Hírek - egészség

Kovács - Magyar András Szellemi Iskolája

656 Megtekintés

A Szellemi Iskolában megismerhetik és megtanulhatják Kovács - Magyar András csodálatos öntudatfejlesztő módszereit, titkait.

Kovács - Magyar András Szellemi Iskolája

Földsugárzás-mentes helyen - földalatti vízereken és a Hartmann zónákon - való tartózkodás, az egészségünk legfontosabb záloga. Szükség esetén szakembereink kimérik otthonát és munkahelyét.

 

Masszírozás, mélyizom-, talpreflex- és nyirokmasszázs, valamint idegrendszer-harmonizáló terápiák. Krónikus-, akut- és degeneratív betegségek esetén megkeressük a megoldást problémájára.

 

Érzelmi-, gondolati-, kapcsolat-, és lelki problémák gyógyítása, emléksúly levétel, személyiség analízis, pár- és családterápia.

 

Szellemi- és spirituális gondokra megoldás, mert e nélkül gyakran fizikai tünetek mutatkoznak. Elhunytak itt rekedt szellemei kapcsolódhatnak személyhez, és kötődhetnek lakhelyünkhöz, így befolyásolva cselekedeteinket, gondolatainkat, egészségünket.

 

Táplálkozással kapcsolatos tanácsok: Hosszan tartó betegség esetén javaslom: sertéshús (kivéve mangalica sertés), tej, sajt, tojás, cukor (kivéve szőlőcukor), fehérliszt, szója és a margarin elhagyását az étrendből.

 

Szellemi Iskolámban megtanulhatja, hogyan bánjon érzelmeivel, gondolataival, fizikai testével, energiáival és a misztikus - láthatatlan- világok jelenségeivel.

.

Gyógyító Központom tevékenységéről, sikereiről, meggyőződhet honlapjaimon.

- Energiák érzékelése, közvetítése

- Földsugárzás mérések

- Bioenergia közvetítés

- Auratisztítások

 

 

Kovács - Magyar András

A Szellemi Iskolában valamennyien személyes tapasztalatokat szerezhetnek azokról a világokról, amelyek részünket képezik. Ezek a titokzatos világok, mindaddig, amíg nem ismeri valaki a szabályaikat, bizony meg is betegíthetnek. Saját életünk energetikai és szellemszintjeiről többet kell tudnunk ahhoz, hogy a gondjaink tartósan megoldódjanak.

 

A Szellemi Iskola, gyakorlati oldalról nyújt ismeretet a bennünk rejlő világainkról, melyek ismeretében testi, lelki, szellemi egészségre tehetünk szert. Életkortól függetlenül hasznos eligazodást ad világainkban, amit mindannyian gyakorlatra válthatunk a családi, a társasági, közösségi életünkben. Aki az egyéves képzésben jeleskedik, annak szűk körben, további szellemi tanulmányokra van lehetősége.

 

Gyakorlati képzést kapnak: földsugárzás mérés, energia átadási módszerek, gerinc- és ízületkezelési gyakorlati módszerek (több mint száz fogás), lelki súlyok letétele, érzelmeik és gondolataik irányítása, lelki erő megerősítése, mágikus kisugárzás és ellenállás fejlesztése, szellemi felismerések reálissá tétele.

 

Ezen ismeretekkel, fellebben a „hét fátyol”, lényünk csodái tárulnak elénk, és lehetőség nyílik arra, hogy ne a körülményeink befolyásoljanak bennünket, hanem mi befolyásoljuk a körülményeinket. Megtanuljuk, használni titokzatos isteni adottságainkat, és megvédeni magunkat, az olykor tudatlanságból eredő gondok, testi, lelki szellemi betegségek szövevényétől.

 

Mindenki képes megtalálni Önmagát és felfedezni Önmaga csodáit!

 

A Tanár úr szeretettel vezeti be azokba a világokba, amelyek tudatosulásával és tudatosításával elérte a hozzá fordulók a csodálatos gyógyulásait és személyiségük megerősödését,- immáron több mint húsz éve.

 

Szeretettel várja Önöket Kovács - Magyar András

 

 

Tekintse meg Kovács – Magyar András Szellemi Iskolájának

időpontjait, helyszíneit: Kattintson ide

  

 Címünk:

  

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

                                                                                     

Tel: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.huwww.matrixdrops.com