Hírek - egészség

Megszűnt a hátfájás ( dorsalgia )

964 Megtekintés

 

G.  Krisztina 37 éves, éles - szúró hátfájdalom panaszaival kereste fel Gyógyító Központunkat.

„A nap 10-12 órájában számítógép előtt dolgozom. Egy ínhüvelygyulladáson már túl vagyok, ami a kezemben alakult ki az egér használata miatt. Martin Ferenc akkori sikeres kezelése után, a kezem újra tökéletesen helyrejött. De ez a mozgásszegény élet, amelyet magam ellen elkövetek, úgy látom, egyre több problémát okoz a szervezetemben. Úgy 30-32 éves koromig jártam úszni és táncolásra is jutott némi időm. Később minden elmaradt. Jöttek a gyerekek, és maradt a munka.

 

Martin Ferenc - gerinckezelés

Fél évvel ezelőtt elkezdődött a

hátfájás. Néha meg-megmozgattam magam és valamit javult, de egyre jobban beállt a hátam, sőt elkezdett szurkálni. Nem sokkal később, a nyakamnak is egyre szűkebb lett a mozgástere. A fejem is elég gyakran fájt. Egy napon, este, amikor a számítógéptől felálltam, vagyis csak szerettem volna felállni, mert egy 90 éves néni nem állt volna fel ilyen görnyedten, ahogy én keltem fel a székről, beállt a derekam is. Úgy döntöttem, hogy valamit kell tenni magammal, mert más helyettem nem teszi meg. Eszembe jutott, hogy az ínhüvelygyulladást a kezemben két évvel ezelőtt Kovács - Magyar András Gyógyító Központjában Martin Ferenc gyógyította meg.

 

Fogtam a telefont, és máris jelentkeztem gyógykezelésre. Mivel én már két évvel ezelőtt földsugárzás-mentes helyre tettem a fekhelyemet és azóta sem történt változás, el lehetett kezdeni a mély izom masszázst. A kezelésen Ferenc elmondta, hogy vissza kellene állnom a sportra, mert különben bérletet vehetek hozzá, vagyis egyre több betegség fog megtalálni.

 

Az első kezelés után, a hátam és a derekam majdnem teljesen rendbe jött, de a nyakam nem sokat változott. A masszázs után Hegedűs Mária érzékelte, hogy egy létközben rekedt szellem van hozzám tapadva. Elengedte a szellemet, és szinte azonnal fellazult a nyakam és majdnem teljesen jó lett. A második és a harmadik masszázs után minden tökéletes lett. A hátam, derekam, nyakam egyáltalán nem fáj. Ezek után eldönthetem: vagy sportolok valamit, vagy gyakrabban járok Ferenchez kezelésre.

Köszönöm a gyógyulást! „

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

                                                                                     

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu www.szellemvilag.hu