Hírek - egészség

Kovács - Magyar András: Stressz betegség - Fizikai testünk

348 Megtekintés

Kedves olvasó, útkereső, gyógyulni vágyó Barátunk!
Szeretettel adom most át Számodra azt a rendszert, kiutat, amellyel ki tudsz jutni betegséged útvesztőjéből.

A megoldás a legősibb módszereken, rendszereken alapul. Hatékonyságukat az évezredek eredményei igazolják. A rendszer nem kíván versenyezni a mai modern módszerekkel, hanem egyszerűen egy más utat kíván mutatni azoknak, akik csalódtak a ma használatos módszerekben, eljárásokban.

Addig, amíg az ember nem csalódik Önmagában, nem ismeri meg a lelke titkait. A betegségeinknek nem áldozatai, hanem tudatlan okozói vagyunk. Nekünk kell másképpen cselekednünk, gondolkodnunk, hogy a magunk általi változások, hozzanak életünkben, egészségünkben megújulást.

Mindenkinek hét teste van. Látható, sejtelmesen érzékelhető és láthatatlan testeink. Ezen testeink 7 szintre oszthatók. Bármely létezési szintünkön zavar támad, az megmutatkozik az egészségünkben.

1. szintünk : Fizikai testünk

2. szintünk : Energia testünk
3. szintünk : Érzelem testünk
4. szintünk : Gondolat testünk

5. szintünk : Kapcsolat testünk

6. szintünk : Lélek testünk

7. szintünk : Szellem testünk


A betegségek, így a stressz betegség is, bármely szintünk zavarából is ered, megjelenik a fizikai, fogható, látható testünkben is. A stressz betegség kiíródik az arcunkra, a gyomrunk görcsbe rándulásába, a csuklyás izmunk, nyakizmaink begörcsölésébe, derekunk lumbágós tüneteibe, vérnyomásunk megemelkedésébe, szívritmusunk szabálytalanságába, emésztési zavarainkba, légzési nehézségeinkbe, hajhullásunkba. Bármilyen testi tünetet produkálhat.

Lássuk hát, milyen dolgokat kell rendbe raknunk, hogy a titokzatosan megbúvó betegség okokat feltárjuk önmagunkban. A stresszt okai, a következő látható és láthatatlan testeink zavarában eredhetnek:


1. szintünk:

Fizikai testünk

 

Igen, vannak olyan stresszt kiváltó gondok, amelyek a fizikai testünkben tapasztalt látható problémákból adódnak. Lássunk néhány példát a teljesség igénye nélkül és lássuk ezek megoldásait is.

Sajnos a mai kutatók csak az analízisig szoktak eljutni, „okosan” fölényesen, de még egyetlen helyet nem találtam, ahol a megoldást is megmutatták volna. Most egy ilyen ritka pillanat részesei lehetünk, hogy a megoldást is oda kívánom adni. Ha valaki nem ismerné fel konkrétan magát az itt leírtakból, legalább a gondolkodásmódját igyekezzen áthangolni és személyes megbeszéléssel, meg fogjuk az Ő megoldás kulcsait is találni.


Stresszt kiváltó fizikai gondok:

 

Elhízás

 

Akik elhíznak, sokan pánikba esnek, folyamatosan stresszelnek, már önmaguk reggeli látványától. Hogy tetszene egy ember másoknak, ha Önmagának sem tetszik. Nem is igazán szereti az önmagát, aki nem tetszik saját magának.„Szeresd felebarátodat, mint Tenmagadat!”


Aki önmagát nem szereti, az másokat sem tud igazán szeretni. Az elhízások hátterében is meghúzódnak energetikai, lelki, szellemi tényezők, de most maradjunk a fizikai okoknál, és ez a táplálkozás. Lássuk melyek azok az élelmiszerek, amelyek elhízáshoz vezetnek.


