Hírek - egészség

Olvastak a gondolataimban

430 Megtekintés

 

Egy szerkezet, ami megmutatja, hogy milyen gondolatok és érzelmek munkálkodnak bennünk, és elárulja, hogy milyen a lelkünk? Ezt muszáj volt kipróbálnom!

Önök jók voltak fizikából? Nekem, hogy finoman fogalmazzak, nem ez volt a kedvenc tantárgyam… Kovács - Magyar András feltaláló azonban tanárnak is beválna – remélem, sikerül ugyanolyan érthetően átadnom a „fizikai gyorstalpalón” szerzett ismereteimet, ahogyan tőle hallottam.

 Dinamika

Hiszem, ha látom?

 

Ez a berendezés egészen pontosan megmutatja, hogy jelenleg milyen érzések dúlnak az ember lelkében, milyen gondolatok foglalkoztatják, és milyen a személyisége – magyarázza Kovács - Magyar András. A műszaki emberek első kérdése erre az, hogy hogyan működik mindez? Nos, egy gép sokkal több mindent érzékel, mint mi. Mondok néhány egyszerű példát. Egy sötét szobában mit lát az ember? Leginkább semmit. De mit lát egy éjjellátó kamera? Nagyon is sokat! Ön látja az emberek auráját, Nem? A fényspektrométer igen! Az emberi fül nem hallja a 20 kHz fölötti hangokat, de egy gép igen! A mai modern szerkezetek már a kvantumfizika elvén működnek, és az atomnál sokkal kisebb részecskéket is érzékelnek, illetve rögzítenek. Már csak egy kérdésem van. Önnek vannak gondolatai, energiái és érzései? Nyilván vannak, mégsem tudja a kezembe adni őket, mert nem tárgyiasíthatóak. Nagy hibát követ el az, aki azt mondja, hogy csak azt hiszi el, amit lát, hiszen az emberi szervezet mindössze a létező világ pár százalékát tudja érzékelni…

 

 

Láthatóvá válik a láthatatlan

 

Az emberi szerveretet 108 elem építi fel, ha ebből bármelyik meggyengül, vagy épp ellenkezőleg, túlműködik, az rögtön megmutatkozik az illető lelkében és a gondolataiban is. A gépem az elemek arányát érzékeli, és ebből von le következtetéseket. Amikor „megmérem” Önt, akkor a láthatatlan része is láthatóvá válik. Meg fogom mondani, hogy milyen akkor, ha jó napja van, és milyen egy nehéz napon, amikor rossz passzban van.

 

„Íme az Ön lelki térképe”

 

Jókedvűen, kíváncsian, de elég fáradtan érkeztem Andráshoz, egy igazán kimerítő hét (hónap?) utolsó munkanapján. A méréshez az érzékelőre kellett tennem mindkét tenyeremet – és alig egy perc elteltével már meg is kaptuk az eredményt. András közölte, hogy fáradt és egy kicsit túlhajszolt vagyok. Ezután felsorolta a jó tulajdonságaimat, azt, hogy érzékeny, kommunikatív, gyakorlatias és kíváncsi ember vagyok. Ennél, persze, jóval több mindent mondott, de itt és most nem akarom „fényezni” magam. Ezután rögtön jött a feketeleves, azaz a rossz tulajdonságaim: a zsémbes jelző volt a „legenyhébb” elem a listán Ha megengedik, a további felsorolástól itt is eltekintenék, legyen elég annyi, hogy minden jelző illett rám.

 

Mire jó mindez?

 

A rossz gondolatokat és érzéseket ki lehet iktatni, és dönthet úgy, hogy ezentúl csak a jót hordozza magában – mondja András. – A megfelelő ásványok vagy azok vízbe zárt hologramjai segítenek, hogy ne a gondolatai uralják Önt, hanem Ön a gondolatait. Segítenek megszabadulni olyan elgondolásoktól, amelyek akár évek óta „rághatják a lelkét”, és idővel problémát okoznak, vagyis segítenek jobb emberré válni.

 

„Thaiföldön van egy 30 m körüli Buddha-szobor, aminek a talapzatára van vésve a 108 emberi érzelem. A szervezetünket 108 elem építi fel. Érdekes, ugye?” – kérdezi András.

 

Honnan a tudás?

 

- Hasonló készülék már az alkimisták idején is létezett, de eddig senkinek sem jutott eszébe ismét működésbe hozni. Nyolc évi szellemi sugallat és kutatómunka, valamint a mai modern komputertechnika áll az egyedi konstrukció mögött. Szellemi sugallatoknak és a mérnöki múltnak köszönhetem a csodát, melynek révén képes vagyok az ásványok rezgéseit és hologramjait vízbe zárni.

 

Forrás: Blikk Nők

Riporter: Olasz Júlia

 

 

Tekintse meg honlapunkat: www.matrixdrops.com