Hírek - egészség

Megszűnt a térdfájás ( gonalgia )

497 Megtekintés

 

Zs. Jánosné mindkét térdében nagy fájdalommal, a gyógyulás reményében kereste fel Kovács - Magyar András gyógyító központját.

„Amikor az ember nyugdíjas lesz, azt hiszi, hogy akkor majd több ideje lesz és majd mindent meg tud oldani, el tud végezni minden munkát. Csak arra nem számítottam, hogy öregebb is lettem. Hol a derekamban éreztem egy kis fájdalmat, hol a hátamban, hol a térdeimben. Hol felerősödik a fájdalom, hol eltűnik. Körülbelül két évvel ezelőtt nem így történt. Elkezdett egy időben fájni mind a két térdem, de nem hogy múlt volna, hanem inkább egyre erősödött a fájás.

 

Kezdett összegyűlni megint a teendőm, mert nem voltam képes sokáig talpon lenni. Már orvoshoz is el kellett mennem, hogy valamit csináljon, csökkenjen a fájdalom. Ő pedig csak azt mondta, hogy elkoptak a térdeim, és protézist kell berakni. Természetesen én hallani sem akartam a dologról, mert nem akartam kés alá menni. Ki tudja, hogy sikerül a műtét. Aztán még rosszabb is lehet, és csak az ágyat fogom nyomni. Hát ezt nem akartam.

 

Martin Ferenc

Martin Ferenc térdfájdalmat kezel

 

Korábban a Story Tv-ben láttam egy műsort, ahol Kovács – Magyar András gerincbetegségeket gyógyított. Úgy gondoltam felhívom majd az irodát, és megkérdezem, hogy a térdemmel is tudnak-e csinálni valamit, hogy ne fájjon annyira. Betelefonáltam Kovács - Magyar András gyógyító központjába és elmondtam a panaszomat. Elmondták, hogy először ki kell méretni a fekhelyet, mert aki földsugárzásban fekszik, annál nem várható javulás. Kimérettem a fekhelyemet, jó helyre raktam az ágyamat és bejelentkeztem az első kezelésre.

 

Na itt történt velem életem legnagyobb csodája. Martin Ferenc gyógyító kezelt. Úgy átmasszírozott mindenhol, olyan jól esett, hogy nem tudom elmondani. Amikor leszálltam a masszázságyról, észre sem vettem, hogy a két térdem teljesen, nem túlzok, teljesen fájdalommentes volt. Csak beszélgettem Martin Ferenccel, és szinte észre sem vettem, hogy 20 évet fiatalodtam. Semmilyen fájdalmat nem éreztem sem a hátamban, sem a derekamban. A térdemmel meg úgy hajoltam, és guggoltam le, mint 20 évvel ezelőtt.

 

Nagy csoda történt velem. Mégiscsak eljutottam a fájdalommentes nyugdíjas kor örömeihez. Ezt köszönöm Kovács - Magyar Andrásnak, és tanítványának, Martin Ferencnek.”

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

                                                                                     

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu

 

Kép forrása: saját fotó