Hírek - egészség

Megszűnt a hét éves fiú nagyothallása

352 Megtekintés

Ábel egészségi problémái három éves korában kezdődtek. – mondja édesapja - Azt vettük észre, hogy nem hallja a televíziót.

„Kórházban is volt gyermekünk, mert nagyon rosszul hallott. Először felszúrták a füleit, mert teli volt gennyel. Később tubust operáltak be a fülébe, hogy a felgyülemlett váladék ki tudjon csorogni. A gyerek így sem hallott, ezért ki is szedték a tubust.

 

Az idén Ábel bekerült az iskolába. Szomorúság töltött el minket, szülőket, amikor a tanító néni és mi is észrevettük, hogy Ábel nem csak nem hall, hanem kezd rossz kiejtéssel beszélni, mert nem hallja, amit mondunk neki. Orvosilag annyit tudtak volna segíteni, hogy hallókészüléket kapjon.

 

Mivel anyósom meggyógyult a Táltos módszerrel gyógyítók által, úgy gondoltuk, elhozzuk fiunkat, hogy segítsenek rajta. Természetesen már úgy jöttünk, hogy kimérettük lakásunkban a vízereket, földsugárzásokat, és megfelelő helyre raktuk fekhelyeinket.

 

Kopcsányi Ildikó

Kopcsányi Ildikó

 

Kopcsányi Ildikó gyógyítóhoz kerültünk kezelésre, és láss csodát, Ábel az első kezelés óta tökéletesen hall. A Táltos kezelés után azonnal hallott mindent. Mi szinte föl sem tudtuk fogni, hogy ez lehetséges, folyton kérdezgettük őt :

 

- Kisfiam hallod, amit mondok?

- Igen, hallom. – mondta.

 

Azóta a beszéde is normalizálódott. Tisztán, érthetően, szépen mondja ki a szavakat. Ildikó tanácsára kiiktattuk étrendjéből a tejet, a sajtot, édességeket, szója tartalmú ételeket, disznóhúst, tojást.

 

Nagyon örülünk, hogy fiunk hallása meggyógyult. Köszönjük Kovács – Magyar Andrásnak, és az Ő módszerével gyógyítóknak.“

H. Ábel édesapja

 

Kovács – Magyar András Táltos