Hírek - egészség

Megszűnt a májciszta ( cysta hepatis )

13299 Megtekintés

Egy orvosi kivizsgáláson több mint 4mm nagyságú májcisztát állapítottak meg nálam ultrahanggal. Az orvosok azt mondták, olykor le kell őket ellenőrizni, de erre gyógyszer nincs.

Állandóan fájt az oldalam, a bal bordaív alatt. Éreztem, hogy fáj, szinte feszít a májam, feszít a hasam, emésztési zavarom volt, szorulás, puffadás. Az unokámon segítettek már a Táltos módszerrel gyógyítók. Neki teljesen elmúltak a panaszai, Kopcsányi Ildikónál volt kezelésen. Gondoltam, rajtam is tudnak segíteni.

 

Kopcsányi

Kopcsányi Ildikó – Kopcsányi Márta – Hegedűs Mária

 

Az első találkozásom alkalmával, Hegedűs Mária gyógyító megjegyezte az aura vizsgálat során, hogy egészségemre kárososan ható földsugárzásban fekszem otthonomban éjjelente. Kimérettem lakásomban a földsugárzások elhelyezkedését, a méretarányos rajz alapján vízér- és Hartmann zóna mentes helyre tettem a fekhelyem. Megreformáltam a táplálkozási szokásaimat, étrendemből kihagytam a fehérlisztből, szójából készült ételeket, a sajtot, tejet, disznóhúst, az édességeket, a cukrot és a tojást. Majd Táltos kezelések következtek. Kopcsányi Mártánál pedig talpmasszázson voltam.

 

Egy hónap múlva az orvosi kivizsgáláson újra megnézték ultrahanggal a májam. Az orvos azt mondta:

- Julika néni, magával csoda történt!

 

Eltűntek májamból a ciszták!

 

Kezelésről kezelésre a Táltos módszerrel való gyógyítás során éreztem, hogy jól vagyok, és azóta elmúltak az emésztési problémáim. Elmúlt a szorulás, a feszítő érzés, a puffadás is. Ma már jól érzem magam. Hála Istennek elmúlt minden panaszom.

 

Tisztelettel és köszönettel:

Julika néni

 

TÁLTOS