Hírek - egészség

Megszűnt a derékfájás ( lumbago ) és a térdfájás ( gonalgia )

376 Megtekintés

A. Frigyesné, 81 éves asszonynak a dereka 40 éve fájt, nem tudta meggyógyítani egyetlen orvos sem. A térdfájdalmai már 2-3 éve kínozzák, már meg akarták műteni, de nem engedte.

„Már vagy negyven éve fáj a derekam, de megoldás sajnos nem volt rá. Pedig megpróbáltam már mindent. Egy idő után pedig belefárad az ember, hogy próbálkoznak vele, de nem találják a megoldást. Az unokám beszélt egyszer a Táltos irodáról, elmondta, hogy a fiam és a menyem is járt már ott, meggyógyultak a váll- és derékfájásból. Mivel elég meggyőzően beszélt a gyógyulásról, úgy döntöttem, még ezt az egyet kipróbálom.

 

Martin Ferenc

Martin Ferenc kezel

 

Felhívtam a Táltos irodát és elmondtam a panaszomat. Azt mondták, hogy földsugárzásban fekszem. Ki kellene méretnem a fekhelyemet, jó helyre kell tennem az ágyamat, és Táltos kezelésre kellene jönnöm. Így is történt. Amikor földsugárzás-mentes helyre tettük az ágyamat, időpontot kértem a kezelésre.

 

Martin Ferenchez gyógyító kezelt. Az első kezelés után a derékfájás kicsit csökkent, a térdfájásom teljesen megszűnt. A második és harmadik kezelés során folyamatosan csökkent a derékfájásom és most azt mondhatom, hogy a térdem teljesen jó, a derekamat pedig csak nagyon ritkán érzem egy kicsit. Kovács - Magyar András módszere számomra megdöbbentő eredményt nyújtott. Nem hittem volna, hogy 81 éves koromra még lehet valamit javítani a derekamon. Én már annak is örültem volna, ha csak egy kicsit javul, és nem fáj állandóan. De ezt a kis kellemetlenséget, ami csak nagyon ritkán jelentkezik, ezt már bőven kibírom, a korábbiakhoz képest. Köszönöm a gyógyulást.”

A Frigyesné

 

TÁLTOS