Hírek - egészség

Megszűnt a nyakfájdalom (cervicodynia ) és a szédülés ( vertigo )

419 Megtekintés

T. Tibor, 69 éves úr hosszantartó szédülés és gyakorta jelentkező nyaki panaszokkal kereste fel a Táltos irodát.

„A feleségemmel már régóta ismerjük Kovács - Magyar Andrást és gyógyító módszerét. Ameddig a Zenit Televízió adása működött, mindig megnéztük a műsorát. Fekhelyünk már régóta ki van mérve, földsugárzás-mentes helyen fekszünk. Igazából nagy problémám csak a nyakfájdalmam és a szédülés, ami elég gyakori és hosszantartó. Jártam orvosnál, de a kezelések, a fizikoterápia nem használt. Felhívtam a Táltos irodát, megkérdeztem, hogy van-e olyan kezelés, ami a szédülést és nyakfájdalmaimat enyhíti. Martin Ferenc kezelését javasolták gondjaim enyhítésére, megszüntetésére.

 

Martin.Ferenc

Martin.Ferenc kezeli a nyaki rendellenességet

 

Bejelentkeztem és elmentem az első kezelésre. A masszírozás amellett, hogy egy kicsit fájt, nagyon jól esett. Azt éreztem, hogy lazulok, és a feszülés kezd megszűnni. Az első kezelés után már sokkal jobban tudtam mozgatni a nyakamat. Azt is észrevettem, hogy tisztábban láttam. Mielőtt a második kezelés megkezdődött, teljesen bebizonyosodott, hogy a masszázs javított az állapotomon, mivel a szédülésem nagymértékben csökkent. Még két kezelésen vettem részt és utána teljesen megszűnt a szédülés. A nyakamat is teljesen jól és fájdalommentesen tudtam mozgatni.

 

Martin Ferenccel megbeszéltem, hogy havonta egyszer eljövök kezelésre, mivel ezt a szédülést elég nehéz elviselni és nem szeretném, ha visszajönne. Most már nyilvánvaló, hogy Kovács-Magyar András módszere a szédülés megszűntetésére is teljesen tökéletes.”

 

TÁLTOS ISKOLA