Hírek - egészség

Kovács - Magyar András: Stressz betegség - Energia testünk

429 Megtekintés

A stressz, mint minden más problémánk is, adódhat az energia testünk zavarából is.

Képzeljünk el egy szép autót, amelynek mindene látszólag rendben van, csillog, villog, 2000 cm3 –es motorral, gyönyörű felnikkel. Egyetlen gond van csupán, le van merülve az akkumulátora, mert valahol az autóban van egy zárlatos rész, amely minden reggelre az akkumulátort kisüti, lemeríti. Reggel indulnánk a gyönyörű autónkkal, de nem bír beindulni, hiszen nincs elegendő energia az akkumulátorban.


Képzeljük el ennek a szegény autónak az érzéseit, hogy stresszel, amikor jön a reggel, újra és újra ismétlődik ez a jelenség. Jön az akkumulátortöltő, be is indul, de másnap reggelre megint ugyanaz a jelenség. Átnézik a szervizben, nem találják a hibát, mert egy eldugott helyen van a zárlat okozója. Sok-sok órás megfigyelés után rájönnek a zárlat helyére, megszüntetik azt, és az autó újra nem merül le éjszakánként. Reggel egy pillanat alatt indul.

Gondoljunk annak az embernek a helyébe, aki reggelente fáradtan, kimerülten, betegen, bedagadt szemekkel kel. Alig bír kimenni a fürdőszobáig. Minden erejét összeszedi, hogy beérjen a munkahelyéig. A betevő kávéja nélkül a munkáját sincs ereje ellátni. Ez így megy már évek óta. Egyszer csak megjelenik egy gyulladás a szervezetében valahol, ez még jobban lemeríti. Gyógyszereket szed rá, amelyek néhány napra megoldják a gyulladásos gondjait, de akkor is megmarad az addigi gyenge állapot, sőt a szervezetnek még az antibiotikumok mellékhatásával is meg kell küzdenie. A gyulladások a lemerült szervezetben újra és újra, később más szerveken is jelentkeznek, krónikussá válnak.


Orvosi jó tanácsok, és gyógyszeres ellátás ellenére a helyzet egyre kritikusabbá válik. Megjegyzem, ma a betegek 85 % -a krónikus beteg, mert a betegségeiket gyógyszeres kezelések ellenére nem tudták megállítani. Gondoljunk itt a sokkizület gyulladásra, PCP, asztma, allergia, krónikus petefészek gyulladás, prosztatagyulladás, visszérgyulladás, magas vérnyomás ( hypertonia ), cukorbetegség ( diabetes mellitus ), hajhullás és egyéb hosszantartó szinte életek során embereket elkísérő betegségekre.


Ezen betegségek gazdái egy ideig bírják idegekkel bajaikat, sokszor panaszkodnak, áldozatként feltüntetve, megélve sorsukat, mások megértéséből, sajnálatából próbálnak erőt meríteni. Egy idő után talán még az orvost is kritizálják egy kicsit, hogy miért nem gyógyítja meg őket. Igen ám, de a krónikus bajoknak nem az orvos az oka, hanem mindig a baj hordozójának nem tudása. Attól, hogy nem ismerjük bajaink okát, hogy tudatlanok vagyunk, még nekünk kell viselnünk a következményeket.

Orvosi ellátással időt nyerhetünk (néhány hetet, napot) hogy elgondolkodjunk, utána nézzünk, mit is kellene tennünk, hogy a hibákat, amiket elkövetünk, és amitől a betegségeink vannak, megszüntessük. Ezekre a kérdésekre bizony, csak és kizárólag a szakismeret adhatja meg a választ. Nem egy ezoterikus rózsaszín felhőt kergető gondolkodás és nem is egy materialista szenilista szemlélet. Ez a bizonyos szakismeret nem más, mint a szervezetünket átható és körülvevő energiák ismerete és az ezt károsító negatív energiák geopatikus földsugárzások felismerése.

Gyakori jelenség egy ilyen ismeret felvetődésekor, hogy a nem tudásukat palástolók ilyenkor így szólnak:

„Én ebben nem hiszek.”

Igen ám, csak nem a templomban vagyunk, ahol hisznek az emberek, hanem a való életben, ahol helyrejönni, meggyógyulni, csak és kizárólag akkor tudunk a betegségeinkből, ha nem a hiszékenységünkre vagy „nem hiszünk” gondolkodásra alapozunk, hanem a megtapasztalásokra és a tudásra.

A gőgös, bizonyos területekhez nem értő emberek, egy–egy új ismeret hallatán, nem azt mondják, hogy én ehhez nem értek, vagy erről még nem hallottam, hanem hogy én ezt nem hiszem. Elutasíthatják könnyűszerrel a számukra egészséget hozó módszereket. A gőg az ember egyik legnagyobb ellensége önmaga számára. Az embernek valójában a legnagyobb ellensége önmaga.

Nagyon sok esetben tapasztaltam, hogy az emberek, ha egy kicsikét jártasak az energetikában, felkeresnek egy energiával gyógyító embert és kérik az energiával való feltöltésüket. Ilyenkor a bioenergetikus beleesik abba a hibába, mint az orvos, hogy egyetlen dologra koncentrál, a betegség eltüntetésére. Kijavítja az energiazavarokat, és önelégedetten elengedi a beteget, aki néhány nap múlva ugyanolyan rossz állapotba kerül. Hogy mitől? Igen ez a fő kérdés
.