Tudom itt most millió rendszert tudna mindenki felsorolni, Zen, makrobiotika, vegetáriánusság, testkontroll, vércsoport szerinti táplálkozás …. Mégis engedtessék most meg nekem, hogy mindezen ismeretek birtokában, univerzális kulcsokat adjak át Önöknek, amelyek nem csak egyeseknél, de mindenkinél működnek. Bizony egy- egy módszer kissé bonyolultsága, sokakat megtorpant. Én egy végtelen egyszerű, hatékony és gyorsan látványos testsúly harmonizáló módszert kívánok Önöknek közzé adni.

Ne fogyasszanak: marhatejet, marhasajtot, sertéshúst, főtt tojást, rántottát, cukrot, fehérlisztből készült kenyeret, péksüteményeket, margarint.


Reggeli:

Egy két kis szelet teljes őrlésű kenyér, lehet pirítós is. (Bármilyen hihetetlen, de a fehérliszt hizlalóbb, károsabb az egészségre, mint a cukor.) Kérem a barna kenyerekre is ügyeljenek, hiszen a mai barnakenyér barnaságát nem az alapanyagok adják sajnálatosan, hanem a hozzá adott színező anyagok.

Olívaolaj. Pirítósra, vagy másképpen, például egy kis narancslében elkeverve. Az olívaolajban, szinte minden olyan anyag, amelyre a szervezet áhítozik, megtalálható. Sokszor azért van evés kényszerünk, mert valamilyen hiányzó nyomelem, vagy vitamin egy evés kényszert indít be. Stresszelhet a fizikai szervezetünk is, ha valami sokáig hiányzik a táplálkozással bevitt anyagokból. Aki olívaolajat fogyaszt, nem lesz ilyen gondja. Ehetünk még felvágottakat, juh- és kecskesajtot, zöldségeket, amennyi jólesik.

Ebéd:

Hús és zöldségek.

Vacsora:

Hús és zöldségek.

Soha ne együnk a húsokhoz burgonyát, kenyeret, köreteket, csak zöldséget!


Délután, ha megéhezünk, fogyaszthatunk gyümölcsöt. Hetente egy-két alkalommal egy-egy süteményt, ha nagyon megkívánjuk. Cukor helyett mézet fogyasszunk. Ha este már nem vagyunk éhesek, nem muszáj vacsorázni! Amennyiben így kezdünk el táplálkozni, egy hónap alatt egy jelentős változáson fogunk átmenni, amit 10-15 kg súlyvesztést is jelenthet, majd szépen lassan beáll a harmonikus testsúly. Amikor már reggel boldogan néz valaki saját magára, ez a boldogság kiül a lényére. Amikor már az ember szereti a testét újra, egy hatalmas lépést tettünk Önmagunkért.

Ha valakit krónikus gyulladások, emésztési zavarok, légzési nehézségek, allergiák, hajhullás, pattanások , bőrbetegségek kínoznak, ezen táplálkozási módosítások nélkül a problémáik megoldhatatlanok. Mindezen betegségek és ezeknek a stresszes egyéb tüneteik, csak és kizárólag így oldhatók meg. Igen tudom, itt is millió módszert tudna még mindenki felsorolni, higgyék el, ismerem szinte valamennyit. Csak eredményeket nem igazán tudnak felmutatni, legfeljebb kivételes eseteket.


Az általam kidolgozott végtelen egyszerű módszerek azért születhettek meg, mert kipróbáltam és rájöttem a bonyolult különleges módszerek útvesztőire. Mégis örömmel tölt el, hogy megismerhettem azokat a táplálkozási rendszereket, hiszen így már a kíváncsiságom nem fog arra késztetni, hogy újra megpróbáljam. Azok, akik velem tartanak a megoldásokat, nem a kísérleteket kapják meg.


Keresse fel a Táltos módszerrel gyógyítókat:

H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A. I. emelet

(XIV. kerület, a 2. metró Stadionok megállójánál)

Tel.: 0036.1.251.4983 vagy 0036.1.222.3186