Hírek - egészség

Matrix Drops iroda Nagykovácsiban

1470 Megtekintés
Tisztelt Ügyfeleink!
 
Megnyitottuk Matrix Drops irodánkat Nagykovácsiban, a vendégeink részére a kényelmesebb kiszolgálás érdekében. Matrix Drops Computeres mérés mellett a Matrix Drops termékek és szolgáltatások teljes választéka elérhető. Várjuk mindazon vendégeinket az új helyszínen, akik részére a Nagykovácsi irodánk megközelítése kedvezőbb!
 
Kollégáink a hét bizonyos napjain érhetők el Nagykovácsiban.
A regisztrációk és a részletek miatt, kérjük telefonon tájékozódjanak Tábornok utcai irodánkban:
+36-1-251-4983

Szeretnénk egyben bemutatni Önöknek új kollégáinkat, akik mindkét helyen elérhetőek:
Ifj. Zaicsek Gábor
Ifj. Zaicsek Gábor vagyok, 2007 óta vagyok Kovács-Magyar András tanítványa. A vágyat, hogy emberekkel foglalkozzak és szolgáljam őket, már kiskorom óta szívügyemnek érzem.
 
Szüleim érdeklődéséből adódóan, a képzőművészet alkotói közelségbe került hozzám és 18 éves koromig teljesen áthatott ez a szemlélet. Mégis, ezt a láthatóan erősen kirajzolódó pályát megtörte a mélyebb önismeret szükségessége.
 
Az indíttatás, hogy egy új útra lépjek 18 évesen történt. Saját bőrömön tapasztalhattam meg a csodálatos gyógymódok hiteles működését. Gerincferdülésem, csigolyaelmozdulásaim és szívpanaszaim voltak. Kovács-Magyar András tanításainak és általa összerakott tudatos életmód-programnak köszönhetem a gyógyulásomat. A Matrix Drops Protokoll segítségével Én és Családom komoly életminőség-emelkedésben részesülhettünk. A Matrix Drops Protokoll egy egészként képviseli az embert, lépésről lépésre öntudatára ébredhet az alkalmazója.
 
Meg kellett értenem, hogy a fizikai testemen túli energetikai-, érzelmi-, gondolati-, kapcsolati-, lelki- és szellemi világaimmal való foglalkozás, ez irányba való tanulás elengedhetetlen, ha boldog, kiegyensúlyozott és egészséges szeretnék lenni.
 
Ezek a megtapasztalások inspiráltak arra, hogy elsajátítsam a KMA masszázst, a 126 ízület átmozgatásának művészetét. Manuális módszerekkel, fájdalommentesen gerinc- és ízületproblémákat oldunk meg.
 
Munkám egyedisége, hogy egy speciális izomlazítást, a mély-izommasszázst alkalmazom a gerinckezeléssel ötvözve. Kellően eloszlatom az izombeállásokat, felszabadítom a gerincet a feszült izmok fogsága alól. Majd ebben a fellazult állapotban végzem el az ízületek átmozgatását kontinensek ősi technikáival.
 
Lumbágó, gerincsérv, gerincferdülés, lúdtalp, teniszkönyök, nyaki-, váll-, térd-, csípőízületi beállásokat oldunk meg ezzel a masszázs-terápiával, melyet Kovács-Magyar András foglalt rendszerbe.
 
„Segíts magadon, Isten is megsegít” régi közmondás gerincét alkotja tevékenységünknek. A változás csakis változtatással érhető el!
 
Azon szerencsések közé tartozhatok, aki Kovács-Magyar András Matrix Drops Irodájának kollégájaként egy csodálatos csapatban dolgozhatok. Három gyermekemmel és Feleségemmel mindent megteszünk, hogy környezetünknek életmódunkkal követendő mintát mutassunk.

Szeretettel várom mindazokat, akiken mély-izommasszázzsal, energia-kezeléssel, emléksúly-levétellel és Matrix Drops Computeres méréssel segíthetek a Tábornok utcában és Nagykovácsiban egyaránt.
 
Hálásan köszönöm Kovács-Magyar Andrásnak és Ildikónak, hogy tanításaik által munkásságomat igaz tartalommal, szellemiséggel tölthetem meg.
Ifj. Zaicsek Gábor
 
 Zaicsek Gábor Zoltán
 
Zaicsek Gábor Zoltán vagyok, természetgyógyász reflexológusként dolgozom.
Tanítómmal, Kovács Magyar Andrással 2002. Karácsonyán találkoztam először a Zenit TV csatornán. Tanulságos és igaz gondolataival lenyűgözött.

Másnap felkerestem Őt a Tábornok utcai rendelőjében, ahol egy teljes körű kezelésben lehetett részem. Pár nap alatt elolvastam a "Nagy Táltoskönyv" című könyvét. Megújultam. Nagy volumenű, mély tudású, igaz embert ismerhettem meg benne. Köszönöm a Jóistennek, azóta is követem tanításait.
Az elmúlt évek alatt sok tapasztalatra tehettem szert reflexológiai tevékenységem során. Számos problémával kerestek már fel.

Például vese dialízis, nagyfokú cukor probléma, műtétek végett erőteljes nyirokpangás, izületi gyulladás, mozgásszervi betegségekben szenvedők, illetve komoly alul vagy túlműködő pajzsmiriggyel, alacsony vagy magas vérnyomással bajlódó emberek és sorolhatnám.

Tevékenységem társítottam Kovács Magyar András és felesége Ildikó által létrehozott "Matrix Drops Protokollal" és az általuk feltalált programozott vizekkel, a Matrix Dropsokkal. Ezek segítségével sokkal hatékonyabb eredményeket érek el.
5-6 kezelés után általános közérzet javulás áll be és nem olyan érzékenyek a reflexzónák. 8-10 kezelést követően teljes mértékben megoldódhatnak problémáik.

Nagyban függ az eredmény a vendégeimtől is, hogy mennyire tudnak ráhangolódni a masszázsra, és ezáltal milyen mértékben tud beíródni a reflexhatás szervezetükbe.

Megelőzésre is csodálatosan alkalmazható a reflex masszázs.
Pácienseim általában nagyon együttműködőek és megkedveljük egymást.

Tegyünk meg mindent a jó közérzetünk érdekében! Ha ma nem tesszük, holnap már lehet, hogy késő lesz.
Szeretettel látom kezeléseimen minden kedves érdeklődőt.
Zaicsek Gábor Zoltán
 
Szeretettel várjuk Önöket!


Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A  I. emelet
Térkép – kattintson ide

Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186

e-mail: info@matrixdrops.com