Hírek - egészség

Porckorongsérv ( discus hernia ) gyógyulása

373 Megtekintés

P. Anna derékfájdalmai miatt orvosi kivizsgáláson volt, porckorongsérvet állapítottak meg orvosai 3 évvel ezelőtt. Többfajta kezelést kapott, de a derékfájdalma csak rövid ideig enyhült. A Táltos módszer hatására 3 kezelés után fájdalmai teljesen megszűntek.

„Úgy 3 éve történt, hogy egyik napról a másikra egyre erősebben kezdett el fájni a derekam. Tulajdonképpen nem emlékszem olyan történésre, amely ezt a fájdalmat kiválthatta volna. A fájdalom nem csökkent, így az orvosnál kötöttem ki. A vizsgálatok kimutatták, hogy porckorongsérvem van a lumbális 5. csigolyánál. Kezelésekre kellett járnom, és a gyógyfürdőt is javasolta az orvos. Ami kezelést előírt, oda elmentem, fürdőkbe jártam, de átütő eredményt nem sikerült elérni, vagyis a fájdalom csak átmenetileg csökkent, aztán visszatért és ugyanúgy fájt. Szó volt róla, hogy ha nem javul az állapotom, akkor megműtenek.

 

Én ettől féltem, és elkezdtem az interneten keresgélni valami más alternatívát. Így találtam rá a Táltos honlapra. Ott olyan írásokat találtam, miszerint gerincsérvet kezelnek, és a kezelést követően meggyógyulnak, tehát elmúlik a fájdalom. Biztatóak voltak ezek a sorok, és úgy döntöttem, hogy felkeresem a Táltos irodát. Ott rögtön megállapították, hogy a fekhelyem földsugárzásban van, és amíg az ágyamat el nem teszem sugárzásmentes helyre, addig a derekam állapota nem fog javulni. Kimérettem a fekhelyemet, és „jó helyre” raktam az ágyamat, majd Martin Ferenc gyógyítóhoz időpontot kaptam kezelésre.

 

Táltos kezelés

Táltos kezelés

 

Már az első Táltos kezelés után megdöbbenve tapasztaltam, hogy a fájdalmam nagy része elmúlt. Az éles fájdalom már nem kínzott. A második és a harmadik kezelés után a fájdalom teljesen megszűnt. Kovács - Magyar András módszerétől teljesen meggyógyultam. Kár, hogy ez a módszer nem tartozik az orvosi módszerek közé. Ha oda tartozna, az emberek tudnának róla, és meggyógyulnának.

Köszönöm a gyógyulást.”

P. Anna

 

 

A Táltos iroda elérhetősége