Mi zavarja, sérti meg az auránkat és az energiáinkat?

Indiában, Kínában, Dél-Amerikában ismerkedtem meg nagy gyógyítókkal, de eredményességük mindig csak bizonyos ideig tartott. Nem ismerték fel azt az okozó jelenséget, amely az emberi energiazavarokat okozza. Ez a jelenség pedig nem más, mint a geopatikus földsugárzások, Hartmann zónák és vízerek káros kisugárzása a szervezetre. 20 éve kutatom ezt a jelenséget. Több mint 400.000 embert vizsgáltam meg és még soha egyetlen olyan krónikus gyulladásos, daganatos, beteg ember esetével nem találkoztam, ahol a betegség hátterében a negatív földsugárzások meg ne húzódtak volna. A betegségek, energia zavarok megoldása csak és egyetlen feltétellel lehetséges. Ez pedig nem más, mint a fekhelyeink kimérettetése, földsugárzás mentes helyre tétele.

Itt azonban had hívjam fel néhány nagyon fontos dologra a figyelmet. Nagyon fontos, hogy csak olyan emberre bízzuk ezt a feladatot, aki folyamatos kontrol alatt áll. Aki nem csak méreget, hanem tud mérni. A tökéletes mérési biztonsággal rendelkezők száma igen kicsi. A gyakorlatozók száma igen nagy. Van ma egy Táltos közösség, ahol a földsugárzást mérők, hetente hitelesítve vannak. Egy azon helyiséget mérnek ki egymást követően, és mérések után megvizsgálom a mérési azonosságukat. A hozzánk érkező betegeknek minden esetben megvizsgáljuk az auráját. Amennyiben valaki földsugárzástól mentes helyen fekszik, az aurája ép, jó. Amennyiben valaki földsugárzás felett fekszik, az aurája sérült. Az aura letisztítható, kijavítható. A második találkozásnál, ha ép aurával érkezik a beteg, szintén ad egy támpontot, hogy a mérés a lakásán megfelelő volt.

Hartmann_csomopont_mellkason.jpg

Hartmann zónák csomópontja a mellkasi részen

Ez a két módszer, amellyel ellenőrizhető a lakásmérések helyessége. Az energia testünk épségének megóvása egyetlen módon lehetséges. Ha földsugárzás-mentes helyen fekszünk, dolgozunk. Amennyiben átjárkálunk ilyen helyeken, az nem gond. A baj akkor van , ha mozdulatlanul, órákat töltünk ezen helyeken. Az egészség megromlása vezethet stresszes lelki tulajdonságokhoz, de ha a fejünk kerül éjszakánként egy földsugárzás felé, a veszélyezettség sokkal nagyobb mértékű.

Hartmann_csomopont_a_fejen.jpg

Hartmann zónák csomópontja a fejnél


A gyakori fejfájások, egy állandó energiátlan fej igen komoly stresszes pánik tüneteket produkál. Valójában a test jelez, segítséget kér. Mindez nem úgy történik, hogy kigyullad rajtunk egy kis műszerizzó, hogy „segítség földsugárzásban vagyok”, hanem ez a jelzés egy fájdalom, egy kétségbeesésben mutatkozik meg. Itt van mindazoknak jelentősége, hogy tudunk-e a földsugárzásokról vagy gőgösen azt mondják egyesek: „Én nem hiszek benne”.

Az egészségre károsan ható földsugárzások: Vízerek csomópontja a fejnél

Vízerek csomópontja a fejnél


Amennyiben a fejünk alatt vízér húzódik éjszakánként, depresszív, stresszes magatartásunk sokkal fokozottabbak. Méréseim azt igazolták, ha valaki fekhelye vízerek csomópontja felé kerülnek és a csomópont felé kerül a fej éjszakánként, 2-3 éven belül öngyilkosság következik be ezeken az igen rossz helyeken. Több mint 30 ilyen helyet találtam földsugárzás méréseim során. Volt olyan lakás Budapesten, ahová egy igen jól ismert színésznő, Faragó Vera művésznő hívott ki, akinek 5 éves fejfájását sikerült megoldanom néhány perc alatt a szobája átrendezésével. Barátnője végső elkeseredésében már nem tudott kihez fordulni. Lakásának mérése során elmondtam a művésznőnek, hogy abban a lakásban még természetes halállal nem halt meg senki. Ennek tudatában volt, hiszen lakásában őt megelőzően 3 lakó lett már öngyilkos. Vízér csomópont felett volt a fejük és ez minden esetben stresszel, depresszióval, majd az orvosi vizsgálatok megoldást nem lelő útvesztőjében öngyilkossággal végződtek.

Faragó Vera művésznő barátnője, megértette mindezeket. Az ágyát azonnal áthelyezte a művésznő a szoba közepére, és 20 éve köszöni szépen, eltűntek a fejfájásai, stressze, depressziója….

Földsugárzás méréssel kapcsolatban keresse fel irodánkat:

H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A. I. emelet

(XIV. kerület, a 2. metró Stadionok megállójánál)

Tel.: 0036.1.251.4983 vagy 0036.1.222.3186