Hírek - egészség

Lábzsibbadás ( meralgia ) gyógyulása

924 Megtekintés

 

T. Ferenc 48 éves évek óta tartó gyötrő lábzsibbadása miatt kereste fel Gyógyító Központunkat.

„Kb. 5-6 évvel ezelőtt történt, hogy egy téli havas reggel, amikor dolgozni mentem, megcsúsztam, de olyan szerencsétlenül, hogy el is estem. Abban a pillanatban, sőt még másnap sem éreztem különösebb problémát. Aztán egy két nap múlva azt vettem észre, hogy a jobb lábam elkezdett zsibbadni. Olyan érzés volt, mintha millió hangya járkált volna. Egy két hónap elteltével erősödött a zsibbadás.

 

Elmentem az ortopédiára, ahol azt mondták, hogy a derekamtól zsibbad a lábam, és hogy infúzióra kórházba kell mennem. Elmentem egy másik orvoshoz, aki azt mondta, hogy a forgómban történt valami és lehet, hogy be van gyulladva. Írt fel gyógyszert, ami majd elmulasztja a gyulladást. Sajnos nem múlt el. Később mégis elmentem arra a bizonyos infúzióra. El is múlt a zsibbadás, de az örömöm csak egy hétig tartott, aztán kínlódtam tovább. Akupunktúrán is jártam, de hathatós segítséget az sem hozott.

 

Néhány hónapja a televízióban láttam Kovács - Magyar Andrást, és halottam a gyógyító módszereiről. Interneten megtaláltam a Csodálatos gyógyulások című lapot, ahol sok mindent megtudtam gyógyító módszeréről.

 

Martin Ferenc kezeli a gerincbetegségeket

Martin Ferenc kezeli a gerincbetegségeket

 

Jelentkeztem a gyógyító központ irodájában. Ott elmondták, ha gyógyulni szeretnék, mérettessem ki a fekhelyemet, és tegyem földsugárzás mentes helyre az ágyamat. Így is történt. Miután földsugárzás már nem érte a testemet, Martin Ferenchez kerültem mélymasszázsra. Ő elmondta, hogy a derekamból indul ki a lábam zsibbadása, bár ott fájdalmat sosem éreztem. Háromszor voltam kezelésen, de már az első kezelés után sokat csökkent a zsibbadás.  A második és harmadik kezelés után, teljesen megszűnt a zsibbadó érzés.  Olyan boldog vagyok, mivel aki nem érzett még ilyet, nem tudja milyen kellemetlen érzés az állandó zsibbadás és hogy én ettől megszabadultam, az egy csoda. Hálásan köszönöm a gyógyulást.”

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

                                                                                     

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu