Hírek - egészség

Matrix Drops Computer tulajdonosává válhat Ön is

6709 Megtekintés

A Matrix Drops Computer tulajdonosává válhat Ön is, amennyiben szeretné a munkájában vagy a családja körében alkalmazni.

Tudjon meg többet a több dimenziós, éterikus testeiről és szenvedései okáról. Szeretne kreatívabb, gyorsabb észjárású lenni, és pihentetően aludni? Érzelmileg, fizikailag és spirituálisan hatékonyabbá válni?

MATRIX DROPS CSODADOBOZ

A Matrix Drops Computer (MDC) által betekintést nyerhet a szervezete energetikai-, szellemi elakadásaiba, információzavaraiba. Megtudhatja van-e nehézfémterheltsége, aktuális sorsfeladata, érzelmi-, kapcsolati-, gondolati elakadása, milyen a sejtjeit felépítő aminosavak állapota… Az MDC kimutatja amennyiben földsugárzások felett - vízér, Hartmann zónák – tartózkodunk, vagy entitás szegődött hozzánk, illetve környezetünkhöz. Személyes információzavarainak feltárására a központunkban igénybe veheti, a világon egyedülálló találmányunkat a Matrix Drops Computert.

Szervezetünkben, a bennünket ért nemkívánatos hatások miatt információzavarok léphetnek fel: testi-, energetikai-, érzelmi-, kapcsolati-, lelki- és szellemi.

MATRIX DROPS

Komputerünk attól függően, hogy Önnél, milyen mértékűek az elakadások, Matrix Drops (MD) kvantumfizikai készítményeket javasol, melyek megszabadíthatják lehúzó lelki örvényeitől.

Az MDC nem orvosdiagnosztikai készülék.

Az élet értelme: a tudatfejlődés és a magasabb minőségek elérése! Ha vágyik rá, hogy olyan egészséges világban élhessen, amilyet megálmodott magának, ismerkedjen meg a Matrix Drops Protokoll programjával.

KOVÁCS-MAGYAR ANDRÁS

Kovács-Magyar András feltaláló és író Matrix Drops központja, szellemi iskolája, gyógyító- és szellemi segítő központjának elérhetősége:


Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. - I. emelet

Tekintse meg térképen – kattintson ide


Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186

e-mail: info@matrixdrops.com

 


H-1143 Budapest, Tábornok út 11/a. I/11. nagyobb térképen való megjelenítése

www.matrixdrops.com