Hírek - egészség

Megszűnt a derékfájás ( lumbago ) és a térdfájdalom ( gonalgia )

683 Megtekintés

Cs. Irén, nyugdíjas asszony a lába zsibbadása, derék- és térdfájdalma miatt járt már a reumatológián, készítettek röntgent, ultrahangon, fizikoterápián járt, de a zsibbadás és a fájdalmak nem szűntek meg.

„Két vagy három éve már ki van mérve a fekhelyem, földsugárzás-mentes helyen fekszem, de még a problémáimmal sajnos az orvoshoz fordultam. A lábam zsibbadása már vagy két éve kínoz, a derékfájással együtt. Mivel a forgómat is fájlaltam, így az orvos állandóan azt mondta, hogy hamarosan úgyis meg kell műteni, mert el van kopva a forgóm, és hogy más megoldást sajnos még nem ismernek. De én a műtétet nem akartam.

 

Martin Ferenc

Martin Ferenc kezeli a derékproblémákat

 

Gondoltam inkább még kínlódok egy kicsit, keresek más lehetőségeket, hátha valami más kezeléssel enyhíteni lehet a fájdalmon és a zsibbadáson. Olyan sokféle dolgot lehet manapság hallani, csak meg kell találni a jót. Egyik este, amikor csak úgy kapcsolgattam a tévét, mert nem találtam elfogadható műsort, egyszer csak Kovács-Magyar Andrást láttam az egyik csatornán. Én őt már vagy 4 éve ismertem. A fekhelyem kimérése után a legkézenfekvőbb dolog mellett elmegy az ember.

 

De most, hogy újra megláttam, feltettem a nagy kérdést: vajon eddig miért nem gondoltam rá, hogy nála van a megoldás? De a Jóisten eszembe juttatta, hogy megláttam a tévében. Kezelésre jelentkeztem Kovács - Magyar András gyógyító központjába. Azt mondták, hogy még jó helyen van a fekhelyem, tehát azonnal el lehet kezdeni a kezelést. Martin Ferenc gyógyítóhoz kerültem. Már az első kezelés után csodálatos dolog történt. A térdfájásom teljesen megszűnt, de a derékfájás és a zsibbadás is sokat javult. Én már így meg is elégedtem volna, de azt javasolta, hogy még érdemes két kezelésre eljönni, mert ha az első kezelés után ennyit javult, van esély rá, hogy teljesen helyre jön. Így is tettem. Még két kezelésre elmentem, úgy, ahogy Martin Ferenc javasolta, utána teljesen panaszmentes lettem, még a forgóm sem fáj.

 

Boldog voltam, hogy hallgattam a megérzésemre, és nem műttettem meg magam. Köszönöm szépen!”

 

Szóljon hozzá fórumunkon: TÁLTOS_EGÉSZSÉG

 

Címünk, elérhetőségünk:

 

H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A. * I. emelet/11.

(XIV. kerület, a 2. metró Stadionok megállójánál)

Tel.: 0036.1.251.4983 vagy 0036.1.222.3186