Nem az a kérdés, vannak-e szellemek, hanem az, hogy meddig lehet ezt az emberek előtt eltitkolni. Nagyon hosszú ideje gyógyítással foglalkozom. Volt egy szelete a gyógyításnak, amit nem lehetett megoldani módszerekkel, energiákkal, fogásokkal. Egy olyan különös dolog volt a háttérben, amit elkezdtem kutatni, hogy vajon miért nem tudjuk megoldani. Kimentem nagyon sok emberhez. Dokumentumfilmeket készítettem. Több ezer embert, és a lakását megvizsgáltam. Az emberek jelenségekről számoltak be. Ezeket dokumentáltam. Egy idő után, amikor 200 – 300 embert megnéztem, voltak visszatérő esetek, típusesetek. Amikor valaki megszólalt, szinte már folytatni tudtam volna a megtörténteket. Ezekről a jelenségekről filmeket készítettem. Bizony a jelenségek hátterében nem földi, szellemi dolgok voltak.

 

- Miket tapasztaltak az emberek? Mire legyünk figyelmesek?

 

- A legszembetűnőbb, amikor kisgyerekek három éves korukig beszélgetnek valakikkel. Pici gyermek, amikor ölbe veszik, túlnéz az emberen és mutogat. Persze ez a jobbik eset, vannak, akik mutogatnak és sírnak. Vannak, akiket letesznek a kis ágyba és nem tudnak elaludni. A nagy bátor dobbermannt, ha beengedik a lakásba, jönnek-mennek a szobákban, de bizonyos szobákba nem mernek bemenni. Benéznek és félrehúzódnak. Ugyanis látják a szellemeket. Kisgyerekek, az állatok egy része, a lovak, macskák, kutyák látják a szellemeket.

 

Nagyon sok ember nem látja, csak érzi. Hazamegy és érzi, hogy hűvösség van a házban. Szinte nincs kedve hazamenni, rossz a légkör. Vannak, akik illatokat éreznek. Vannak olyan szellemek, akik éjszaka elkezdenek főzni.

 

- Nem keveredik ez az álommal?

 

- Az álom és az ébrenlét határán van az, amikor az ember éppen ébredezik, és meglát valakit egy pillanatra (alfa állapot). Ezt még össze lehetne keverni. De ha valaki felébred, és érzi az illatokat, megkérdi: vajon ki főz a konyhában? Pedig nincs ott senki. Ilyen nem csak magánházakban történnek, volt olyan eset, amikor szállodákban volt több 2-3 szellem is. Emiatt előfordul, hogy bezár a szálloda, felmond a személyzet. A Fókusz című műsor keretében egy miskolci panziót kerestünk fel, ahol több „szelleműző” járt, de semmi nem változott. A panzióban megtaláltam egy földi életében öngyilkosságot elkövető ember szellemét. A szellemet a túlvilágra engedtük, másnap kinyitott a panzió, az étterme is folyamatosan működik azóta.

 

A szelleműzőkön mosolyogni szoktam.

A „szelleműző” emberek az asztrál világba nyúlnak bele. Elűzik a szellemet, de az visszajön. Egészen más, ha egy „magasabb” világtól kérünk segítséget, hogy az asztrál világban rekedt szellemeket elengedjék a túlvilágra.

 

kma-szent-helyen-w580xh380_20120105234439_85.jpg

 

                                                                                     

Telefon: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu

www.szellemvilag.hu