Hírek - egészség

Rosszindulatú daganat csodálatos gyógyulása

360 Megtekintés

1995–ben orvosi vizsgálat során kiderült, hogy a hónaljamban egy diónyi nagyságú csomó van. Ambuláns műtétre került volna a sor, a műtőasztalon feküdtem már, amikor kiderült, hogy csak nagyműtéttel tudják eltávolítani a csomót.

Egy hónap múlva a lányom, aki ápolónő, javasolta, hogy menjek el természetgyógyászhoz. Így a Jóisten, Kovács – Magyar Andráshoz vezérelt, aki nálunk Szegeden tartott előadást. A daganat mellett vastagbél fekélyem is volt, és korábban polipot műtöttek ki a végbelemből. Ebben az időben nem volt kedvem fölkelni sem, és mély depresszióba estem.

 

Tekintse meg filmünket:

.

 

 

Három alkalommal részesültem kezelésben.

Egy hónap múlva befeküdtem a klinikára, mert a nagyműtétre elő voltam jegyezve. Az orvos, amikor megvizsgált, nem találta sehol a hónaljamban a csomót. A műtét előtt még meg akarta mutatni a professzornak is. Az orvos ezután azt mondta, hogy beír engem ultrahangra, majd ott megtalálják a csomót.

 

Csütörtökön, az ultrahang vizsgálaton sem találtak semmit. Megkérdezték tőlem, hogy mit kell keresni. Azt mondtam, hogy jó mélyen ott van egy diónyi nagyságú csomó. Azt mondta a vizsgáló, hogy ő már nagyon mélyen van, de nem talál semmit.

Megmenekültem egy hatalmas műtéttől!

 

András a depressziómmal kapcsoltban azt javasolta, hogy menjek el a Szellemi Iskolájába, és a lelki gondjaim megoldódnak. Boldogan iratkoztam be a kurzusokra, melyeken hét alkalommal vettem részt.

 

András tanításától lelkileg, szellemileg teljesen fölemelkedtem, lebegtem szinte, boldogan jártam – keltem az utcán! Minden rendezvényen részt vettem, Hortobágyon, Szent Iván éjszakáján ötször is átmenetem a tűzön, amely egy csodálatos érzés volt!

 

A Pilisben is történt velem egy csoda. Amikor a Rám szakadékhoz értünk, alig éltem, úgy fájt a lábam. András gyógyító energiáját közvetítette felénk. Én a fájó lábamra tettem a kezem, és pár perc múltán teljesen elmúlt a fájdalmam! Ezután még egy nagy sziklát is megmásztam.

 

Kovács – Magyar Andrásnak én nagyon sokat köszönhetek! Oly nagy testi - lelki gyógyulást kaptam Tőle, amely számomra csodálatos! Tartsa meg a Jóisten nagyon sokáig közöttünk!

 

 

Tekintse meg:

Kovács – Magyar András: Rákos –daganatos megbetegedések c. cikkét:

Kattintson a képre

 

Kovács Magyar András

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Stadionok megállójánál)

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu