Hírek - egészség

Pánikbetegség csodálatos gyógyulása

381 Megtekintés

Nagymamám, akit nagyon szeretek, hozott el a Táltos módszerrel gyógyítókhoz. Egyedül el sem tudtam volna jönni, annyira pánikbeteg voltam.

Először csak depressziós voltam, nagyon fáradtnak, kimerültnek éreztem magam. Majd nagyon érdektelen lettem. Ez egyre fokozódott, jött a heves szívdobogás - légszomj - rosszullét - pániktünetek. A lakásból egyedül nem mertem kimenni, féltem, mi lesz, ha rám tör a pánik.

 

Nagyi kimérette a lakásunkat, bizony az egészségemre káros helyen, feküdtem, vízér sugárzásában, a fejem pedig Hartmann zóna kereszteződésében volt. A mérő által rajzolt térkép alapján vízér és Hartmann zóna mentes helyre tettük a fekhelyeinket.

 

Kopcsányi Ildikó

Kopcsányi Ildikó

 

Felkerestük Kopcsányi Ildikó gyógyítót, aki a Táltos Iskola meditációs módszerével segített gondjaimon. Hegedűs Mária küldött hozzá, aki korábban elengedett rólam egy rám tapadt szellemet. Azonnal megkönnyebbültem. Ráadásul ez a szellem egy földi életében öngyilkosságot elkövető nő szelleme volt. Táplálkozásomban is gyökeres változtatást tettem.

 

 

Ennek már két éve. Két éve nem volt pániktünetem.

 

Nemrég azért jöttem Kopcsányi Ildikóhoz, mert kimúlt a szeretett kutyusom. Lelkileg érzékeny vagyok. Táltos meditációs módszerrel feldolgoztam ezt a számomra szomorú eseményt. Azért tettem ezt, hogy később ne váltson ki nálam pánikbetegséget. Most újra kiegyensúlyozottnak érzem magam. Egyedül is elmegyek bárhová, ahová kell, nem kell kíséret, sőt autót is vezetek.

 

Köszönöm Kovács – Magyar Andrásnak, Kopcsányi Ildikónak a hathatós segítséget.

H. Noémi

 

Kovács – Magyar András