Hírek - egészség

Megszűnt a derékfájás ( lumbago ) és a lábzsibbadás

1603 Megtekintés

Hetek óta éreztem, hogy valamit kellene tennem önmagamért, mert egyre rosszabbul éreztem magam. A kéz és lábzsibbadás, derékfájás már hosszú ideje kínzott. A nyakamat is alig tudtam mozgatni. Úgy gondoltam, a derekamban és a nyakamban idegbecsípődés van, mert időnként olyan éles fájdalmat éreztem, hogy szinte alig bírtam mozdulni. Egy rövid idő eltelte után valamit javult, így folytattam a dolgom tovább.

Egy ismerősömtől hallottam Kovács – Magyar András gyógymódjáról. Olyan fantasztikus dolgokat mesélt, hogy úgy döntöttem, megpróbálom én is. Amikor elmentem a gyógyítókhoz, az volt az első, hogy megmérték az aurámat. Megtudtam, hogy az egészségemre káros földsugárzásban van a fekhelyem, ameddig ezen a helyen fekszem, addig nem várhatok javulást lerobbant egészségi állapotomban. Kimérettem a fekhelyemet, áthelyeztük az ágyamat egy földsugárzás-mentes helyre.

 

Masszázs - gerinckezelés

Gerinckezelés

 

Martin Ferenc kezelt. Az első masszázs, gyógykezelés után csodálatos dolog történt. A kéz, illetve lábzsibbadás teljesen megszűnt. A derekam és a nyakam fájdalma is nagymértékben csökkent. A második gyógykezelés után a derékfájdalmaim teljesen megszűntek. Szeretném elkerülni, hogy többet ne legyek ennyire beteg, ezért elhatároztam, legalább félévente eljövök egy „karbantartó” masszázsra, gyógykezelésre.

 

Köszönöm!

F. Gézáné

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Stadionok megállójánál)

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu

www.szellemvilag.hu