Hírek - egészség

Magas vérnyomás ( hypertonia ) csodálatos gyógyulása

553 Megtekintés

 

Attila vagyok. Két éve küszködök magas vérnyomással, illetve krónikus orrdugulással. Orrcseppel tönkretettem az orrom, nem volt rá megoldás. Rengeteg gyógyszert szedtem, de nem használt. Édesapámon keresztül ismerkedtem meg Kovács - Magyar András módszerével. Egy kicsit hitetlenül, de eljöttem kezelésre Kopcsányi Ildikóhoz.

Tekintse meg filmünket:

 

 

Három kezelést követően eljutottam odáig, hogy éjjelente nyugodtan tudok aludni. A vérnyomásproblémámra akkor derült fény, amikor külföldön, az Egyesült Államokban éltem. Elmentem az orvoshoz, akik felhívták a figyelmem arra, hogy elég magas a vérnyomásom. Hazajöttem, elmentem a háziorvosomhoz, aki szintén magas vérnyomást állapított meg, 160-90 értéket mért. Úgy gondolom, hogy ez koromban, 26 évesen elég magas. Eszem ágában nem volt erre gyógyszert szedni. Ezért folyamodtam az alternatív gyógymódhoz.

 

Nyilván mindennek megvan az oka. A vérnyomás gyógyszerek csak tüneti szerek, a probléma gyökerét kell megoldani. A kezeléseknek köszönhetően a vérnyomásom visszaállt 130/80 értékűre. Sikerült egészségemet természetes módon megőrizni.

 

Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Köszönöm gyógyulásom!

 

Kopcsányi Ildikó – bioenergetikus - reflexológus

Kopcsányi Ildikó – reflexológus, bioenergetikus

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

                                                                                     

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu