Hírek - egészség

Porckorongsérv ( discus hernia ) csodálatos gyógyulása

377 Megtekintés

B. Anna 35 éves hölgy, adminisztrátori állást lát el, a bal lábába lesugárzó zsibbadással kereste fel a Táltos módszerrel gyógyítókat.

„Az orvos MRI vizsgálatra küldött, megállapította, hogy a lumbális csigolyámnál porckorongsérvem van. Ettől van a derekamban a fájdalom, és a zsibbadás hol a jobb, hol a bal lábamban. Azt is mondta, hogy a műtét elkerülhetetlen, mert csak így lehet megszüntetni a zsibbadó érzést, és a fájdalmat. Én tudtam, hogy műtétre nem fogok menni, mivel sok rosszat hallottam ezekről az operációkról. Vagy sikerül, vagy nem. Ha az ember úgy komolyan elkezd keresni gyógyulási lehetőségeket, akkor biztos talál, csak lelkiismeretesnek kell lenni.

 

Martin Ferenc

Martin Ferenc kezel

 

Így találtam rá a Táltos módszerrel gyógyítókra, ahol mindennapos e betegség műtét nélküli gyógyítása. Kezelésre jelentkeztem. Megállapították, hogy földsugárzásban fekszem. Kimérettem a fekhelyemet, és sugárzásmentes helyre raktuk az ágyamat. Ezek után elmentem Martin Ferenc gyógyítóhoz.

 

Az első alkalommal a masszázs után, már csodálatos élményem volt. Az ágyról leszállva, nem éreztem a derekamban azt az erős fájdalmat, ami hónapok óta gyötört. A zsibbadás is megszűnt, amit – orvosi szemmel – csak műtéttel lehetett volna megoldani. A második kezelésre is elmentem, bár igazából a fájdalmam megszűnt, de a masszázs nagyon jól esett. Martin Ferenc elmondta, hogy ezt a masszázst egy-két hónaponként meg kellene ismételni, karbantartás miatt, hogy ezek a problémák ellenőrzés alatt legyenek.

 

Biztos, hogy havonta el fogok menni hozzá, mert ennyit megérdemlek, hogy egy jó masszázst kapjak, és még gyógyulok is tőle. Úgyis kevés olyan dolog van a Földön, ami jól esik a testnek és még egészséges is. Most már ismerőseimnek is elújságolom a gyógyulásomat, és azt, hogy itt a gyógyítóknál emberszámba veszik az embereket.

 

Köszönöm Kovács - Magyar Andrásnak a gyógyulásomat és azt, hogy olyan kedvesek voltak velem a Táltos irodában. Köszönöm Martin Ferencnek, hogy a Táltos módszer segítségével meg tudtam gyógyulni.„

B. Anna

 

Kovács – Magyar András