Hírek - egészség

Kovács-Magyar András - Korszakalkotó találmány a Matrix Drops Computer

709 Megtekintés
Kovács-Magyar András a VNTV-ben - Riporter: Jakab István
Tekintse meg a műsort:
 


A film forrása: VNTV
“Eddig az ember magával a természettel küzdött;
                     mostantól a saját természetével kell megküzdenie.” Gábor Dénes

Az ember kvantumfizikai értelemben egy csodálatos hullámmező. Egy adott személy energiamintája olyan egyedi, mint az ujjlenyomata. Minden egyes sejtünkben megtalálható a rólunk fellelhető összes információ. Egyetlen atomunkban ott van minden tudásunk.
 
Nagyon sok ember önmagával sincs tisztában. Az öntudatlan ember úgy hiszi, hogy minden úgy van jól, ahogy ő gondolja, ahogy ő tudja. Az öntudatlan ember azt várja, hogy a világ alkalmazkodjon hozzá. Akik másokra bízzák az életük feletti felelősségvállalást, az orvostól, paptól, várják testi-, lelki gyógyulásukat, mentális rabságukból való felszabadulásukat és nem saját érett személyiségüktől, életvitelüktől, azok egy eltorzult életfilozófia rabjai maradnak, olyanok. akiknek az életét a másoktól való függés határozza meg.

Fel kell ismertetni az emberekkel saját céljaikat és saját értékeiket. A Matrix Drops Computer el tud igazodni az emberek energiamezőiben. Képes felismerni a kezelhető és látszólag kezelhetetlen tulajdonságaikat, illetve gyengeségeiket.
 
Elérhetőségünk:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com