Hírek - egészség

Nyakfájdalom ( cervicodynia ) gyógyulása

409 Megtekintés
Már többször előfordult, hogy elfeküdtem a nyakam, az ezzel járó fájdalom sosem tartott három-négy napnál tovább. Most valahogy másként, erősebben fájt a nyakam, mint máskor. Már tudom, hogy Kovács – Magyar András módszerével gyógyítókat kell felkeresnem ahhoz, hogy meggyógyuljak.

Már több alkalommal segítettek panaszaimon. Volt gerinccsigolya és nyakcsigolya elmozdulásom az elmúlt évek során. A fekhelyemet már évekkel ezelőtt kimérettem, így földsugárzás-mentes helyen alszom. De azért félévente, amikor eljövök a gyógyítókhoz, megméretem az aurámat. Mivel tudom, hogy egy új vízér bármikor kialakulhat fekhelyem alatt, ezért érdemes kérni félévente egy auramérést.

 

Nyaki panaszaimmal Martin Ferenc gyógyítóhoz kaptam időpontot. Egy gyógykezeléssel teljesen megoldotta a problémáim. A nyakam és a vállam most olyan, mintha kicserélték volna, a fájdalmam teljesen megszűnt.

 

 

Martin Ferenc gerinckezelés

Martin Ferenc - gerinckezelés

 

 

Köszönet Kovács - Magyar Andrásnak, hogy egy olyan világot épített fel, ahová az emberek szívesen jönnek gyógyulni, és nem kell gyógyszerekkel mérgezniük magukat. Mivel a gyógyítók megkeresik a probléma okát, így teljes lesz a gyógyulás.

M. Nóra

 

  

Elérhetőségünk:

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu